Pregled switel 930. Baby Monitor.

Odmah ću vam ispričati o switel 930. Dugo sam ga birala jer sam imala iskustva s Tomy Digital Video 3.5. O toj noćnoj svjetlosti je super. Šaren, okrenite roditeljsku jedinicu.

U svim prodavaonicama rečeno mi je da je novi modularni senzor besmislen maksimalno 2 metra... Rezultat - 3 metra hvata bez mrlja, mahnito kuca, možete uhvatiti srčani udar, ali radi. To jest, čim dijete khelohnulsya na mom ekranu, kamera reže i počinje škripati! Ili škripanje šarana (ako nije potrebno uključiti kameru po zvuku) Uključivanje zvuka dobro funkcionira, ali ne sviđa mi se što mogu čuti u sobi na visokoj glasnoći samo ako postoje zvukovi, ako ne možete čuti sve što možete, to jest, možete, ali po tome je bio čujniji.

Bila sam jako zabrinuta zbog funkcije dijeljenja zaslona s 2 ili više kamera, ali još nisam mogla dobiti fotoaparat i provjeriti funkciju, ali funkcija je u meniju, sve nije Russified, ali je izbornik intuitivan.Garancija je, ne znam kako to radi. nakon 9 mjeseci, IR osvjetljenje razbio i izdao akt, vratio novac.Trošak tommu je 13.400, trošak switel je 15.500.

Cons switel 930 - ne možete uključiti pozadinsko osvjetljenje od roditeljske jedinice, pozadinsko osvjetljenje je glupo, ne možete vidjeti ništa u sobi! Postoji 9 noćnih svjetlosnih dioda (u crvenom svjetlu, nisu bile vidljive u tom slučaju), vrlo glasan senzor pokreta (možete zgrabiti srčani udar od straha), ne možete ostaviti fotoaparat pri približavanju zumom i staviti ga u način odziva na zvuk i / ili pokret, zvuk se prenosi iz usporavanje, nema alarma za buđenje, roditeljska jedinica se brzo spušta (ne više od jednog sata u stanju čekanja), kontrast se ne može podešavati, samo svjetlina., obje su jedinice na baterije ili se napajaju, matična kamera je dovoljno velika, zaslon je podijeljen u nekoliko kamera awns za pregled soba u isto vrijeme), raspon prijema je bolji od senzora pokreta, kvaliteta noćne fotografije je prekrasna, kvaliteta dnevne fotografije je dobra (kontrast nije jako dobar), mogućnost postavljanja fotoaparata bilo gdje.

Vjerojatno, ako bih sada mogao birati, ipak bih ga odabrao, jer više nema takvih fotoaparata s takvim zaslonom i tako dobrim skupom funkcija na baterije, prekidač 910 pokreće akkomulyatorov - vjerojatno dovoljno za 30 minuta! I nema smisla u tome, jer se u nekim uvjetima ne može puniti... Mislim da je to vrlo važno na dachi, ali do sada ga nisu provjerili.

Općenito, općenito, ja sam lijepa, ali malo precijenjena, stavila bih joj cijenu 12000-13000.

Video Switcher BCF930 - zgodan i potreban

dostojanstvo

mane

detalji

Ova dadilja mi je predstavljena u studenom. Nekad je bio baby monitor. Odijelo. pa nisam razmišljao o kupnji monitora za bebe, iako me je prijatelj savjetovao.
Pa, dali su mi ga, i ovdje sam ga cijenio. Ispostavilo se da je stvarno zgodno. Može se vidjeti je li dijete spava ili se probudilo ili je izgubilo bradavicu, a tko je ušao i probudio dijete)))
1. U ovoj dadilji postoji povratna informacija s djetetom: kliknete na gumb i emitirate
2. Postoje 3 lijepe pjesme. jasan zvuk Ako je zaslon isključen. melodija se nastavlja reproducirati sve dok ne isključite fotoaparat
3. Senzor zvuka. Kada uključite ovu značajku, zaslon se gasi i uključuje. samo kada se pojavi zvuk u sobi. Reagira na najmanji šum. ako je kamera udaljena jedan metar od otvorenog prozora. tada se zbog buke ceste zaslon ne isključuje. ako netko u kuhinji kihne ili kaže dubokim glasom, također reagira
4. Senzor kretanja. S ovom funkcijom pri vožnji se čuju prijeteći glasni signali. i glasnoća nije podesiva (ili nisam pronašla takvu postavku, nemam točak. Dok se nalazim u sobi ti se signali iz kuhinje mogu sasvim jasno čuti, oni ometaju. Morate odmah isključiti fotoaparat ili ostaviti tu funkciju u kuhinji.
5. Isti signal je gadan kada je uključeno praćenje temperature. Počne vrištati ako mjeri temperaturu u prostoriji 29grd (toplina) ili 22 (hladno). Ne omogućavam tu značajku.
6. Postoji i način aproksimacije. ali nema jasnoće

Tijekom dana slika je slična boji, možete odrediti boju nekih objekata, noću, crno-bijelo.
Jasnoća nije savršena.

Soba u kojoj se nalazi je 3,5 s 4,5 ako kamera u kutu cijele sobe ne ulazi u pregled, krevet i stol su u suprotnom uglu. negdje cca. metar i pol ne zahvaća sa svake strane

Ponekad veza nestane, a signal: pilik pilik, nakon nekog vremena opet pilik. prodaja neugodno. A ponekad se veza nikada ne prodaje u jednom danu. Ne znam o čemu ovisi. usput. ako je zaslon u modu zvučnog senzora (zaslon je isključen), ako je veza prekinuta, o tome neće biti obavijesti.

Baterija se brzo prazni. Ako radi na mreži, tada se baterija ne puni. samo kad je dadilja isključena.

Iz postavki spojite samo više kamera i svjetlinu.

30. prosinca dadilja je izgubila kontakt s kamerom. Dok sam tražio kako ga nastaviti (sjetio sam upute) vidio sam cijenu. Ja bih za takvu cijenu ne bih ga kupio sa svim prednostima. Maksimalno za 5000r. ako. Komunikacija je nastavljena. ali mikrofon na kameri se razbio ((čekam kraj novogodišnjih blagdana. Dati na popravak pod jamstvom.

O jamstvu:
Nazvali su službu za tehničku podršku, dali su mobitelima. Nazvan nekoliko puta, pretplatnik je izvan dometa. Ponovno u tehničkoj podršci zatražite adresu. A što misliš? ne daju, kažu majstor i tako zauzeti. Morao sam pitati, podići glas i učiniti ga nezadovoljnijim. Dali. Popravka m. Sokol (u hotelu u podrumu, sam majstor izlazi, nije im dopušten ulaz u radionicu, tako da ne možete odmah provjeriti). Odneseno. Nakon 2 tjedna dali su, rekli su, cijela stvar je u postavkama. Omogućeno za provjeru. Pojavila se boja slike, a zvuk nije. Ponovno sam nazvao tamo, majstor je rekao da je u postavkama, kućištu i provjerio na licu mjesta, zvuk je bio. Dakle, kad smo donijeli kući dadilju, postavke se nisu mijenjale, štoviše, nema ni svjetlosne indikacije (kad se pojavi zvuk). Ponovno su me odveli. Promijenjen je fotoaparat. Jučer se sve uključilo, otišao u kuhinju. Čujem (dijete) kako plače, a sestra još uvijek šuti. Kad sam stigla do djeteta (iz sobe u kuhinju - 20 koraka), čula sam i sestra se osjetila.

Ovdje je švicarska kvaliteta.

Preporučujem ne baš ovu dadilju, nego video. Prikladno, kad se dijete okrene, možete trčati na vrijeme i umetnuti bradavicu

  • Recenzije

Ostavite povratne informacije

Nedavno su postali vlasnici video monitora. Vrlo dobro. Radi dobro, signal između blokova bez smetnji. Noćni vid je lijep - slika je jasna, zvuk je izvrstan. Švicarska se kvaliteta osjeća. Troškovi nisu vrlo brzi. Djeluje i iz mreže i iz utičnice. Tu je noćno svjetlo i lijepe melodije. Jako sam zadovoljan.

Već jako dugo sam odabrala video sestru, nisam znala koju ću uzeti. Kupio sam Switelshvetstsarskuyu - samo prolapatila recenzije, imamo dvije priče kuće, a na ulici bez uplitanja općenito!

Već davno, moj suprug me je rastrgao u nužnosti video monitora)))) ali nisam odmah shvatio koja od mnogih stvari koje ima smisla uzeti, zaustavila se u džemperu, iako sam prvi put čuo brand. Ali čuo sam da u Chicu postoje mane i Philips-ova baterija sjeda, smetnje.

Nisam čuo za ovu marku prije, ali u posljednje vrijeme bilo je mnogo pozitivnih recenzija o tome, dobar model, odlučio sam se na ovu. Oni također imaju termometre za mjerenje temperature mlijeka, lampe... To potiče povjerenje u kvalitetu. I za to je postojalo jamstvo. Cijena odgovara kvaliteti, snažnom, elegantnom izgledu

Više sam saznao o ovom video majmunu s Interneta i pažljivo sam odabrao takav uređaj za sebe. Ona ima puno prednosti za takvu cijenu, što je dobra garancija, a proizvođač je Švicarska. U postavci uključen gotovo straz, jer on ima mnogo funkcija i nije odmah shvatio sve. Primijetio sam da sam također tražio baterije, čuo sam da je to vrlo zgodno, pogotovo kada nema dodatnih žica u utičnici pored djeteta, možete ga nositi sa sobom. I tako-punjač-stalak, noćni vid, nema smetnji, jak (nekoliko puta pao s visine metra na pod), ekonomični način, cijena.

Baby Video Recenzije - Motorola, Miniland, AngelEye, Samsung, AngelCare, Switel, Luvion, Philips Avent, Tomy

Poštovani kupci! Pošaljite nam povratne informacije o radu monitora za bebe na našu e-poštu. Ova adresa e-pošte zaštićena je od neželjenih robota. Da biste vidjeli, morate omogućiti Javascript., rado ćemo ih objaviti na našim web stranicama, kao i dati maksimalan popust za sljedeću kupnju!

Glavni uvjeti za objavljivanje recenzija su informativni i duljine teksta najmanje 1000 znakova.

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP85

Za cijenu kineskih analoga kupio je dobar fotoaparat. Snima i snima streaming videozapisa kada je spojen na Wi-Fi. Moguće je rotirati i približiti sliku. Zadovoljan sam svima. Prilikom kupnje treba uzeti u obzir da kamera radi samo putem Interneta. Prijenos se odvija bez kašnjenja zvuka i slike pri brzini prijenosa podataka od 20 - 30 MB / s. Monitor za bebe nema aplikaciju za radnu površinu. Za računala, koristi se verzija preglednika, videozapis se pregledava i sprema samo na portalu. To je, po mom mišljenju, minus. Ali kada se spojite s fotoaparatom iz aplikacije na tabletu ili telefonu, možete odmah spremiti videozapis na sebe. Pristojna Wi-Fi kamera. Koristim ga kao dodatnu kameru drugoj dadilji iz Motorola.

Recenzirao video majmun by: Alex K. 26.09.2016

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP853

Sve radi sjajno. Videozapis je jasan, bez valova i kašnjenja. Najvažnije je da se možete povezati i putem Interneta i izravno. S internetom postoji zasjeda: brzina pada, onda je davatelj usluga imao nesreću. Uvijek postoji druga opcija. Monitor radi iz izvora napajanja i iz baterija. A kamera je samo s mreže. Možda je to jedini negativni model. Ako dijete spava, fotoaparat se isključuje zbog uštede energije, uključuje zvuk ili pokret. Ovo je sjajno. Nekada je postojala još jedna dadilja i uključivala je samo zvuk. Dakle, osjećaj za to nije bio dovoljan. Čak iu 853. motorolau, veličina monitora koja je optimalna za nas je da se može nositi u džepu. Dvosmjerna komunikacija također dobro funkcionira. Dobra stvar, preporučujem.

Recenzirao video majmun lijevo: Elena Semenova 09/01/2016

Pregledajte video sestru Samsung SEW-3043WP

Izabrao sam skupu i pouzdanu video sestru za poklon mojoj sestri u čast rođenja njezina sina. Nedavno je proveo noć kod nje i vidio kako moj dar funkcionira. Fotoaparat je malen i lagan. Sestra ga je stavila u kut dječje spavaće sobe. Na monitoru se mijenja nagib i rotacija fotoaparata. Samo prijeđite prstom preko zaslona - kamera se okreće. Ispada puni pregled sobe. Sam monitor je velik, ali lagan. Slika je izvrsna, ne zrnata. Zvuk ne odgovara. U večernjim satima, noćni vid se automatski uključuje. No, sestra stavlja način rada za uštedu baterije kada spusti sina. Dadilja će se uključiti ako se probudi. Jako sam zadovoljan kupnjom. Mislim da se poklon pokazao sjajnim.

Recenzirao video beba koju je ostavio: John Doe 14.08.2016

Pregledajte video sestru AngelEye Professional AE603

Oduševljen sam. Baby monitor je jeftin, ali u potpunosti opravdava svaku potrošenu rublju. Koristimo 3 mjeseca - nikad nije uspio. Slika i zvuk su oštri. Tijekom dana boje, a noću crno-bijele, ali ne blatne, možete vidjeti sve sitnice. Postoji radio funkcija. Prikladno je da se temperatura u prostoriji pokaže, međutim, iz nekog razloga uvijek imamo razliku od nekoliko stupnjeva s normalnim termometrom.

Sviđa mi se što zaslon može raditi i iz baterija i iz utičnice. Zaslon ima dva načina rada. Ako je videozapis konstantan, baterija se brzo spušta. Ali ako se prebacite na način rada tako da se zaslon uključuje samo kada dijete počne plakati ili se kreće, baterija će trajati jako dugo. Fotoaparat nema vlastitu bateriju, radi samo iz utičnice. Ali kabel je dugačak, tako da možete smisliti nešto s njegovim položajem. Ako ponesemo sa sobom na prirodu, spajamo se na vanjsku bateriju koju smo kupili u tu svrhu.

Za takvu cijenu samo super baby monitor.

Recenzirao video majmun lijevo: Katerina Litvina 08/12/2016

Pregled na modelu medicinske sestre Luvion Grand Elite 2

Vrlo dobar stroj. Koristim 3 mjeseca. Kuća savršeno hvata, signal se ne gubi. Koristim ga svaki dan u načinu uključivanja / isključivanja. Ako je potrebno, mijenjam kut kamere iz izbornika na monitoru. Dodatne značajke brzo se reproduciraju. Sada ponekad koristim zoom i walkie-talkie. Također je koristan osjetnik temperature. Proizvođač nije lagao, kamera je zapravo čvrsto sastavljena i izdržljiva. 3 - 4 puta palo s noćnog ormarića. Još uvijek živ, video je jasan i glasan s dobrim zvukom. Prijatelji drugog djeteta rastu istim modelom. Nadam se da ćemo i mi imati sreće. Dakle, savjetujem vam da odaberete ovu kameru, nećete požaliti.

Pregledao video majmun lijevo (a): Alexander D. 07/27/2016

Pregledajte video sestru Samsung SEW-3037WP

Izabrao sam ovu video sestru jer je relativno jeftina. Brend s dobrom reputacijom, a ne nekakvim znanjem. Moram reći da u njemu ima malo funkcija. Na neki način može se smatrati vrlinom. Dadilja ima mali ekran, ali na njemu je sve savršeno vidljivo, bez mreškanja, treperenja i treperenja. Signal za stan je šik. Najvažnije je da se kamera okreće. Ispada da je cijela soba pod pregledom, gdje god je beba puzala. Postoje neke lijepe pjesme uspavanke i noćno svjetlo. Možete otići u zemlju ako kupite vanjsku bateriju za fotoaparat. Monitor ima ugrađenu bateriju. Sve je super.

Recenzirao video majmun lijevo: Zharova Daria 07/03/2016

Pregledajte video model medicinske sestre Luvion Supreme Connect

Baby Monkey - Požar! Automatski se povezuje u drugom pokušaju. Trebalo je 10 minuta da shvatim kako to učiniti. Kamera je super, okreće se u smjeru u kojem je uhvatila pokret. Iznenađujuće, videozapis se ne usporava pri skretanju. Kvaliteta slike je vrlo vidljiva. Noćni mod također se svidio. Povratna informacija radi dobro. Iako je zvuk koji se prenosi na telefon slabiji od zvuka koji se prenosi na fotoaparat. Dadilja radi u standardnom načinu rada s monitorom. Postoji mogućnost bežičnog povezivanja za gledanje na daljinu s telefona. Ali za to trebate kupiti više opreme. Kupili smo ga, jer ga planiramo koristiti kao običan fotoaparat. Nadamo se da će trajati dugo.

Recenzirao video majmun by: Tatyana Lankovich 03.06.2016

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP43S

Dobar bebi monitor. Kupljen jučer, za svoju namjenu još nije korišten. Provjerio je rad u eksperimentu na mački. Dadilja ima stvarno snažan odašiljač signala. Hodali smo s izlogom na balkon, u dvorište, i otišli do poda našim susjedima. Slika je ostala visoke kvalitete. S zaslona su se igrali s objektivom fotoaparata, okrećući ga u različitim smjerovima. Ispada učinak potpunog nadzora s potpunim pregledom sobe. Ali dok nam to ne treba, jer dijete nije u tim godinama. Tijekom dana videozapis se prenosi u svijetlim bojama. U mraku to izgleda kao snimanje pod uličnom svjetiljkom, ali čini se da je jasnoća još veća nego kod fotografiranja u boji. Nedostatak je čudan pojam uspavanki. Ovih pet melodija mogu razvaliti svakoga. Dječji monitori imaju dobru glasnoću, ali je bolje postaviti ga na maksimum kako ne biste ništa propustili. Razumijem one koji imaju perilicu u kuhinji. Vrlo vrijedan baby monitor. Preporučujem.

Pregledao video majmun lijevo (a): Nechiporchuk U. 24.05.2016

Pregledajte video sestru Samsung SEW-3036WP

Vrlo dobra kamera. Noćni video je odličan. Provjerio je u potpunom mraku u sobi za zavjese. Uklanja jasno, sve možete vidjeti do najmanjeg detalja. Ali u isto vrijeme, baterija se jako troši. Tijekom dana to se ne poštuje. Potrebno je noću prebaciti u mod uključivanja pomoću zvučnog senzora. Poput cool touch screen dadilje. Sve je jasno i ne zahtijeva stalnu konfiguraciju. Na samom početku su to učinili i zaboravili. Loše je što nema funkcije rotacije kamere. Kada dijete odraste i počne puzati, morat ćete kupiti novu dadilju. Ali iznimno ugodne uspavanke za djecu. Video sestra je jeftina i kvalitetna, u potpunosti ispunjava navedene funkcije. Vrijedi potrošiti novac.

Recenzirao video majmun lijevo: Ksenia Makarkina 05/12/2016

Pregled na video sestri modela Luvion Prestige Touch 2

Tražio sam video sestru s dvije kamere. Dvoje djece. Najstariji je strašno ljubomoran na novorođenče. Morate biti stalno budni. Uzeli su Louviton zbog velikog ekrana i zato što odmah možete gledati videozapise s dvije kamere. Htjela sam da fotoaparat radi na baterijama tako da možete staviti kolica na balkon i gledati mirno. U Louvitonu su bila dva modela s velikim zaslonom i obje mreže. Prodavatelj je savjetovao da kupi bateriju koja se može ukloniti za takve svrhe. Kamera dadilja okretna, možete zumirati video. Vidljivost je dobra. Slika je jasna. Zvuk je jasan i glasan. Koristim povratne informacije. Uglavnom, kada trebate obuzdati starije. Cijena, naravno, video sestara je impresivna. Ali ova se dadilja pokazala kao najbolji izlaz za mene u teškoj situaciji.

Recenzirao video majmun lijevo: Alexander Fedorchenko 05/01/2016

Pregledajte video sestru Samsung SEW-3042WP

Odaberite model s velikim zaslonom. Uz očekivanje da djedovi i bake, kad sjednu s unukom, mogu sve vidjeti. Video medicinska sestra potkupljena je dijagonalom od 5 inča i mogućnošću zumiranja pomoću zumiranja. Rad se dobro pokazao. On prenosi jasan video bez smetnji, signal je stabilan, u našem dvosobnom apartmanu ulovljen je u bilo kojem kutu. U načinu štednje baterije, baterija se ne mora dugo puniti. Jedini, po mom mišljenju, nedostatak je to što ne postoji funkcija daljinskog upravljanja rotacijom kamere. Sve u svemu, blizu savršenog.

Recenzirao video majmun lijevo: Sergey Nosov 05/01/2016

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP854

Isprva sam željela kupiti jednostavnije i jeftinije čuvanje dadilje. Tada sam pomislio da nema smisla uzimati model bez ključne funkcije. Između ostalih dadilja, Motorola 854 privukla je mogućnost istodobnog praćenja djeteta s monitora i daljinskim pristupom putem telefona. Pretpostavimo da žena gleda iz susjedne sobe i uvijek mogu vidjeti svoje dijete kroz aplikaciju. Drugi razlog - za budućnost, kamera s daljinskim pristupom može biti korisna u svakodnevnom životu. Mješoviti prikazi koji su ostali izvan upotrebe monitora. To nije vrlo udobna, predebela i pomalo glomazna zbog velike dijagonale. No, baterija je snažna i traje 7 sati uz stalno uključen video, tako da sa sobom možete sigurno odvesti dadilju u selo ili u zemlju, gdje postoje problemi s internetom. Dadilja ima dobar signal, udara čak iu najmračnijim kutovima gdje signal normalnog usmjerivača ne prolazi.

Pregledao ga je majmun video: A. Bodrova. 2016/04/30

Pregledajte video sestru modela Switel BCF986

Video sestra radi s praskom! Video se prenosi bez buke. Zvuk se emitira bez izobličenja mikrofona. A noćna vizija je općenito super. Mjere temperature bez pogrešaka. Ovo je vrlo udobna dadilja. Kamera se može pričvrstiti i na prostoriju i na stranu kolica. Monitor ima kopču za pričvršćivanje na džep ili remen. Što je najvažnije, obje jedinice rade s mreže i iz baterija. A fotoaparat je također iz baterija prstiju. Istina, oni će ih pojesti za 15-20 minuta, osim ako isključite način isključivanja zaslona aktiviranjem zvučnog senzora. Općenito, uređaj je jak i pouzdan. Preporučujem uzeti.

Recenzirao video majmun lijevo: Roman Roslavtsev 03/12/2016

Pogledajte na video sestri model AngelEye AE910

Nismo imali puno vremena za odabir monitora za bebe Mi smo, nakon što smo saznali za takav uređaj, odmah htjeli) Udaljenost od kuhinje do vrtića u kući je pristojna, pa smo se stalno brinuli o djetetu. Prijatelj je preporučio kupnju monitora za bebe kako bi pratio dijete, ako je potrebno, čak i tijekom cijelog dana. Htio sam potrošiti novac s dobrim razlogom i dobiti ono što želite. Tako je ovaj model savršen!

S obzirom na njegovu vrijednost, možete ga sigurno nazvati najuspješnijom! Uređaj radi na udaljenosti do 250 metara (prema uputama) - na takvoj udaljenosti nisam provjerio video sestru, ali nema poteškoća pri kretanju po stanu. Kvaliteta signala i zvuka je dobra. Posebno se zahvaljujemo proizvođaču na povratnoj funkciji - možete uvjeriti dijete, čak i ako mu sada ne možete pristupiti. Među zanimljivim razlikama modela je mogućnost snimanja videozapisa s fotoaparata na memorijsku karticu. Kamkorder može raditi tiho, ne samo s mreže, nego i iz ugrađene baterije, preko USB priključka. Istina nije jako duga, pa sam odmah kupio dodatnu vanjsku bateriju - od nje kamera radi više od jednog dana neprekidno, dobro, općenito, koristan uređaj.

Svidjelo nam se zgodan digitalni izbornik, koji sam prvi put razvrstao, vrlo brzo sam podesio uređaj kako bi odgovarao mojim potrebama. Primjerice, namjestio sam tajmer hranjenja, jer nam je liječnik propisao podijeljenu prehranu. Općenito, mogu reći da je model pristojan, funkcionalan, i što je najvažnije - jeftin.

Prilikom odabira modela za baby monitore - raspon je bio pomalo zastrašujuć po svojoj skali. Toliko proizvođača, toliko funkcija, toliko mogućnosti. Jako nam je drago što smo se zaustavili na ovom modelu.

Pregledao video majmun lijevo (a): Sveta E. 26. ožujka 2015

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP36S

Prekrasan baby monitor, koji je postao moj suprug i ja nezamjenjiv pomagač u kući. Imamo prilično mirnu bebu, ali ipak je strašno ostaviti ga samog u sobi. U potrazi za rješenjem došli smo do zaključka da moramo kupiti video sestru.

I sada, iako nisam imao vremena koristiti ovaj izum čovječanstva tako dugo (a to ne biste nazvali ni na koji drugi način), imao sam pitanje za naše roditelje: "Kako ste se bez njega nosili prije?" Kako možete pratiti sve odjednom? Ali sa bebi monitorom možete! U svakom trenutku možete vidjeti što se događa u dječjoj sobi, razgovarati s djetetom i smiriti ga majčinim vlastitim glasom.

Izostavite neke tekstove. Izbor je pao na model Motorola, vjerujemo u njega, jer smo više puta bili uvjereni u kvalitetu uređaja ovog proizvođača. Baby monitor također nije razočarao. Usput, ovo je prvi model tvrtke, koji vam omogućuje da odmah spojiti nekoliko kamera i gledati bebu, na primjer, u različitim sobama. Pobrinuli smo se da bude zgodno, budući da beba raste, a iznad kolijevke nema dovoljno jedne kamere. Kvaliteta zvuka i videa je dobra, postoji dvosmjerna komunikacija. Radi bez prekida, ali samo s mreže. Ali lako smo popravili ovaj minus. Kupili smo vanjsku bateriju u istoj online trgovini, napajali smo kameru i voila! Sada možete raditi danima!

Osobito je zadovoljan radijusom akcije, jer za nas je to bio značajan kriterij. Navedena brojila su potpuno pokrivena bez problema. Općenito, rad bebi monitora vrlo je zadovoljan našom cijelom obitelji! Preporučujem onima koji traže funkcionalnu i kvalitetnu video sestru.

Recenzirao video majmun by: Alla 02/12/2015

Pregledajte model medicinske sestre Luvion Essential

Nisu svi mladi roditelji mogli priuštiti kupnju skupog baby monitora od proizvođača Luvion. Želio sam ovog proizvođača, jer su moji prijatelji mama vrlo dobro govorili o njemu. Dakle, ako nema mnogo novca za kupnju, onda će vam model holandskog proizvođača Essential savršeno odgovarati!

Ovaj se model može nazvati osnovnim. Nema dodatne funkcije, ali vam omogućuje da pratite dijete iz bilo kojeg dijela kuće i ne brinete uzalud. Postoji dvosmjerna komunikacija između roditeljskog i podređenog bloka. Možete čuti dijete i on vas može čuti. Pa, što ti još treba?

Pristojan kvalitetan video, zvuk, uređaj radi normalno na velikim udaljenostima (do 250 m). Naravno, možete kupiti i skuplje modele ako imate na raspolaganju sredstva, ali ovaj model izvrsno radi sa svojim funkcijama. Iako je model i proračun, ali za našu obitelj je dovoljno. Postoji termometar, ugrađen je senzor temperature, uspavanke se mogu pokrenuti u bilo koje vrijeme od roditeljskog "daljinskog upravljača". Kontrola klime može se postaviti kada se oglasi poseban signal kada temperatura prelazi unaprijed određeni raspon.

Općenito, ne uvijek niska cijena znači lošu kvalitetu. Vrlo smo zadovoljni našim asistentom!

Recenzirao video majmun lijevo: Vika 16.12.2014

Pregledajte video sestru StarCam modela

Kada se pojavilo pitanje kupnje bebi monitora, najviše su me zanimali bežični modeli, tako da možete pratiti svoje dijete na WI-FI putem mobilnog telefona, tableta ili prijenosnog računala. Izbor je pao na ovaj model beba monitora.

Model pruža sve osnovne funkcije. Fotoaparat može rotirati za 360 stupnjeva. Istina, još nismo doista eksperimentirali s tim, samo su prijatelji savjetovali da odaberu video sestru s takvim kutom gledanja za budućnost. Kažu da je funkcija korisna za kontroliranje djece kad počne hodati ili puzati. Čitam, usput, u recenzijama da neki koriste ovaj model za njegu i brigu o starijim roditeljima.

Što još reći, stvar je funkcionalna! Nije nam trebalo mnogo truda da bismo sami prilagodili fotoaparat. Apsolutno sam zadovoljan svojim izborom monitora za bebe.

Recenzirao video majmun by: CyPiss 10/02/2014

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP27T

Prilikom odabira video sestre kako bi pomogao svojoj ženi, iskreno, bio je u iskušenju zbog niske cijene uređaja. Tvrtka Motorola je poznata, upoznata sa svojim telefonima, koji dobro rade, pa sam naručio ovaj model.

Kao rezultat toga, bio sam vrlo zadovoljan dizajnom, ali i funkcionalnošću. Nisam to ni sam očekivao, budući da je glavni kriterij cijena.

Što možete reći o radu monitora za bebe? Izvrsno radi na bilo kojoj udaljenosti u stanu, kvalitetne povratne informacije. Značajka modela smatra se beskontaktnim termometrom. Prije nego što se naša beba prehladila, nisam previše cijenio ovu funkciju, ali sada je smatram doslovno nezamjenjivom. I uživala je u svojoj supruzi, brzo joj je pronašla koristi: izmjerila bi temperaturu mlijeka, zatim malo vode. Općenito, ja sam više nego zadovoljan izborom! Hvala pohraniti!

Recenzirao video majmun autora: Vladimir Meshcheryakov 07/02/2014

Pregledajte video model medicinske sestre Luvion Platinum 2

Odlučio sam napustiti ovu recenziju kako bih pomogao onima koji biraju video sestru iz recenzija, jer nije našao ništa vrijedno kupnje. Već smo ga koristili već nekoliko tjedana i želim napomenuti da beba monitor obavlja sve obećane funkcije s praskom. Teško je istaknuti nešto izvanredno u njemu. Sviđa mi se kvaliteta videa i zvuka. Iz roditeljske jedinice možete uključiti uspavanku, ako se beba počela buditi. Možete povećati pogled, moguće je spojiti 4 kamere odjednom. Vi samo trebate ih popraviti na prikladno mjesto i sve to.

Imamo kameru koja visi blizu krevetića kako bi vidjela bebu u bilo kojem trenutku, pa zasad dodatne kamere nisu kupljene. Postoji povratna informacija, rasvjeta, izvrsno radi u privatnoj kući i stanu. Ne mogu reći da je ovo najbolja video beba, ali naša obitelj je prošla savršeno, a njezin je trošak nešto niži od poznatih.

Recenzirao video majmun lijevo: Sergey Moroz 03/17/2014

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP36S

Naposljetku, postojao je razlog za upoznavanje s još jednim stvaranjem tvrtke Motorola. Dijete zahtijeva toliko pažnje da sam htjela ublažiti sudbinu moje žene i malo joj pomoći. Kupio je video bebu. Izvrsna funkcionalnost, dobra kvaliteta videozapisa, tako da možete sigurno vjerovati uređaju za nadzor vašeg djeteta. Svidjela mi se funkcija koja vam omogućuje kontrolu kuta kamere od roditeljske jedinice. Zasad nam to ne treba, ali radujemo se što ćemo sa ženom cijeniti sve mogućnosti kada beba počne puzati i hodati.

Također mi se svidjela činjenica da je u ovom modelu bilo moguće spojiti nekoliko kamera. U međuvremenu, želim pohvaliti raspon. U trosobnom stanu, signal se savršeno uklapa u bilo koju sobu. Nema apsolutno nikakvih pritužbi. Programeri su pružili sve osnovne funkcije koje mogu biti potrebne, ali nemojte misliti da uopće nećete morati ići na dijete. Ne mogu ga smiriti povratnim informacijama. Iako dijete voli i ugrađene uspavanke, ponekad ga samo spašava njegova uspavanka.

Recenzirao video majmun by: Maxim Rybakov 26.01.2014

Pregledajte video sestru Miniland Digimonitor Touch modela

S pojavom prvog djeteta, shvaćate da želite kupiti najbolje za svoju bebu. Isto vrijedi za sve uređaje, igračke, odjeću itd. Zato smo odlučili kupiti prilično skupu video sestru poznate marke. To je svojevrsno jamstvo kvalitetnog rada i funkcionalnosti uređaja.

Nećemo se skrivati, bili smo zadovoljni, iako smo s vremenom shvatili da je moguće kupiti video sestru i nešto jeftinije. No, u ovom modelu puno prednosti.

Za početak, vrijedi spomenuti veliki raspon uređaja (do 300 m). Tu je senzor temperature, infracrvene LED diode, izvrsna kvaliteta zvuka i videa. Ako je potrebno, možete uključiti noćno svjetlo u dječjoj sobi. Termometar vam omogućuje kontrolu temperature u prostoriji. Zaslon osjetljiv na dodir radi dobro i privući će moderne roditelje.

Recenzirao video majmun lijevo: Zhenya Ka 11/30/2013

Pregledajte model video medicinske sestre iBaby Monitor M3

Moderni baby monitor koji vam može olakšati život. Svidjela mi se činjenica da uz pomoć običnog pametnog telefona mogu gledati dijete 24 sata dnevno. Ponekad morate otići na posao, a briga nikamo ne ide. Prilika da pogledate bebu je najbolji lijek za uzbuđenje.

Fotoaparat tiho reagira na sva kretanja djeteta, pruža izvrstan pregled. Uređaj po pristupačnoj cijeni, ali u isto vrijeme visoke kvalitete. Videozapis se prenosi u dobroj razlučivosti, možete ga, ako želite, snimiti. Dvosmjerna komunikacija omogućuje komunikaciju s bebom. Četiri uređaja mogu biti spojena na video djecu u isto vrijeme, tako da svi članovi obitelji mogu provjeriti dijete u bilo koje vrijeme ili ga samo pogledati. Voljeli smo ovu priliku, nikada nismo požalili što smo odabrali ovaj model.

Recenzirao video majmun lijevo: Sasha 19.09.2013

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP43

Ova video sestra može se pripisati funkcionalnim uređajima, ali ne previše jeftinim. Naravno, uzimajući u obzir mogućnosti bebi monitora, cijena je razumna i čak pristupačna.

Prednosti: izvrsna kvaliteta videa! Možete podesiti kut kamere i preusmjeriti ga, dok se fotoaparat može postaviti na prikladno mjesto za vas s najboljim pogledom. Želio bih napomenuti i moderan dizajn modela: on uopće ne izlazi iz interijera sobe, ako ga ne poznaje, može se čak i ne primijetiti. Tu je termometar, tajmer, 5 uspavanki i povratne informacije.

Nedostaci: za trajanje baterije morate kupiti vanjsku bateriju. Mi s bebom nismo voljeli uspavanke, ali ovo je subjektivno mišljenje.

Općenito, preporučujem da pogledate ovaj model za one koji žele vidjeti i čuti dijete u bilo koje vrijeme. Internet utvrde velik i vrijedi novac.

Recenzirao video majmun lijevo: MuhaM 25.08.2013

Pregledajte video sestru Miniland Digimonitor Touch modela

Odabir monitora za bebe za nas se pokazao tako teškim da ga nismo sami očekivali. Želio sam kompaktan uređaj, visokokvalitetan, funkcionalan i pristupačan. Morao sam malo platiti, ali kupiti tvrtku koja se dokazala na tržištu.

Kao rezultat toga, dobili smo dobar uređaj koji vam omogućuje da pratite dijete bilo gdje u stanu ili kući. Možete uključiti uspavanku i tiho obavljati svoje poslove u susjednoj sobi. Četiri uspavanke su ugrađene u model, ali mi posebno volimo dvije od njih. Možete snimiti fotografiju ili videozapis na roditeljskoj jedinici, pratiti dječji san noću, ostaviti noćno svjetlo. Zaslon osjetljiv na dodir poznat je suvremenim roditeljima, ali sada ga je moja majka odbila upoznati. Glavna stvar je da moj bebi monitor odgovara i odgovara mi funkcionalnošću i kvalitetom.

Recenzirao video majmun by: Sagikan 08/07/2013

Pregledajte video sestru StarCam modela

Meni je izbor bebi monitora bio očigledan. Već imam nekoliko pametnih telefona (osobito moj rad), tako da nije bilo želje za sobom nositi dodatni uređaj. Tako je bežični monitor za bebe postao doslovno moje spasenje. Ovaj model olakšava postavljanje prijenosa signala na telefon, omogućuje vam da razgovarate s djetetom, odlično radi i rješava svoje zadatke. U rasadniku se pojavila mala moderna kamera koja se okreće za 360 stupnjeva. To nikome ne smeta, ali svaka naša obitelj može gledati dijete iz druge sobe ili čak s posla. To je upravo ono što sam htjela!

Niti jedan roditelj ne smije propustiti niti minutu života svog djeteta, ali ne i rad i briga za dijete je nestvarno. Moramo pronaći izlaz iz situacije. Pronašli smo savršeno rješenje za ovaj problem. Preporučujem da kupite ovaj model i da ne brinete ni o čemu!

Pregledao video majmun lijevo (a): Danila 19.07.2013

Pregledajte video sestru modela AngelEye Elite AE910

Izvrstan monitor za bebe po pristupačnoj cijeni! Bilo je moguće zadržati se na ovoj rečenici, ali reći ću vam nešto više o modelu. Jer kad sam ja izabrao - informacije od mama koje koriste ovaj model nije bilo dovoljno, možda moj pregled i to može biti korisno nekome pri odabiru.

Za početak, domet - do 250 metara - dovoljan je i za stan i za veliku privatnu kuću. Možete se sigurno kretati po kući ili čak blizu nje i čuti sve zvukove iz dječje sobe. Recepcija je izvrsna. Postoje tajmeri, senzori koji dobro funkcioniraju s povjerenim funkcijama.

Još nismo pokušali povezati kamere, ali postoje planovi za to čim kćer počne puzati. Snimanje na glavnu videokameru nije loše. Ne mogu reći da je kvaliteta snimke vrlo dobra, ali je ne trebamo. Glavno je raditi i voditi evidenciju u bilo koje doba dana. Također mi se svidjela činjenica da bebi monitor može raditi samostalno. U posljednje vrijeme često dolazi do prekida u električnoj energiji, pa je ova funkcija bila korisna, iako taj parametar nismo uzeli u obzir pri odabiru modela.

Recenzirao video majmun by: Alice 06.06.2013

Pregledajte na modelu video sestre Ramili RV800 HD

Za pomoć majci je bio potreban monitor za bebe. To je ono što sam ja vodio pri odabiru modela i proizvođača. Glavna stvar je osigurati visokokvalitetnu kontrolu, ali uz kupnju ovog modela, dobivate i kućište uređaja, kompaktne dimenzije, jednostavno postavljanje i kontrolu, elegantan kut gledanja i kvalitetan video prijenos.

Za dva tjedna korištenja nismo otkrili nikakve značajne nedostatke ovog modela. Radi savršeno, pruža potpun pregled dječjeg vrtića i pristup gledanju putem pametnog telefona, tableta, prijenosnog ili stolnog računala. U mraku kamera savršeno vidi, proizvođač pozicionira do 10 metara, ali imamo samo 4 metra, pokazuje stvarno visoku kvalitetu. Mikrofon na fotoaparatu omogućuje vam da čujete plakanje ili plakanje djeteta. Prijenos signala i slike može se konfigurirati ne samo putem Wi-Fi prijema, nego i povezati fotoaparat s kućnom mrežom. Možda će to nekome biti korisno, ali mi ne koristimo ovu priliku.

Recenzirao video majmun lijevo: Ivan 05/13/2013

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP36S

Tvrtka Motorola uvijek nudi visokokvalitetnu robu, a obzirom na predložene funkcije, trošak monitora za bebe ne može se nazvati visokim. Za sebe sam tražio univerzalni i visokokvalitetni uređaj. Ne vidim razloga za uštedu na kvaliteti videozapisa, ako onda trebate pažljivo pogledati na njega i stalno ići provjeriti dijete. U istom uređaju kvaliteta videozapisa je izvrsna, a zvuk se također dobro prenosi. Raspon vam omogućuje da učinkovito radite kod kuće iu seoskoj kući.

Nije posljednje mjesto za mene bilo igranje dizajna, tako da je novost ove godine također dobila dodatne bodove u našoj obiteljskoj ocjeni. Općenito, rad uređaja, moj suprug i ja bili smo zadovoljni. Malo uznemirilo video kameru, koja ne radi autonomno, već je ispravila situaciju s vanjskom baterijom. Ovaj model omogućuje vam povezivanje više kamera odjednom. Proizvođač već godinama proizvodi monitore za bebe, tako da je kvaliteta na vrhu! Svojim izgledom postalo je mnogo lakše pratiti dijete i imati još malo vremena za nešto drugo oko kuće. S čistom savjesti mogu preporučiti ovu video sestru mladim roditeljima.

Recenzirao video majmun lijevo: Julia 04/11/2013

Pregledajte video sestru modela AngelEye Premium AE386

Pitanje kupnje monitora za bebe stajalo je pred nama nakon rođenja drugog djeteta. Više nismo mogli posvetiti punu pozornost dvjema maloj djeci, a bili smo stalno blizu jedne od njih. Postalo je jasno da je beba monitor koji će pomoći zadržati novorođenče na vidiku tijekom normalnih kućanskih poslova. Ostaje da shvatimo što je najbolji bebi monitor i gdje ga možete kupiti.

Pregledali smo kataloge ponuda, upoznali se s obilježjima. Odlučili smo da će bežični monitori za bebe AngelEye Premium AE386 biti prikladniji za naše okolnosti. Ono što nas je privuklo ovom modelu - nekoliko praktičnih značajki. Prvo, noćni vid s automatskim infracrvenim osvjetljenjem. Noću morate raditi kod kuće, a sada možete gledati dječji san točno na radnom stolu u susjednoj sobi. Ako se uronite u rad, LED signali najavljuju buku u dječjoj sobi ili njeno pojačavanje. Kameru za praćenje možete okrenuti u bilo kojem prikladnom kutu, što je također bilo važno za nas.

Drugo, u fazi pretraživanja, bili smo zabrinuti zbog trajanja postupka naplate. Zaboravljivost, možete propustiti trenutak kada se fotoaparat isključi. Naš digitalni baby monitor radi u punom načinu rada oko 3 sata. No, najčešće je u stanju mirovanja, jer je naša beba mirna. U opisu uređaja se kaže da zaslon može poslužiti 4 kamere istovremeno - oni su to prihvatili i imamo dalekosežne planove.

Ono što nam je posebno prikladno jest mogućnost korištenja uređaja - mobilnosti i raznih aplikacija. Takav uređaj kao bebi monitor vrijedi kupiti ne samo za djecu, već i za bolesne rođake, na primjer, ili se prilagoditi funkciji interkoma. Uređaj možete sigurno ponijeti sa sobom u grad, na odmor, u zemlju, na ribolov itd. Stoga, ako sada odlučite koju vrstu video sestre kupiti, preporučujem ovaj vrlo pogodan model. Provjerili, kao što kažu, na sebi!

Recenzirao video majmun by: Anastasia82 22.03.2010

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP20

Motorola MBP20 je kupljen od nas jer je impresioniran dobrim omjerom cijena i performansi. Isprva je postojala zabrinutost zbog slabosti signala i njegovog gubitka pri prolasku kroz debeli zid, kao što je ranije bilo uočeno na nekim mobilnim uređajima. Ali to se nije dogodilo, na što smo bili oduševljeni. Dijete u udaljenoj sobi stvara zvukove koje dobro čujemo, tako da sve češće mirno obavljaju svoje poslove, ne brinući se da će određeni incident proći nezapažen jer signal ne može prodrijeti u zid.

Po našem mišljenju, Motorola MBP20 video beba ima više prednosti nego neke mane dizajna. Na primjer, bio sam zadovoljan prisutnošću ugrađenog termometra, što je vrlo korisna stvar. Uvijek možete znati temperaturu okoline, a kada se brinete o malom djetetu to je važno. Osim toga, kompaktna veličina zaslona omogućuje vam da vidite sve što vam je potrebno. To se ne može nazvati malim, ali i glomaznim, također, ne može se zvati, ali slika daje izvrstan izgled.

Kao nedostatke u dizajnu, nazvali bismo dugoročno punjenje roditeljskog modula. Željeli bi snažnije baterije u ovom dizajnu. I bilo bi lijepo da su proizvođači upotpunili fotoaparat s nekim redovitim montiranjem. Morali smo sami izmisliti potporni nosač, jer nije uvijek prikladno staviti uređaj tik uz dijete.

Općenito smo zadovoljni s ovim uređajem.

Recenzirao video majmun lijevo: Ksenia 24/03/2010

Pregledajte video sestru modela Miniland Digimonitor 3,5

Izvrsni model - ovaj monitor za bebe je reda veličine bolje od naše stare brade. Razumijete razliku odmah kad u ruke uzmete video sestru Miniland. Kvaliteta zvuka i videa izvrsna je. Zadovoljni smo prisutnošću nekoliko načina rada - za kontinuirano praćenje djeteta postoji način kada se video i zvuk s video monitora kamere kontinuirano emitiraju na monitoru, a postoji i način kada se videozapis pojavljuje na zaslonu samo kada se u dječjoj sobi pojavi šum. Ovaj način rada je vrlo pogodan noću, pa čak i monitor za bebe može odrediti razinu osvjetljenja i automatski uključiti infracrveno svjetlo na fotoaparatu. Ako pritisnete tipku "Razgovor", možete razgovarati s djetetom, a ako otpustite gumb, čut će se samo dijete. Također, radi uštede energije, možete promijeniti načine rada fotoaparata s jače razine signala na manje moćnu ako je udaljenost između monitora i fotoaparata mala. Mislili smo dugo - kakvu video sestru odabrati i gdje je kupiti, pa smo zahvalni ovoj trgovini, jer nude razne modele po najnižim cijenama (uspoređivao sam na Y.Marketu!) i omogućio vam da napravite informirani izbor tako da ih posjetite u trgovini. Hvala vam! Mislim da smo kupili najbolju video bebu i relativno jeftini.

Recenzirao video majmun lijevo: Rita 26.03.2010

Pregledajte video sestru modela AngelEye AE105

Čak i za vrijeme trudnoće, mislili su i pitali se kakvu baby monitor kupiti kada se beba rodi. Ali nisam morao ništa kupiti, jer smo odjednom dobili poklon modelu AngelEye AE105. Operacija je pokazala da je dar koristan i zgodan. Sigurni smo da je naš baby monitor najbolji, barem za naše uvjete. Funkcija povratne informacije je vrlo korisna - kada se dijete smiruje na daljinu, bez prekida rada. Uređaj možete pričvrstiti na prikladno mjesto, jer za to postoji snažna štipaljka. Naš apartman je malen, pa nam je činjenica da bežični bebi monitor radi u radijusu do 100 metara, kao i noćna rasvjeta do 5 metara. Naravno, vlasnici opsežnog životnog prostora možda neće biti dovoljno, ali za nas - samo pravo. Preporučujem mlade roditelje!

Recenzirao video sestra lijevo: Jenya2000 3/26/2010

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP36

Odabirom video sestre odlučili smo se za model Motorola MBP36. Za uređaj smo platili oko 6300 rubalja i vjerujemo da je oprema vrijedna novca. Vrlo je udoban i funkcionalan, savršeno pomaže i mladoj majci, i ocu, i svim ostalim rođacima. Prijem signala je dobar, kao i prijenos. Navikavamo se na dvosmjernu komunikaciju i smirujemo dijete, bez ulaska u njegovu sobu, u načelu, ispada.

Koristimo funkciju polifonih ugrađenih melodija - uključite uspavanke i pokrenete njihovo poslovanje. 5 različitih uspavanki, a sve su napisane u izvrsnom glazbenom ključu, opuštajućem i umirujućem djetetu.

Praktična funkcija podešavanja položaja fotoaparata. Motorola Digital Baby Monitor MBP36 ima praktičnu kameru s horizontalnim i vertikalnim podešavanjem. Podešavanje se vrši na nadređenom modulu. Možete odabrati najprikladniji kut gledanja za promatranje.

Odvojeno, kupili smo poseban AV kabel za naše Motorola MBP36 baby monitore, s kojim smo prikazali sliku na velikom televizijskom zaslonu. To je zgodna i potrebna funkcija. Ugrađeni senzor temperature, kao što smo mislili u početku, bio je pretjeran, ali se ispostavilo da smo pogriješili. Jednom su susjedi obavljali popravke i, bez upozorenja, ugasili grijač koji je prolazio kroz dječju sobu. Temperatura u sobi naglo je pala, au drugim sobama nije se osjećala. Primijetili smo to na vrijeme i preselili bebu u drugu sobu. Recenzirao video majmun lijevo: Julia Nakhabina 04/06/2010

Pregled na video sestri modela Switel BCF 930

Napokon, u našim se trgovinama pojavio uređaj koji je sovjetske žene sanjale ili ih vidjele u stranim filmovima! Ovo je monitor za bebe koji pomaže u promatranju djeteta iz daljine. Moj suprug i ja smo kupili model Switel BCF930 i vrlo smo sretni zbog toga! Po uzoru na švicarski razvoj, muž kaže da je ta kvaliteta iznad svega hvale.
Tu je noćni vid (slika je jasna, nije zamagljena), senzori zvuka i pokreta (reagiraju, usput, vrhunski), dvosmjerna komunikacija (nema potrebe za trčanjem prema vrtiću, kada možete smiriti dijete glasom), funkcija približavanja slike, možete snimati video, čak i Tu je termometar (dobro je kontrolirati temperaturu u prostoriji).
Nekako se dogodila nesreća na trafostanici, proveli smo nekoliko sati bez struje, a sustav je radio kako treba, jer bi naša jedinica mogla raditi na bateriji, a djeca su imala baterije, za svaki slučaj. Do sada smo kupili jednu kameru, ali ne sumnjamo da ćemo u skoroj budućnosti kupiti još par i instalirati je tamo gdje nam je potrebna (a možete spojiti ukupno četiri). Programeri su čak izgradili i uspavanke, što je izazvalo takve pozitivne emocije u meni! Postoje dani koji nisu do pjevanja, znate... Općenito, jedan stalni užitak! Kupite, ne oklijevajte!

Recenzirao video majmun lijevo: Ulyana 01.02.2013

Pregled na modelu video sestre Tomy Digital Video 3.5

Kako biste reagirali na povjeravanje bebe tehnologijom? Oprezno? Tako smo i mislili, ali uzalud - Tony Digital Video 3.5 '' TDV450 baby monitor pouzdano i vrijedno radi svoj posao. Odabrali smo ovaj model, jer je njegov razvoj proveden u Engleskoj, a proizvodnja - u Kini. A cijena s kvalitetom je u potpunosti kombinirana.
Sve njegove funkcije rade bez prekida, bez kočenja i nejasnih kašnjenja. Bebi monitor radi na digitalnoj tehnologiji, tako da valovi kućnog wi-fi-a ne utječu na kvalitetu prijenosa signala (testirani od nas). Zahvaljujući senzorima koji reagiraju na kretanje i zvuk, kontrola nad bebom se provodi jasno. U dječjoj sobi se temperatura čak kontrolira i signalizira nam na zaslonu ako se razina promijeni. Slika se može približiti, ako se iznenada nešto uzbuđuje ili se želite diviti uspavanom djetetu, to je vrlo povoljno.

U principu, može se reći da je Tomy Digital baby monitor idealan za trosobni ili četverosobni stan. I radijus prijenosa signala je normalan, a funkcija upozorenja koja ide izvan područja pokrivenosti neće raditi. Za povremeni odmor od gnjavaže takvog baby monitora savršeno će se uklopiti. Recenzirao video majmun lijevo: Tatyana 06/22/2012

Pregledajte video sestru AngelEye AE9070

Muž je bio zabrinut da monitor za bebe ne može zamijeniti uobičajenu njegu i promatranje. Ali kada se napokon dogodilo rođenje, i on je vidio ovu napetu postnatalnu okolinu, počeo je razmišljati gdje kupiti video sestru. Nakon proučavanja kataloga, volio je jednu video bebu, čiji su pregledi bili vrlo uvjerljivi. A sada imam pomoćnike - bežični monitor za bebe AngelEye AE9070 s radijusom od 250 m. Sada mi je mnogo lakše i želim svim mladim majkama. Ako ste sada u potrazi i razmišljanju, što je najbolji bebi monitor, preporučujem model, koji sam testirao, i kojim sam jako zadovoljan!

Recenzirao video majmun lijevo: pussigirl 04/12/2010

Pregledajte video sestru modela Motorola MFV700

Kada smo u našoj obitelji postavili pitanje o kupnji sustava videonadzora za dijete, savjetovali smo se da imate Motorola MFV700 digitalni video monitor. Kupili smo ga po savjetu i počeli koristiti, što nikada nismo požalili. Uređaj je udoban i izgleda moderno i elegantno. Cijena Motorola MFV700 baby monitora, kada smo je kupili, iznosila je 4.500 rubalja, a po mom mišljenju, ova relativno niska cijena je vrlo profitabilna, s obzirom na izgled i upotrebljivost.

Svidjelo mi se što je zaslon vrlo kontrastan i ima dobru veličinu, 16: 9. Možete vidjeti sve jasno i dobro, i, osim toga, pregledajte fotografije, prezentacije, video isječke. Uređaj je višenamjenski, ima 10 opcija za izmjenjive slike, povećava i smanjuje okvir, okretanje, tajmer, sat i kalendar. Motorola MFV700 podržava nekoliko modernih video formata, što je također zanimljiva i korisna značajka.

Ponekad otkrivamo krupni plan, ponekad gledamo sliku kao minijaturne okvire, ovisno o tome što radimo i što trenutno trebamo. Snimanje se može provoditi u apsolutnom mraku: daljinska kamera je fokusirana na nju, opremljena infracrvenim LED svjetlima koja omogućuju noćni nadzor. Kamere se mogu spojiti na uređaj 4, a slike se mogu spremiti na flash diskove ili SD kartice. Zgodan daljinski upravljač i još jedan alarm kada napuštate objekt pokrivenosti.

Općenito, Motorola digitalni monitor za bebe MFV700 je upravo ono što mladi roditelji trebaju. A cijena je sasvim adekvatna.

Recenziju video majmun napisao / la: Soslana 27.04.2010

Pregled na video sestri modela Angelcare AC1100

Ako imate nemirno dijete koje reagira na vanjske zvukove, ili ga samo želite naučiti spavati u zasebnoj sobi u zasebnoj prostoriji, onda ne oklijevajte, ali uzmite video sestru AngelCare AC1100 kao i mi. Umjesto toga, oni su dobili kao dar od djedova i baka. Nisu ni slutili da je sustav tako divan. Izabran na savjet prodavača koji su bili pošteni.
Noći nisu postale savršeno mirne, što je prirodno, ali olakšalo je napuštanje. Ona je savršeno vidljiva djetetu noću zahvaljujući noćnom vidu. Slika je jasna, odmah dolazi bez smetnji. Postoje i senzori zvuka, pokreta i temperature, što je također korisno. Možda netko ne voli zaslon osjetljiv na dodir, ali smo navikli i na njemu jednostavno koristimo postavke. Postoji čak i monitor za disanje, čije se funkcije roditeljima ne mogu ni objasniti. Noćno svjetlo je ugrađeno ako je potrebno dodatno svjetlo. Jednom kad je napajanje prekinuto tijekom oluje - nije došlo do kvara, baterija pomaže. Jedini nedostatak je nedostatak nosača za kameru na zidu. Morao sam malo popiti, ali oni su se nosili sa zadatkom. Pritužbe, pritužbe na sustav nisu, pa preporučujemo svim roditeljima.

Recenzirao video majmun lijevo: Oksana Ishchenko 22.04.2013

Pregledajte video sestru modela AngelEye Premium AE386

Izabrao sam prijatelja za dar krštenja. Dijete je nemirno, mlada majka - može se reći, dijete sama. Čim je rodila dijete, trčala je posve, cijelo vrijeme doživljava neobjašnjiv strah. Nedostatak iskustva u skrbi za dijete također je utjecalo na njezino psihičko stanje. Općenito, htjela sam nekako podržati, nešto ugoditi i, ako je moguće, pomoći. Isprva nije bilo misli o kupnji elektroničkog uređaja, a onda slučajno od prijatelja čuo sam za takav uređaj kao bebi monitor. Počeo tražiti, konzultirati o modelima. Savjetovali su mi koju medicinsku sestru kupiti i kupila sam. Odabran je model AngelEye Premium AE386. Prije krštenja sam se i sam igrao s uređajem. I došla je do potpunog užitka! Upravo ta stvar će pomoći neiskusnim što je moguće bolje, mlada majka prvorođenca će se nositi s problemima koji su pali, a ne da se zbuni i da se ne pretrpi od mnoštva istovremenih dužnosti.

Usput, ja ću definitivno kupiti ovaj uređaj za sebe, samo za druge svrhe. Uređaj je višenamjenski. I, ako odlučite gdje kupiti baby monitor, imajte na umu da možete odmah kupiti druge uređaje. I gledati nekoliko stranica na jednom monitoru. Preporučujem svima! Samo najprije saznajte što je bebi monitor, pročitajte recenzije. Postoje vrlo zanimljivi modeli koji se mogu koristiti u druge svrhe!

Recenzirao video majmun lijevo: kira 05/02/2010

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP20

Kupio sam Motorola MBP20 video sestru, uglavnom zbog niske cijene. Ne mogu si priuštiti skupi model, jer naš obiteljski budžet nije ograničen, ali doslovno moramo štedjeti na svemu. Muž i supruga su i studenti, a dogodilo se i to da smo odlučili ne prekinuti studije zbog rođenja djeteta. Živimo u malom obiteljskom spavaonici, sobe su male, pa nam ne treba vrlo moćan model s velikim kutom gledanja. Motorola-ina digitalna video medicinska sestra MBP20 u potpunosti mi odgovara: nakon što sam platila cijenu radio-medicinske sestre, dobila sam kvalitetan uređaj za praćenje djeteta. Motorola MBP20 Video Baby Monitor pruža visokokvalitetan dvosmjerni audio. Dobro radi, bez iznimke. Noćna svjetla na četiri LED diode su slaba, ali za naše male sobe opcija je sasvim prikladna. Kao iu svakom hostelu, u svakoj sobi nalazi se masa najrazličitije opreme, uključujući i bežičnu. Bojali smo se da će bilo koja radio smetnja utjecati na signal i neće dopustiti da uređaj radi ispravno. Ali signal je dobar, iako je ponekad potrebno nositi roditeljski modul, na primjer, u šupi na kraju hodnika.

Baterija se puni 10 sati. To nije baš zgodno, ali u mojim okolnostima nije velika prepreka. Raspored i raspored već su razrađeni za godinu dana na način da mogu naplaćivati ​​modul u trenutku kada sam u neposrednoj blizini djeteta u istoj sobi.

Recenzirao video majmun lijevo: Liza 05/11/2010

Pregledajte video sestru modela AngelEye AE105

Kada mlada majka zapravo nema pomoćnika, njezin život postaje iznimno napet. Pranje, čišćenje, kuhanje, nedostatak sna. Sve sam to fizički osjetio kad se pojavilo dijete. Zaista nisam imao vremena ništa učiniti, jer nije bilo moguće otresti dijete u vrijeme kada je tek počeo pokazivati ​​tjeskobu. A kad sam iz kuhinje ili iz kupaonice došla do glasnih zvukova, bilo je gotovo nemoguće smiriti bebu.

Moj suprug i ja počeli smo se klanjati pozivu dadilje, ali nam sredstva nisu dopustila. Zatim, više za zabavu, muž je ponudio kupiti monitor za bebe. Još uvijek nismo znali da takve stvari postoje za normalnu, pristupačnu cijenu za mlade roditelje. Počeli su pitati prijatelje gdje kupiti baby monitor, počeli su razumjeti što je beba monitor, recenzije su proučavane na web stranicama. Što se tiče troškova i funkcionalnosti, model AngelEye AE105 bio je najprikladniji za nas, ali smo bili zabrinuti kako će se ovaj uređaj očitovati u praksi, bez obzira na to da novac neće biti potrošen. Pokazalo se da to uopće nije bilo uzaludno, ali s velikom koristom potrošili smo prilično razumnu svotu za nas. Pomaže kod brige o djetetu. Iz kuhinje gledam uspavanog sina, a kad operem kupaonicu, uzimam izložbu sa sobom.

Još jedan trenutak, kao što smo ga kupili, ovaj naš pomoćnik. Uvijek sam iz iskustva znala da su najbolje ponude na internetu. Kupnja bebi monitora to je još jednom potvrdila. Doista, najprofitabilnije mjesto gdje se beba monitor može prodati je online trgovina. I to je također prikladno mjesto. Nisam morao ići nigdje - razgovarao sam telefonom s upraviteljima, odgovarao na njihova pitanja, slušao preporuke, nešto sam razjasnio, opisao veličinu stambenog prostora i maksimalni mogući limit. Rezultat - bežični monitor za bebe modela koji sam volio isporučen je kući. Bez brige, bez gnjavaže, jednom riječju. A privlačnost menadžera bila je vrlo prijateljska. Preporučujem svima da kupe takav uređaj.

Recenzirao video majmun lijevo: Vagonlie 19/05/2010

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP36

Odlučio sam kupiti Motorola MBP36 digitalni bebi monitor nakon što sam neko vrijeme koristio jeftiniji i jednostavniji uređaj. Planiram, prvo, u budućnosti proširiti obitelj za još dvije djece, osim prvog djeteta, i drugo, pokušati koristiti uređaj za druge svrhe. Funkcionalnost Motorola MBP36 baby monitora je savršena za moje planove. Uređaj ima veliki raspon i dobar svijetli zaslon, koji nije bio u mom prethodnom uređaju. Stoga je usporedba u korist Motorola MBP36 pozitivna.

Što vam se sviđa na uređaju:

  • Zgodan zaslon veličine 3,5 inča, i njegove dobre kvalitete
  • Mogućnost podešavanja fotoaparata
  • Veliki radijus pokrivenosti (do 330 m)
  • Povećavanje slike po volji
  • Uvjeti za povezivanje više kamera
  • Motorola MBP36 baby monitori ne ometaju radio smetnje, uređaj radi s dobrom propusnošću signala
  • Video babyMotorola MBP36 kontrolira temperaturu u dječjoj sobi, tijekom kritičnog pada ili povećanja, signalizira problem
  • Tajmer prikladan za dječji način rada, kojim pratim propisano vrijeme hranjenja i spavanja
  • 5-metarska vidljivost noću, automatska aktivacija noćnog vida.
  • Izvrsna dvosmjerna komunikacija.
  • Mogućnost prikaza slika s fotoaparata na TV zaslonu

Općenito, zadovoljan sam svojim izborom i mislim da je kupnja Motorola MBP36 video bebe bila prava i racionalna odluka.

Recenzirao video majmun lijevo (a): CrazyDazy 21.06.2010

Pregledajte video sestru modela AngelEye Premium AE386

Ono što me je privuklo AngelEye Premium AE386 modelu koji je kupila moja žena bila je kvaliteta slike i zvuka. Iako ovaj uređaj možda nije glavni pokazatelj takvog uređaja, ja sam, kao savjestan tehničar, prije svega obratio pozornost na to. A također i na činjenicu da praktički nema smetnji u bilo kakvom uplitanju. Kvaliteta izrade i ispravljanje pogrešaka uređaja, očito dostojno. Već smo ga koristili pola godine, a nije bilo tehničkih kvarova ili pritužbi s naše strane. Jednostavan za korištenje, signalna ploča je vrlo dobro osmišljena. Po mom mišljenju, postoji samo jedan nedostatak: baterija 3 sata bez punjenja još uvijek nije dovoljna. Ali, vjerojatno, dugotrajniji modeli su skuplji.

Noćni način je također impresioniran. Izvrsna vidljivost slike. Naposljetku smo prestali skakati jedno po jedno noću kako bismo posjetili bebu. Nadam se da će ovaj uređaj raditi dugo i pouzdano. U svakom slučaju, sve dok nema zabrinutosti. Preporučujem svima da kupe digitalni video monitor za bebe AngelEye Premium AE386. I to je zgodan, a za novac ne naprezati roditelj džep.

Pregledao ga je video majmun: Herman 17.8.2010

Pregled na modelu video sestre Tomy Digital Video 3.5

Svi smo čitali u knjigama da je korisno da dijete u kući s vremena na vrijeme ostane sama kako bi se navikla na spavanje u zasebnoj prostoriji i naučila samostalno pronaći aktivnosti. Ali ponekad se bojimo pustiti dijete iz našeg "nadzora", a onda dolazi beba monitor. Odabrali smo Tomy Digital Video i nismo pogriješili s izborom. Ovaj visokokvalitetni i pouzdani kontrolni sustav testiran je tijekom godina i odobren je od strane milijuna roditelja širom svijeta, uključujući i nas.
Sustav radi bez prekida, samo ponekad narušava činjenicu da dječja jedinica radi samo iz mreže napajanja. Ako trebate izaći, postoje neki manji problemi. Htio bih snažniju bateriju. U našoj maloj kući dječji monitor dobro radi. Kada plačete ili uzbudite dijete, senzori rade odmah i daju nam signal. Ali nismo uvijek u žurbi u vrtić na prvi signal - možete koristiti našu jedinicu kao voki-toki i razgovarati sa svojim sinom, pjevati mu pjesmu i smiriti ga.
U kući se bežični internet uključuje gotovo 24 sata, ali ne dolazi do smetnji u prijenosu signala. Radimo kućanske poslove, povremeno gledamo u monitor ili slušamo zvukove, apsolutno mirne. Cijena je razumna, sustav se isplati. Uostalom, ništa ne zamjenjuje ostale umorne roditelje.

Recenzirao video sestra lijevo: Jess 09/11/2012

Pregledajte video sestru modela Motorola MFV700

Željeli smo imati nadzorni uređaj za bebu u zanimljivim vanjskim performansama. Tako da uvijek možete uzeti uređaj sa sobom gdje je to potrebno, i koristiti ga za različite zadatke, a ne samo za promatranje. Nakon proučavanja ponuda u online trgovinama, odabrali smo Motorola MFV700. Pokazalo se da je to vrlo zgodan digitalni bebi monitor s ekranom moderne dijagonale i podrškom za razne formate. To je koštalo 4540 rubalja, što je za nas bilo prilično povoljno, a kada smo pogledali bliže i pokušali, postalo je jasno da je cijena za takav uređaj bila više nego privlačna.

Uređaj Motorola MFV700 pokazao je mnogo zanimljivih i korisnih značajki koje su relevantne za mlade roditelje. Na primjer, sposobnost fotografiranja bebe je svijetla i kontrastna, a zatim prenosi slike na mobilne nositelje. Promatranje nije iz jedne kamere, a možete povezati 4 promatračke oči, pokrivajući ne jednu točku prostora, već veliko područje s nekoliko dječjih kreveta. Stoga, Motorola digitalni monitor za bebe MFV700 može biti izuzetno koristan u velikoj obitelji s djecom različitih uzrasta.

Osim glavnog zadatka, odnosno video nadzora, Motorola MFV700 obavlja i funkcije tajmera, sata, kalendara, obrade slika, gledanja slajdova.

Kontrola temperature u dječjoj sobi je jedna od važnih i korisnih funkcija. Podaci se prikazuju na zaslonu zajedno sa slikom i omogućuju vam da pratite udobnost djeteta. Za noćni nadzor digitalni baby monitor Motorola MFV700 je opremljen zgodan infracrveno osvjetljenje s LED. Slika na zaslonu je jasna i savršeno vidljiva čak iu potpunom mraku. Svi ovi sadržaji uvjerili su nas u pravilan odabir tehnologije.

Recenzirao video majmun lijevo: Vanessa 19/09/2010

Pregledajte video sestru AngelEye AE9070

Tražili smo dugo vremena, gdje se ovaj baby monitor prodaje, recenzije kupaca su čitane, sumnjale i nisu se usudile kupiti monitor za bebe. Dok muž nije prebačen u noćnu smjenu, čime je prekršio naš uobičajeni raspored i raspodjelu dnevnih dužnosti. To je postalo teže, ali nas je potaknulo na kupnju. Sada imamo bežični monitor za bebe AngelEye AE9070. Nemojte se radovati ovoj kupnji. Premještamo kameru u udoban položaj, vodimo roditeljsku jedinicu s nama gdje je to prikladno za nas, punjenje baterije je dovoljno dugo za dugo vremena. Čini mi se da je ovaj baby monitor najbolji od svega što smo vidjeli u katalozima.

Recenzirao video sestra lijevo: Lisa67 12/24/2010

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP20

Uređaj se nosi sa zadatkom videonadzora, ako obitelj ima jedno dijete. Kupio sam Motorola MBP20 video-sestru za moju ženu kada se rodilo moje prvorođenče. Sada čekamo drugo dijete i želimo dobiti još jednu bebu digitalnog videa iste klase ili kupiti model sa širokim kutom gledanja i smjestiti ga u opremljenu dječju sobu s dva kreveta.

Veličina zaslona, ​​druge napredne značajke kao što su termometar i noćna svjetla - na kvalitativnoj razini. Ali glavna prednost, naravno, je cijena. Mladi roditelji obično ne mogu kupiti skupe modele s uređajima za snimanje videozapisa ili višezadaćnost. Noću, na udaljenosti od 2,5 m od uređaja, osigurana je dobra vidljivost.

Loše je što nema tvorničkih pričvršćivača, tako da fotoaparat možete objesiti na prikladno mjesto. Kameru pričvrstimo žicom ako je trebamo postaviti na vrh, iznad krevetića. Odozgo možete bolje vidjeti.

Kupnja Motorola digitalnog monitora za bebe MBP20 omogućila nam je da u dogledno vrijeme riješimo mnoge probleme. Sada smo iskusniji roditelji, a kad sam bio prvo dijete, nisam mogao organizirati svoje vrijeme, sjedio naizmjence s djetetom i nisam ga ostavio na miru. Kada su kupili uređaj, sve je išlo samo od sebe. Uzgred, također je korisno za dijete od rane dobi da se navikne biti u sobi samo sat vremena ili više.

Recenzirao video majmun lijevo: Boris TheBlade 17.01.2010

Pregled na video sestri modela Switel BCF 900

Po savjetu prijatelja, stekli su video sestru Switel BCF900. Što mogu reći? Švicarska kvaliteta, razumna cijena i pouzdanost - to je kratko. Elektronski uređaj pomaže nam da se brinemo o bebi na daljinu bez prekida i kočenja. U sobama smo postavili dva bloka, a na zaslonu vidimo sve što se događa u dječjoj sobi. Lako je prikladno, štedi vrijeme, možete napraviti buku u svojoj spavaćoj sobi, znajući da se dijete neće probuditi iz buke. Možete sigurno čistiti, kuhati, prati i istovremeno pratiti bebu.
Bebi monitor Switel BCF900 ima dobre osobine: dvosmjernu komunikaciju između nas i bebe; funkcija noćnog vida; automatsko aktiviranje sustava i prijenos signala pri plakanju; mogućnost spajanja 4 videokamere na jednu jedinicu; sustav za suzbijanje buke; funkcija za uštedu energije koja automatski isključuje zaslon kada nije potreban te ga stavlja u radio mod; Video izlaz uređaja na TV-u. Napominjem samo da opseg posla nije bilo moguće provjeriti - dimenzije stana ne dopuštaju.
Priuštite si miran san i povjerite video dadilju slobodnom vremenu vašeg djeteta. Noćni odmor ne može se zamijeniti ničim, a roditeljima je korisno da budu sami.

Recenzirao video majmun lijevo: Julia 01/10/2013

Pregledajte video sestru AngelEye AE9070

Živimo u privatnoj kući i imamo dvogodišnju kćer. Strogo se pridržavamo njegovog režima - dnevnog sna i tako dalje. No, ako uzmemo u obzir da moje dužnosti uključuju ne samo hranjenje obitelji, čišćenje soba, nego i obradu zapleta, često moram ostaviti kćerku samu u velikoj kući. Zbog toga sam počeo razmišljati o nekoj vrsti daljinskog upravljača. Čuo sam da postoji takav uređaj - bebi monitor, ponekad se nailazi na recenzije. Sada sam se zainteresirao na ozbiljan način i počeo tražiti točke gdje kupiti video sestru, jeftin, ali s velikim radijusom djelovanja.

Model AngelEye AE9070 me privukao s velikim rasponom. To je upravo ono što mi je najvažnije. Osim toga - prisutnost dvosmjerne komunikacije. Obično ne štedim baterije, a kontrolišem i video sliku i zvukove iz dječje sobe. Posebno je prikladno, jer se ispostavilo da se noću može vidjeti dijete s velikom slikom. Za mene je vrlo važan čimbenik prisutnost signalizacijskog sustava. Nakon što sam iskopao krevete, uvijek mogu zaboraviti i odvesti se. Zvučni signali mi ne dopuštaju da pokažem takvu zaboravnost. Dijete često kašlje, a ja odmah idem provjeriti koji je razlog.

Općenito, uređaj stvarno pomaže. Ako me pitaju koju video sestru kupiti za veliku kuću, sigurno mogu odgovoriti.

Recenzirao video majmun od: saintju 20.02.2011

Pregled na video sestri modela Switel BCF 930

Želim podijeliti dojam o kupnji modernog elektroničkog uređaja - baby monitora. Ja sam tata jednog mjeseca, ne znam o teškoćama prvog mjeseca života djeteta zbog tuđih razgovora. Nedavno, supružnik je počeo gnjaviti s pitanjem kupnje beba monitora Switel BCF930 (jedan od prijatelja preporučio). Dugo se nisam htjela predati svojoj ženi, činilo mi se da je to luksuzna stvar za lijene ljude, ali odustao je...
Pokazalo se da je doista divna stvar! U našoj dvokatnoj kolibi sustav radi savršeno, kao što je zapisano u karakteristici video sestre (do 250 m dometa). Prije nego što dijete ima vremena za gunđati ili plakati, signal dolazi u blok. Noćni vid dobro radi, slika je ugodna, zvuk je sve više. Osjetljivost senzora je visoka, pa razmišljamo o kupnji više kamera i njihovom smještaju u druge prostorije. Ispostavit će se čitava "poštarnica".
Siguran sam da će švicarska kvaliteta omogućiti da uređaj radi jako dugo vremena, a mi ćemo ga koristiti kada beba počne puzati. Sustav možda neće raditi s mreže, što je općenito prikladno ako neki od nas na neko vrijeme napuste dom. Savjetujem svim očevima da pođu u trgovine i dobiju pouzdanu stvar - možete spavati noću!

Recenzirao video majmun lijevo: Victor 01.02.2013

Pregledajte video sestru modela Miniland Digimonitor 3,5

Miniland video sestra je samo super stvar-stvar) Zahvaljujući ovom bebi majmunu, moje dijete je uvijek pod mojim nadzorom. Budući da sam u kuhinji, mogu se opustiti i tiho promatrati i slušati, ako se dijete nije probudilo, a ne trčati i slušati svako šuškanje. Sama sam kupila video sestru, testirala sam sliku i zvuk prije nego sam ga kupila - jako mi se svidjela kvaliteta video sestre. U ovom modelu, monitori za bebe imaju vrlo korisnu funkciju dvosmjerne audio komunikacije, tj. ako se dijete probudi i plače, mogu ga smiriti govoreći nešto kroz video sestru i on će je čuti kroz zvučnik video kamere. Mislim da ću cijeniti video sestru u ljetnim mjesecima na dachi, jer trčanje okolo i gledanje u uspavano dijete jednostavno je nerealno. Ovaj model nije jeftin i savjetujem svima da dođu u ovu trgovinu i vide sve dadilje žive i tek onda kupite video sestru koja vam se sviđa.

Recenzirao video majmun lijevo: Ulyana 03/07/2011

Pregled na video sestri modela Switel BCF 910

Dok se dijete nije pojavilo, nismo imali pojma što je video dadilja. Pokazalo se da je to prekrasan elektronički uređaj koji vam omogućuje da pratite dijete iz daljine i reagirate na vrijeme na plakanje ili kretanje. Naša dječja njega je uvelike olakšana video dadiljom Switel BCF910. Moj suprug i ja izdvojili smo glavne prednosti ove marke i želimo je podijeliti s našim potpunim i potencijalnim roditeljima:

  • digitalna tehnologija - znači jasan signal i odličan prijenos podataka;
  • funkcija povratne informacije - nema potrebe odmah trčati u vrtić, čim čujete bebin krik, ali najprije možete pokušati umiriti dijete glasom, uspavankom, pjesmom;
  • udaljenost prijema do 250 metara - stvarno odgovara brojevima, provjerena više od jednom;
  • sustav za suzbijanje buke - ne ometaju se telefoni i bežične internetske mreže;
  • noćni vid - bez komentara;
  • detektor pokreta - brzo reagira na kretanje djeteta i daje signal;
  • baterija - sustav neće biti isključen iz struje, ako naglo isključite struju;
  • hranjenje i alarm - nikada ne uspavate lijekove ili hranjenje.

Svakodnevna uporaba monitora za bebe je jednostavna i jednostavna. Sigurni smo da ćete intuitivno razumjeti kako upravljati daljinskim upravljačem nad svojim djetetom.

Recenzirao video majmun lijevo: Eugene 20/02/2013

Pregledajte video sestru modela Motorola MBP36

Odlučio sam kupiti digitalnu video sestru za moju ženu i dvoje djece, staru 1,5 i 3 godine. Izbor je bio između nekoliko modela po različitim cijenama, a na kraju sam se odlučio za Motorola MBP36 uređaj, koji su mi prodavači preporučili. Prije svega, zanimale su me karakteristike kao što su snaga baterije i vrijeme tijekom kojeg bi se uređaj ponovno trebao napuniti. U ovom modelu dizajn je prikladan, baterija se nalazi u nadređenom modulu, a dječji dio je spojen na mrežu. Kada baterija ima nisku razinu napunjenosti, aktivira se sustav upozorenja za alarm, tako da nećete propustiti trenutak pražnjenja, čak i kada ste zauzeti.

Također sam se bojao smetnji izvan radijskih valova. Iz iskustva poznatih obitelji znam da se to događa s nekim nadzornim uređajima. No, prodavači su me uvjerili da je zaštita u modelu Motorola MBP36 moćna, ne smije biti smetnji. Provjerio sam kod kuće - sve je ispalo točno na taj način, a nikakvi vanjski signali ne ometaju prolaz našeg video signala.

Što je za mene bilo relevantno - funkcija vizualne indikacije. Moja supruga nakon posljednjeg rođenja nečega se dogodila s uho, a ona nije jako osjetljiva da uhvati neke zvukove. U tom smislu, bilo je ispravno kupiti digitalni video monitor Motorola MBP36, koji vam omogućuje da vidite refleksiju intenziteta zvuka na zaslonu. Zapravo, uređaj se može odspojiti s monitora i postati, zapravo, čist monitor za bebe, ali može raditi u kompleksu, jer je pogodan kome. Ponekad biste trebali koristiti ovaj pojednostavljeni način rada barem kako biste uštedjeli energiju baterije.
Općenito, potpuno sam zadovoljan korisnim Motorola MBP36 uređajem.

Recenzirao video majmun autora: Alisher 26.04.2011

Pregledajte video sestru modela AngelEye AE105

Imali smo sreće da ne kupimo uređaj za nadzor djeteta, nego da ga primimo kao poklon. Bila je to radost jer je naš obiteljski proračun nakon rođenja bio vrlo mršav. Općenito, zadovoljan sam ovim darom i, kako kažu, ne gledaju u usta poklon. Ali neki nedostaci u dizajnu su uznemireni. Ja bih radije, možda, savršeniju opciju. Da sam kupio sebe. Primijetio sam takve nedostatke. Slika povremeno počinje skakati. Najvjerojatnije, na količinu različitih elektronike u stanu - imamo puno toga. Vjerojatno iz istog razloga, često dolazi do interferencije zvuka u obliku zaglušujućeg bakalara. Pokušao sam promijeniti mjesto fotoaparata u vrijeme kad je to pomoglo.

Postala je navika da se uređaj koristi danju, a noću morate to učiniti sami. Iako mi kvaliteta slike u modu noćnog gledanja savršeno odgovara, ponekad isključim zvuk samo video nadzorom.

Također me je rastužila činjenica da bebi monitor ne signalizira da se baterija prazni. Monitor jednostavno nestaje, a kada pomislite da morate napuniti, nešto se već može dogoditi. Vrijeme rada na punom punjenju je 4 sata. U principu, ako se naviknete na određenu frekvenciju punjenja, lako je postaviti stalan raspored i kontinuirano koristiti video sestru, a zatim na autonomnom napajanju, zatim iz mreže napajanja.

Sigurno ima više pluseva u ovom modelu od minusa. Vrlo atraktivan vanjski dizajn - samo igračka. Praktični spojni elementi na posebnoj kopči. Obično taj dio pričvrstim u obliku cvijeta na stabljiku, a zatim na stražnjem dijelu jaslica, zatim na rubu arene - sve se dobro održava. Kompaktna jedinica za roditelje, stavila sam na radnu površinu pored njega. Zadovoljstvo prisustvo žarulja - zgodan uređaj. Dodirnite cvijet - zasvijetlit će meka svjetiljka. Općenito, dojam je ovako: kad bih se odlučio kakvu video sestru kupiti, vjerojatno bih izabrao nešto skuplje i prikladnije. No, kao dar, idealna kupnja, a općenito sam zadovoljan s AngelEye AE105.

Recenzirao video majmun autora: Avgustina 16.05.2011

Pregledajte video sestru modela Miniland Digimonitor 3,5

Kupili smo video sestru Miniland Digimonitor 3.5. Bili smo jako zadovoljni s velikim zaslonom monitora za bebe, koji nam omogućuje da se opustimo i gledamo dijete, umjesto da gledamo u sićušni ekran s lošom slikom (kao što je bio slučaj s kineskom djecom koja su nam dali za rođenje prvog djeteta). Naravno, nužna funkcija u ovom modelu je noćno infracrveno osvjetljenje - dijete to ne primjećuje, a ja ga savršeno mogu vidjeti čak i noću, ali u isto vrijeme, naravno, izgubljena je i izvedba boja, kao na bilo kojoj video kameri s noćnim osvjetljenjem. Također je vrlo prikladno da postoji visokokvalitetna audio veza između blokova dječjih monitora, kao i tihih umirujućih melodija koje igra kamera za bebe monitore. Općenito, mi smo apsolutno zadovoljni ovim modelom i mislim da je to najbolja video sestra - to je istina, teško je pronaći nedostatke.

Pregledao video majmun lijevo: Marina 07/06/2011

Pregledajte video sestru modela Motorola MFV700

Ako imate malo dijete i planirate imati nekoliko djece u budućnosti, Motorola MFV700 digitalni baby monitor će biti prikladan način za praćenje vašeg djeteta. Takav uređaj koristimo oko šest mjeseci i nemamo nikakvih pritužbi. Oprema savršeno odgovara svom zadatku, jednostavna je za upravljanje i daje vam mogućnost da sigurno obavljate svoje poslove kada dijete spava ili igra u svojoj sobi.

Možete kupiti Motorola MFV700 digitalni baby monitor u online trgovini, a to će vas koštati jeftino, otprilike 4500 rubalja. Za ovaj novac, mi zapravo dobio nekoliko zasebnih uređaja, jer Motorola MFV700 video monitor može raditi u različitim načinima: provoditi samo praćenje zvuka, ili, obrnuto, pratiti što se događa u dječjoj sobi vizualno. Ovaj uređaj podržava MP3-audio, MJPEG, JPEG formate, možete reproducirati videozapise i fotografije, povećavati, smanjivati, rotirati slike, prikazivati ​​sliku na TV zaslonu. Ako je dijete izašlo iz krevetića i nestalo s područja promatranja, oglasit će se signal i spriječit ćete moguće posljedice na vrijeme. Video monitori za bebe Motorola MFV700 također pružaju tajmere i satove koji su potrebni za ispravno poštivanje dnevne rutine djeteta i uvelike pomažu mladoj zaposlenoj majci da ga nahrani i stavi u krevet na vrijeme.

Uređaj se može upravljati i daljinski - to je također velika pogodnost za roditelje. Prema našem iskustvu, osjetili smo kakvu podršku u skrbi o bebi koju ovaj model pruža. Nadamo se da ćemo uređaj upravljati u budućnosti, u sljedećih nekoliko godina, u punoj snazi, s nekoliko kamera i TV ekranom. Životni vijek proizvođača uspostavlja se prilično pristojno.

Recenzirao video majmun lijevo: Tanya Guschina 23/07/2011

Pregledajte video sestru modela AngelEye Premium AE386

Oslabio sam vid, malo dijete i uskoro će biti još jedan. Pitao sam ljude kamo kupiti video sestru koja bi mogla poslužiti dječju sobu, a ne samo zemljište s dječjim krevetićem. Naravno, gotovo svi su mi rekli da je najpogodnija točka u kojoj se nalazi takav monitor za djecu online trgovina. Nakon što sam pregledao stranice, postavio sam sebi približnu razinu cijena koju mogu priuštiti. Želio sam imati veću veličinu zaslona (ispod očiju). No, prema mojim mogućnostima, pokazalo se da je bilo dovoljno novca samo za srednju verziju, AngelEye AE 386 model s 2,4 displejom. Platio sam za to u regiji od 4000 tisuća.

Želim reći da je digitalni baby monitor AngelEye AE 386 bio prilično prikladan izbor. Zaslon je mala, ali vrlo jasna i oštra slika na njoj, dobro vidim što se događa u dječjoj sobi. Veliki kut rotacije fotoaparata i pravilno odabrano mjesto pomažu pokriti gotovo cijelu sobu, što je meni vrlo važno. Stavio sam fotoaparat ili na prozorsku dasku ili na policu za knjige, i sve dobro vidim.

U načinu noćnog gledanja, čak mi je prikladno pogledati sliku bez naprezanja vida. Crno-bijela slika je vrlo jasna. Kvaliteta zvuka je također prilično dobra, iako ponekad ima nešto škripanje i pucanje, što me dovodi u zabludu. Još jedna pogodnost - mobilna i kompaktna roditeljska jedinica. Nosim ga sa sobom kad se preselim u kuhinju ili moju spavaću sobu. Nosim blok na pojasu. Također odlazim u lođu kada trebate sjediti i raditi, a dijete u to vrijeme spava. I u cijeni i jednostavnosti korištenja, AngelEye AE 386 bežični monitor za bebe je potpuno u redu sa mnom.

Recenzirao video majmun by: blindgirl85 09/11/2011

Pregledajte video sestru AngelEye AE9070

Prije tjedan dana napravila je akviziciju. Kupljen je bežični monitor za bebe AngelEye AE9070. To je bio najskuplji model predloženog, a cijena je bila malo zastrašujuća - više od 9000. Ali sada vidim da nije bio uzaludan. Prvo, konačno smo u potpunosti riješili problem s nogometnim hobijem svoga supruga. Kada se utakmica gleda na televiziji, ne možete je izvaditi iza zaslona kako biste se približili djetetu. Stoga, ne mogu napustiti kuću u dućan ili na posao. Ulazak na televizijski ekran je izvrstan izum. U kutu TV ekrana - uspavano dijete. Ako se probudite - muž će to vidjeti i približit će se djetetu kad nisam kod kuće. I premda bih više volio ne sprava, nego moju očinsku svijest, bebi monitor već mi dopušta da se osjećam smireno. I ja ponekad volim gledati emisiju, iako to nije dovoljno vremena. Sada televizijske emisije ne prekidaju stalna briga za dijete i moj pogled u njegovu sobu. Istovremeno se odmaram i kontroliram dijete.

Sviđa mi se veliki zaslon - 7 inča, poput tableta ili prve generacije netbookova. Sve je savršeno vidljivo, jasno kontrastno. Vidljivost je dobra i danju i noću. Drago mi je da akciju punjenja baterije za tako dugo - do 8 sati možete kontinuirano koristiti uređaj. Usput, još jedan argument u korist kakvu i gdje kupiti video sestra za one koji imaju struju u kući stalno odlazi. Imamo upravo takvu kuću, ali čak iu ovom slučaju mogu mirno kontrolirati dječji san noću, a tu je i punjiva pozadinska rasvjeta, prilično lijepa, zamjenjujući noćno svjetlo. Dakle, unatoč visokim troškovima, ovaj digitalni monitor za bebe promijenio je naš život na mnogo načina. Naravno, na bolje!

Pregledao ga je majmun video: tonyafox 11/22/2011

Pregledajte video sestru modela AngelEye AE105

Nisam imao snage gledati kako se moja supruga razdire između rada na kućnim poslovima i brige za novorođenog djeteta. Nemamo bake, moram kući samo noću jer moram zaraditi. Odlučio sam kupiti sustav za nadzor. Savjetovali su mi gdje kupiti bebi monitor. Vani su se činilo da su svi uređaji slabi i neozbiljni. No, nakon što sam se bolje upoznala s karakteristikama, odlučila sam po prvi put uzeti najjednostavniji slučaj, u obliku cvijeta na stabljici. Model AngelEye AE105, tako da se zove. Mislio sam, dakle, na temelju rezultata korištenja, pokušat ću ga promijeniti u skuplji i sofisticiraniji model. Ako se ne sviđa.

Pokazalo se da nam sve ove niske karakteristike savršeno odgovaraju. Zabrinut je samo mala granica punjenja baterije - do 3 sata. Ali dadilju smo stavili u utičnicu, i gotovo uvijek stoji na jednom mjestu, rijetko koristimo izvanmrežni način rada. Kut gledanja kamere je sasvim dovoljan, kvaliteta slike je također prilično dobra za ovu vrstu tehnologije. Općenito, sve vanjske performanse, naravno, više izgledaju kao elektronička igračka nego kao uređaj. No, moja žena voli, i, prema njezinim riječima, život je postao organiziraniji, smireniji, što znači da kupnja nije napravljena uzalud. Naš monitor za bebe najbolji je pomagač ženi u kućnim poslovima.

Pregledao ga je majmun video: LevO 02/07/2012

Pregledajte video sestru modela Motorola MFV700

Ako govorimo o broju modela Motorola monitora, smatram da je Motorola MFV700 jedan od najboljih modela, testiran u našoj vlastitoj praksi. Prednosti ovog modela su očigledne - pogodan za promatranje zaslona, ​​korisne načine gledanja, mnoge opcije za reprodukciju videa i zvuka. Gledanje djeteta s ovom tehnikom je jednostavno, praktično i zanimljivo. I posebno mi se sviđa cijena takvog uređaja: Uspio sam kupiti u online trgovini uz popust od 3990 rubalja. Iako općenito postoji veliki raspon cijena na različitim mjestima, ovaj je proizvod dostigao 4.750 rubalja. Ako kupite nekoliko dodatnih uređaja - kabel za televizor, kameru, možete organizirati gotovo profesionalnu promatračku točku, u kojoj će sustav obavijestiti roditelje o svim ne-režimskim odstupanjima. Na primjer, ako je soba previše vruća ili hladna, vrijeme je da nahranite dijete po rasporedu, nestao je s kamerom. Kut gledanja u ovom modelu je velik i možete istodobno gledati na mjesto za spavanje, na ogradicu za igru, podlogu za igru ​​i druge zone. Prikladno za promatranje nekoliko djece odjednom.

Glazbena kutija s pet različitih kompozicija pomaže djetetu da zaspi. Melodije uspavanki mogu se odabrati ovisno o reakciji djeteta. Zanimljiva je i funkcija ZOOM, način noćnog vida, podešavanje glasnoće i svjetline slike koja podsjeća na tajmere. Definitivno, kupovina video sestre Motorola MFV700 je praktična, praktična i isplativa.

Recenzirao video majmun lijevo (a): Irina 09.03.2012

Pregled na video sestri modela Switel BCF 910

Elektronski uređaj za daljinsko upravljanje bebi Switel BCF910, ili jednostavno beba monitor - ovo je pravi čudesni izum za nas koji imamo malu djecu. Obratite pažnju na proizvođača - ovo je švicarska tvrtka, a ne radi se o legendama o švicarskoj kvaliteti, već o istini.
Video prekidač Switel BCF910 je jednostavan u radu (iako smo tehniku ​​svladali na "vi", ali ga brzo ovladali), jednostavan je za korištenje, praktičan. Video dadilja ima značajke koje bih želio naglasiti: ovo je detektor pokreta i automatska aktivacija kada dijete plače; noćni vid i dvosmjerna komunikacija; sustav za smanjenje buke i budilica. Baterija ugrađena u jedinicu sprječava sustav da se ugasi ako naglo isključite napajanje. Izgled bebi monitora je elegantan i atraktivan, ukrašava dječji vrtić.
Drago mi je da kit uključuje posebne nosače za instaliranje kamere na odabranom mjestu, ne treba ih izmišljati. Također zadovoljava zadani raspon prijenosa signala - 200-250 metara. Rodbina je kupila za seosku kuću, područje je veliko, kažu da sustav radi dobro. Ako sredstva dopustiti - kupiti, ne ustručavajte se, švicarski ne uspjeti!

Recenzirao video sestra lijevo: Nak 03/17/2013

Pregledajte video sestru modela AngelEye Premium AE386

Prije 2 mjeseca, izabrao sam gdje kupiti baby monitor i kupio model AngelEye AE 386

Odmah mi se svidjela cijena po kojoj je ovaj baby monitor prodan: online trgovina je pokrenula akciju, a uređaj sam kupio s velikim popustom. Kupnja me koštala 3880 rubalja, iako je na drugim mjestima ovaj model koštao od 5 do 6 tisuća. Nakon bližeg upoznavanja, otkrivene su neosporne prednosti modela, kao i nekoliko manjih nedostataka. Za zasluge, mogu pripisati činjenicu da je kvaliteta slike čak iu mraku, ako je nadzemna rasvjeta onemogućena. Noću, slika nije lošija, samo je, za razliku od dnevnog načina rada, crno-bijela. Kontrastna slika. Uređaj je moguće koristiti i iz središnje elektroenergetske mreže i samostalno. Da biste to učinili, tu je zgodan ugrađena baterija, koja traje 3 sata.

Svidjela mi se stabilnost signala na udaljenosti. Pokušao sam uređaj na ulici, u potkrovlju - svuda se dobro uhvati signal.

To se sada nije svidjelo. Ponekad primijetim horizontalnu traku koja prelazi preko zaslona. U principu, to mi ne smeta, ali postoji zabrinutost oko toga hoće li to uplitanje biti češće, hoće li se povećati. Ovaj digitalni baby monitor je vrlo osjetljiv, i možda je u postavkama. Nekoliko puta dala je lažnu uzbunu, i to je bilo tako da se dijete probudilo i pokrenulo, i nije bilo signala. I još jedan manji nedostatak (radije neugodnost). Čini mi se da je vertikalni kut rotacije nadzorne kamere nedovoljan.

Općenito, drago mi je što sam kupio ovaj uređaj. Postalo je mnogo lakše brinuti se o djetetu, a ne gledati iz kućanskih poslova.

Pregledao ga je video majmun: OmandaG2 26.04.2012

Pregledajte video sestru AngelEye AE9070

Dijete ima šest mjeseci i nećemo se radovati daru koji nam je dala baka rođenja. Takva bi stvar trebala biti sve mlade mame! Nedavno mi je došla nekadašnja cimerica iz rodilišta - i bila je strahopoštovanje moje bebice. Pitala je gdje kupiti monitor za bebe, isti kao i naš, ali jeftiniji. I od moje bake sam već saznao odakle je došao bebi monitor - on-line trgovina, sama po sebi! Baka platio nešto u regiji 6000 - i rekao da je dobio popust, i tako ovaj model košta oko 9 tisuća. Dar, kako kažu, pogodio je čavao na glavu.

Prvo, masa problema odmah nestaje, neprestano ulazi u dječju sobu. To štedi puno vremena, jer žena prolazi kroz kuću za milje svaki dan u svom stanu. Mlada majka - još više. Drugo, ovaj uređaj - s dalekometnim očima. Dijete će odrasti - koristit ćemo ga u druge svrhe, dobro će doći i više od jednom, pomoći će nam. Treći je vrlo kvalitetan uređaj za bitno mali novac (i za nas, uglavnom besplatan, dar!)

Bežični bebi monitor savršeno radi, bez kvarova. Kada se dijete kreće, čak i samo za pomicanje ruku, uređaj, koji je zaspao za vrijeme tišine, okreće se. A uređaj također zaspi s razlogom - štedi energiju. Inteligentan i kompetentan dizajn zahvaljujući programerima.

Dobro i zaslon. Ukupno 7 inča, a lice djeteta kao pred vama savršeno je vidljivo do najsitnijih detalja. Prikladno, ako kuhate komplicirano jelo u kuhinji s dugim, oštrim povrćem, ili perete male u kupaonici. Ne brinite i ne ostavljajte otvorena vrata u kuhinji ili u kupaonici. Mirisi i zvukovi tekuće vode također sprječavaju dijete da spava, i tako - potpuna tišina. Sve radi dobro i izvan stana - posjećivali su se u seoskoj kući, odlazeći u sjenicu, koja se nalazi na drugom kraju parcele, a beba je spavala u kući. Nekoliko sati - potpuni mir. Preporučujem svima da kupe takav uređaj, a što je najbolji bebi monitor, svatko odlučuje za sebe, izbor je ogroman!

Pregledao ga je majmun video: Natasha 05/21/2012

Pregledajte video sestru modela AngelEye AE105

Nedavno kupljeni digitalni baby monitor AngelEye AE105 odmah je postao odličan pomagač u čuvanju djece za mene. Ovaj sustav praćenja prikladan je u slučajevima kada dijete ima zasebnu prostoriju u kojoj se kreira osobni prostor od trenutka rođenja. I imam svoj prostor i vlastiti posao, a prije rođenja sam bio jako zabrinut ako se mogu nositi sa svime odjednom. Puno radim kod kuće, unatoč činjenici da postoji malo dijete. I to je pomogao bebi monitor, recenzije i preporuke na internetu. Kupio sam jeftin model i nikad nisam zažalio.

Mogu kontrolirati što se događa u dječjoj sobi s bilo kojeg mjesta u mom stanu. Mogu raditi za stolom - onda sam stavio zaslon pored njega. Mogu otići u kadu - i uzeti uređaj sa sobom. Lako je, prikladno, dobro pokupiti signal. Slika je jasna. Noću radim ili sjedim na internetu, a crno-bijela slika se jasno vidi na zaslonu dok dijete spava. Ne moram stalno provjeravati je li mu bradavica ispala, ili ako je ispuzala iz kreveta, ako je ispao iz kočije - sve se može vidjeti iz daljine. Infracrveno osvjetljenje također je ostavilo dobar dojam, a kao noćno svjetlo možete koristiti prekrasan dječji blok u obliku cvijeta na visokom stablu. Glavna prednost je prikladan klin za odjeću, koji se može fiksirati na bilo kojem mjestu, tako da je kamera usmjerena izravno na objekt. Zvučni signal je također visoke kvalitete, u krevetiću se javlja blagi kašalj, njuškanje i buka. Možete pobjeći od posla i sa pogledom na ekran možete se uvjeriti da je sve u redu, ili, naprotiv, da morate ići na dijete. Takav baby monitor je najbolja kupnja za mlade majke, preporučujem svima da kupe. Gledao sam cijene, ispada da za samo 3800 rubalja. Takav uređaj možete kupiti, ali od toga ima mnogo koristi. A ako potrošite više - ima ih više od 5000, a više od 9000, onda ima više funkcija, zaslon je veći, a signal se dalje uhvati. Za mame i tate - samo sjajan izlaz, kada ne možete pozvati običnu babysitter, ili barem baku.

Recenzirao video sestra lijevo: Marina84 23. srp

Pregled na video sestri modela Switel BCF 900

Sanjali smo kupiti video sestru Switel BCF900, napokon, kupili smo, sada preporučujemo svima koji čekaju dodatak u obitelji. Ovo je stvarno olakšanje u bilo koje doba dana. Ne morate gledati 24 sata kako beba jede i spava, brinuti se je li u krevetiću dobro za njega, itd. Ukratko pokrenite na temelju sustava.

  • jasna funkcija noćnog vida;
  • kada plače, sustav automatski reagira i prenosi zvukove djeteta;
  • između djeteta i roditeljskih blokova dvosmjerna komunikacija;
  • sustav za suzbijanje smetnji od bežičnog interneta ili telefonskih valova;
  • postoji funkcija uštede energije za duži vijek trajanja;
  • ugrađena nezavisna noćna svjetla;
  • tajmer i budilica.
Ali nisu provjerili radi li raspon prijenosa signala - to je naznačeno do 300 metara, ali naš stan je manjih dimenzija. Većina od nas ne živi u palačama, tako da će se ovoj funkciji nekome činiti da uopće nije važna. Ovaj model razvijen je u Švicarskoj, iako je sastavljen u Kini. Ispada da se švicarska kvaliteta prodaje po kineskoj cijeni. U principu, cijena je razumna, za pouzdanost i mali mir noću vrijedi platiti. Roditelji bi se trebali odmoriti dok su njihova djeca pod nadzorom bebi monitora. Recenzirao video majmun by: IrishCream 01/10/2013

Pregledajte video sestru u Miniland Digimonitor 7 modelu

Siguran sam da sam kupio izvrsnu video sestru, vrlo sam zadovoljan kupnjom i želim podijeliti neke misli. Živimo u seoskoj kući. Imamo kuhinju i zajednički dnevni boravak na prvom katu, spavaću sobu i dječju sobu na drugom katu. Čak i prije nego što je dijete rođeno, shvatio sam da bez monitora za bebe, trčam između kata od 100.500 puta dnevno. Stoga sam počeo dugo birati video sestru. Proučavao sam različite modele i čitao recenzije. I ona je napravila svoj izbor u korist Miniland baby monitora - ovo je doista najbolji i najsvestraniji bebi majmun dostupan danas. Istina, vrijedi napomenuti da cijena Miniland video monitora također nije najniža, ali uspoređujući je s drugim modelima izravno u trgovini, ipak sam odlučio uzeti Miniland.

Odmah mi se svidio dizajn bebi monitora i činjenica da ima veliki ekran, jer Na većini modela, koji su jeftiniji, zaslon je vrlo mali i potrebno je barem vidjeti nešto. Zaslon se povezuje s utičnicom preko napajanja s dugim kabelom. Video kamera medicinske sestre prenosi vrlo svijetlu i preciznu sliku u boji. U mraku, noćna svjetla se automatski uključuju, ali slika ostaje jasna i svako kretanje djeteta je vidljivo. Vrlo važna i rijetka značajka Miniland video monitora je da kamkorder može raditi na običnim baterijama, a ne samo na mreži. Ljeti prepuštam djetetu da spava na ulici i pored njega postavim video sestru koja, usput rečeno, čak i kada je napajana baterijama, savršeno prenosi sliku na našem području od 30.000. Općenito, miniland kamera za bebe monitore je jednostavno remek djelo ergonomije. Za razliku od većine brandova, u kojima se fotoaparat može postaviti samo na ravnu površinu, Miniland ima jedinstveni fleksibilni nosač - tronožac. To je vrlo korisna stvar, jer To je fleksibilan stativ, s kojim se videokamere mogu fiksirati bilo gdje. Općenito, jako nam je drago što je kupljena beba Miniland videa, a ne mogu ni zamisliti kako moderna majka može bez bebice. I naravno, zahvalan sam trgovini Video-Nanny.RU za pomoć u odabiru najnižih cijena.

Recenzirao video majmun lijevo: StupidCunt 12/7/2012

Pregled na video sestri modela Angelcare AC1100

ANGELCARE AC1100 Video Baby Monitor je neophodan uređaj u kući u kojoj se beba pojavila. Shvatio sam to kad sam ostao bez supružnika, s djetetom u naručju. Roditelji su pomogli kupiti ovaj uređaj, a ja sam malo udahnuo. Ako je prije nego što sam morao poslovati s kćerkom u rukama ili je zavrtjeti u invalidskim kolicima po kući, sada ona mirno spava u svom krevetu, a ja se bez straha bučim u susjednim sobama.
Kvaliteta video dadilje je izvrsna, iako ne znam radi li signal na udaljenosti od 300 metara, kako je navedeno u specifikacijama. A nedostatak nosača na zidu bio je malo uznemirujući, otac se morao baviti materijalom pri ruci. A ostalo - nema prigovora. Signal bez smetnji odmah dolazi do moje jedinice. Na zaslonu se uvijek prikazuje vrijeme, datum, temperatura u dječjoj sobi. Alarm ne “propušta” hranjenje ili lijekove. Sustav odmah reagira na plakanje ili uzbuđenje kćeri - odmah signalizira. Noću možete jasno vidjeti što se događa u dječjoj sobi, ali ako želite, možete uključiti dodatno noćno svjetlo.
Vjerujem da svoju bebu možete povjeriti pametnoj tehnologiji ako trebate obavljati kućanske poslove ili jednostavno ležati u tišini. Cijena je razumna, po mom mišljenju, a kvaliteta je izvrsna.

Recenzirao video majmun lijevo: Victoria 03/06/2013