Prednosti kreveta za krevete, pregled popularnih uzoraka spavanja i igara

Čim beba počne prelaziti preko trbuha, ostavljajući je bez nadzora, postaje opasno. Sjajan izlaz je dobiti krevet za krevete. Mjesto gdje dijete može spavati i igrati se u isto vrijeme. Bladeless branici neće mu dopustiti da padne, a multifunkcionalni transformatori postat će pravi pronalazak za mladu majku.

Posebne značajke

Vrste ogradice ogroman. Postoje modeli koji su stvoreni samo za igru. Na primjer, rešetka za ogradicu je lagana, prijenosna inačica, čiji su zidovi izrađeni od mreže, a dno je pokriveno platnenim platnom. Igraći modeli mogu biti različiti po obliku, materijalu i dizajnu. Ali ti tipovi nisu namijenjeni spavanju.

Arena krevet je mnogo jači i praktičniji. U njima beba može igrati i spavati. Najčešći modeli slični su dječjim krevetima sa stranom, obično višenamjenskom, imaju dvije razine. Gornji je za novorođenčad, a niži za starije bebe koje se već počinju penjati na noge.

U usporedbi s konvencionalnim kolijevkama, ogradice imaju nekoliko prednosti:

 1. Playpensi su funkcionalni. Možete odmah kupiti stol za presvlačenje, kolijevku za novorođenče, suspenziju, a kasnije, transformatori su preuređeni u stol, ormar, neki modeli su također u stolicama;
 2. To je sigurnije, visoke strane neće dopustiti bebi da ispadne;
 3. Visina dna je podesiva;
 4. Jednostavna i mobilna opcija na kotačima, bez problema se kreće po sobi;
 5. Ako trebate iznijeti na ulicu ili krenuti na putovanje, sklapanje i nakon raspada arene neće imati poteškoća.

Unatoč sigurnosti takvog namještaja, dijete se dugo ne smije ostaviti bez nadzora.

Vrste gradnje

Postoji velika raznolikost ogradica, koje se razlikuju po vrsti konstrukcije i funkcionalnosti.

Postoje jednostavniji modeli koji imaju dvije razine visine. Na njima pada i diže se jedan bočni zid, a po potrebi se može i ukloniti. To je prikladno kada dijete odrasta i više mu ne trebaju branici, on će se sam penjati u krevetić.

na sklapanje

Ovaj model namijenjen je obiteljima s malom djecom koja često putuju. S takvim krevetom ne biste trebali brinuti da će beba morati ležati samo na krevetu za odrasle i brinuti se o tome da ne padne, da postavi jastuke. Sklopivi krevet za ogradicu lako se savija i sklapa.

 1. Za montažu nisu potrebni dodatni alati;
 2. Ne morate brinuti o tome kako ga rastaviti, samo izaći iz torbe i automatski će se raspasti. Spremne su namještene mrvice od madraca i kreveta;
 3. Ima čvrste temelje;
 4. Beba će spavati na svom uobičajenom mjestu, neće se morati naviknuti na novu okolinu;
 5. Zidovi rešetke kroz koje će roditelji biti jasno vidljivi djetetu;
 6. Lako se čisti. Poklopac se uklanja i briše u stroju.

Takav krevet lako može stati u bilo koju sobu i uvijek ga možete ponijeti sa sobom na put. Kompaktni transformator ne zauzima puno prostora u rastavljenom stanju, presavija se u posebnu vrećicu, teži samo 5-6 kg. Ovaj putnički krevet će biti pravi pronalazak za obitelji koje vole izlaziti iz grada na selo, udisati svježi zrak i odmoriti se od gradske vreve.

transformator

Višenamjenski dizajn, koji pruža sve što je potrebno za udobnost mame i bebe. Postoje modeli u kojima se nalazi stol za presvlačenje, ladice za rublje, džepovi za potrebne stvari koje bi trebale biti pri ruci tijekom mijenjanja i svakodnevne brige o mrvicama.

Svjetlo transformatora

Ovaj univerzalni model namijenjen djeci od 0 do 12 godina. To će biti relevantno za bebu u djetinjstvu, a zatim ne mora mijenjati namještaj dok dijete ne navrši 12 godina.

 1. Tu je kolijevka pravokutnog oblika s dvije razine i mehanizmom klatna;
 2. Ortopedska baza koja pozitivno utječe na razvoj ispravnog držanja tijela;
 3. Stol za presvlačenje, noćni ormarić za stvari koje se mogu preurediti;
 4. Ispod dna nalaze se kutije za spremanje odjeće;
 5. Nadalje, može se preoblikovati u stol, noćni ormarić i dječji krevet;
 6. Dizajn ima zaobljene kutove;
 7. Izrađen od hipoalergenskih materijala.

Ovaj transformator za dječju dječju igraču i mlada mama bit će izvrstan dar, praktičan i praktičan, kao i kompaktno prijanjanje čak iu maloj sobi i štedi nešto prostora.

igra

Popularan model koji se iz krevetića pretvara u igraonicu. Zgodan, pogotovo kada su u obitelji mala djeca različite dobi.

Za blizance

Postoje različite vrste takvih arena:

 • Neke od ležišta nalaze se preko ležišta, ali glavni dio cjeline, podijeljen pregradom ili valjkom;
 • 2 odvojena kreveta koja su odvojena stolom za presvlačenje. U tom procesu, oni se mogu pomaknuti i urediti;
 • Kreveti, čvrsti i klizni;
 • Ovalna ogradica za blizance.

Važno je pri odabiru ogradice za blizance kako bi se osiguralo spuštanje stranica s obje strane. Pogodan je za hranjenje. Pristup bebama trebao bi biti besplatan.

Za lutke

Postoje igračke dizajnirane za djecu. Ogradica za lutke, vrlo slična prirodnom modelu, samo mnogo manjih dimenzija. Komplet može sadržavati ovjes, jastuk, pokrivač i poklopac za montažu.

Modeli se mogu izraditi u stilu uspavanke, baldahinom s baldahinom. Velika raznolikost, kao i pravi modeli. Ogradica za lutke dobar je početak u obrazovanju mladih mumija, tijekom igre uče vještine dnevne skrbi za dijete, razvija samostalnost, pažnju, ljubav i naklonost prema djeci.

oblik

Najčešći pravokutni oblici su gotovo isti po izgledu i veličini kao jasle. Prednost arene je u tome što je dizajnirana ne samo za spavanje, već i za igre. Postoje modeli kvadratnih oblika (veličine 80/80 ili 100/100 cm), ali se više koriste za igre. Ovalne vrste također su popularne kod potrošača. Prednosti u dizajnu sigurnosti, nemaju uglove.

Na primjer, u ovalnom transformatoru, kolijevke su okrugle i ovalne s stolom za presvlačenje, ogradicom za igre. Kada dijete odrasta, možete sklopiti kauč, 2 stolice i stol, bočni krevet. Madrac je također transformator. Divan multifunkcionalni model, kao i svaka mama.

Transformator ovalnog kreveta Rastishka vrlo povoljan i kompaktan model:

 1. Jer beba se koristi kao kolijevka zajedno s povijačem;
 2. Nakon obnove u krevetiću, ogradica;
 3. Nadalje, kako beba raste i moći će se popeti na krevet, presavija se u sofu na koju dijete može spavati do 10 godina;
 4. Po želji, dizajn ide na dvije stolice i stol.

U Europi, popularni heksadecimalni kvadratni oblik, izrađen od drveta.

Arena bi trebala biti prikladna za mrvice, male su ograde nepoželjne za kupnju. Prije svega, pobrinite se za udobnost za malo čudo i pokušajte odabrati prikladan model za sebe i za svoje dijete.

Materijal od kuglice

Visoko cijenjena ogradica za krevet, izrađena od ekološki prihvatljivih materijala, na primjer, od čvrste breze, jasena, hrasta. Drveni modeli nisu jeftini. Vrlo je važno pri odabiru da obratite pozornost na proizvođača, njegov ugled, kako ne biste dobili lažni. Pravilno tretirano drvo prekriveno je posebnim lakom ili bojom koja je bezopasna za djecu. Ovaj dizajn poslužit će više od jedne generacije.

Plusevi drvenih arena:

 • Nema opterećenja na očima, a stranice izrađene od tračnica imaju dobar pregled;
 • Izdržljiva konstrukcija;
 • Mirno, ne možete se bojati da će se preokrenuti s bebom.
 • Teška konstrukcija, problematično preseliti se na drugo mjesto;
 • Obično zauzimaju puno prostora;
 • Ako dijete padne, može udariti u letvice;
 • Nezgodno je brinuti se. Svaka tračnica mora se svakodnevno čistiti od prašine;
 • Visoki troškovi

No, unatoč svim nedostacima, to je čvrsta, izdržljiva konstrukcija i što je najvažnije ekološki sigurna. Opcija, s bočnim zidovima prekrivenim materijalom i mrežom nije tako izdržljiva. Trajanje rada je 3-5 godina.

 • Lagani dizajn kreće se po sobi bez poteškoća;
 • Tvrdi okvir, s fiksnim kutovima;
 • Sigurno ako dijete padne, nije ozlijeđeno, bočni zidovi su prekriveni materijalom;
 • Nije zastrašujuće ako se zaprlja, materijal se lako uklanja, briše se pisaćim strojem;
 • Možete jarko nacrtati - cvijeće ili brod napravljen od svijetlih tkanina definitivno će vam se svidjeti.
 • Svijetle boje loše utječu na djetetov san, u takvim ogradama dobro je igrati se i ostati budan;
 • Dijete, koje leži u areni, neprestano prati druge kroz mrežu, oči su mu napete;
 • Prašina se brzo skuplja.

Za prevenciju je potrebno često oprati materijal.

temelj

Dno u drvenim konstrukcijama je jako i ravnomjerno. Preporučljivo je kupiti ortopedski madrac za ispravno oblikovanje djetetovog položaja. Kod modela s zidovima od tkanine važno je osigurati postojanje čvrstog dna. Obično je izrađena od višeslojne tkanine s impregnacijom otpornom na vlagu, u jeftinijim verzijama - s platnenim platnom. Postoje modeli u kojima je baza izrađena od plastike. Ova opcija je jednostavna za održavanje, ali zahtijeva dodatnu opremu u obliku deke ili madraca.

Madrac u krevetu za ogradicu poželjan je za kupnju ortopedskih pomagala. Pogotovo ako je dizajn dizajniran ne samo za igre, nego i za dječji san.

Tip preklapanja

Sklopivi model se lako pretvara u radni položaj i sklapa. Nikakvi alati nisu potrebni, samo ih izvadite iz torbe. Dalje, morate ispraviti svaki rukohvat sa strane. Nakon guranja sredine. Demontaža se također odvija samo obrnutim redoslijedom. Prvo morate podići dno, a nakon toga, gurati dolje na strani željeznice, preklopite strukturu. Prilikom odabira takvih modela provjerite stanje zasuna, sprječavajući neočekivano savijanje konstrukcije, kao i prisutnost zasuna na kotačima.

Mrežasti modeli često su opremljeni mehanizmom za preklapanje koji djeluje kao “knjiga”. Ako trebate sklopiti takvu arenu, trebat će vam niz radnji:

 • Uklanjamo madrac ili razvijamo prostirku s dna;
 • Uklanjamo sve montirane igračke, džepove, mobitele;
 • Otvorite bočne nosače zasuna;
 • Preklapamo tijelo i dno;
 • Pričvrstite kopču.

Gradnja drvenog modela trajat će dulje. Trebat će vam alati (ključ, odvijači, šesterokuti). Za složene strukture, kao što su transformatori, potrebne su upute s opisom postupaka korak po korak. Faze rada svakog modela su različite. Važno je na kraju rada provjeriti jesu li svi pričvršćenja sigurno učvršćeni.

Mogućnosti konfiguracije

Svaki model ima vlastitu opremu, madrac nije uvijek uključen u ovaj popis. Posteljina, jastuci, nadstrešnice za madrac kupuju se zasebno, obično u istom dućanu kao i ogradice.

Moderni kreveti za djecu dostupni su s raznim dodacima:

 • Suspenzija za igračke smiruje bebu. Pomaže u razvoju pozornosti, ali pod uvjetom da igračke nisu niže od 40 cm od očiju;
 • Promjenjivi stolić, koji je montiran na bočnim zidovima, vrlo je udoban i ne zauzima dodatni prostor u sobi;
 • Postoje modeli s baldahinom, lukovima za igračke;
 • Na bočni zid pričvršćen je poseban spremnik za nužne stvari tijekom dnevne njege djeteta. Vrlo prikladan uređaj za mamu, sve što vam je potrebno za higijenu i hranjenje uvijek će vam biti pri ruci;
 • Mreža protiv komaraca štiti dijete od dosadnih insekata;
 • U nekim arenama instaliran je audio sustav, na njemu su snimljene uspavanke, umirujuće melodije. Postoje modeli s funkcijom snimanja, mama može snimiti svoj glas, a beba će zaspati uz vlastite zvukove;
 • Posebni prstenovi, remeni, postavljeni na bočne zidove, pomoći će mrvicama da nauče prevrnuti se, sjesti i popeti se na vlastitim nogama;
 • Važno je pratiti kvalitetu privrženosti kako bi zaštitili dijete. Takvi uređaji za ogradicu mogu se kupiti zasebno;
 • Još jedna korisna naprava je bočna mreža s patentnim zatvaračem. Kada dijete nauči hodati, moći će se sam penjati kroz posebnu rupu u mreži;
 • Dječji krevetić opremljen jedinicom za vibracije pomoći će bebi da zaspi. Ali tople majčine ruke, nježni glas i izvorni otkucaji srca neće zamijeniti nijednog mehaničara. Ne navikavajte se na takve inovacije.

Prilikom odabira modela, dobro razmislite što je doista potrebno. Prisutnost takvih uređaja zahtijeva dodatne troškove. Mnogi od gore navedenih mogu se kupiti zasebno.

Dobna ograničenja

Proizvođač obično navodi dobnu kategoriju, ponekad ograničenja težine. Kolijevka i gornji donji dio namijenjeni su djeci od rođenja. U budućnosti je vrijedno obratiti pozornost na kategoriju težine. Sva djeca su različita i za 3-4 godine možete prerasti dopuštenu težinu. Čvrsta konstrukcija sa stranicama od tkanine omogućuje do 13-15 kg.

Krevet za krevet od drva je izdržljiviji. A modeli koji se obnavljaju u dječjem krevetu namijenjeni su djeci od 12 do 13 godina.

Kako odabrati arenu za krevet i na koje osobine obratiti pozornost?

Odabir ogradice za nerođeno dijete nije lak zadatak. Pravilno odabrati model kreveta, koji će odgovarati svim pokazateljima, procijeniti njegova svojstva i kvalitete, pomoći će u detaljnom proučavanju prednosti u odnosu na druge slične krevete.

Odabir ogradice za nerođeno dijete nije lak zadatak.

Moderni proizvođači nude veliki izbor dječjih krevetića za novorođenčad i djevojčice te starije djece. Modeli su prikazani u različitim verzijama. Najčešći tip je krevet, predstavljen u obliku metalnog ili drvenog okvira prekrivenog tkaninom. Dno dna je ravna, ravna, izrađena od drvenih podnih letvi na kojima je postavljen anatomski madrac.

Moderni proizvođači nude veliki izbor dječjih krevetića za novorođenčad i djevojčice te starije djece.

Materijal s kojim je okvir omotan treba također biti u skladu sa standardima zaštite okoliša.

Generacija djece prošlog stoljeća odrasla je u običnim drvenim krevetima. Proizvodi se nisu razlikovali po ljepoti i profinjenosti. Bili su praktični i služili su za jednu specifičnu svrhu - staviti dijete na spavanje. Za modernu djecu, proizvođači su razvili nove modele koji su praktični, praktični, obavljaju mnoge funkcije, osim glavnog (spavanja).

Dno dna je ravna, ravna, izrađena od drvenih podnih letvi na kojima je postavljen anatomski madrac.

Pogodno je staviti dijete u krevete za krevete ne samo kad želi zaspati, nego i ovdje je mjesto za igru, on je uvijek na vidiku zahvaljujući prozirnom materijalu i ima dovoljno mjesta za kretanje (to je osobito dobrodošlo kada beba počne puzati i ustati).

Za modernu djecu, proizvođači su razvili nove modele koji su praktični, praktični, obavljaju mnoge funkcije, osim glavnog (spavanja).

Poželjno je da su kotači prisutni na ogradici.

Što je arena za krevet

Svrha svih modela je ista - kako bi se osigurala sigurnost i kontrola djeteta. Ovisno o vrsti konstrukcije, ogradica se može podijeliti u dva tipa.

Pogodno je dijete ležati u krevetu-manege ne samo kada želi spavati, nego i ovdje je mjesto za igre.

Prva opcija

Konstrukcija jednostavne ogradice je jednostavan drveni ili aluminijski okvir. Ovisno o namjeni, zidovi proizvoda mogu se sastojati od drvenih letvica. Ovaj je krevet prikladan kada vam je potrebno da beba bude stalno na vidiku. Male rupe između letvica dopuštaju djetetu da vidi ne samo roditelje, već i okolne predmete u blizini, što blagotvorno utječe na njegovo emocionalno raspoloženje.

Svrha svih modela je ista - kako bi se osigurala sigurnost i kontrola djeteta.

Obvezna je prisutnost kompletnih nogu - one obavljaju funkcije potpore.

Druga opcija

Višenamjenski kreveti za krevete najčešće se prikazuju kao prijenosni model koji se lako instalira i montira. Primjereno je koristiti prilikom prijevoza u zemlju, u posjetu, otići na izlet. Mehanizam za sklapanje okuplja se kao dizajnerski transformator u nekoliko pokreta za 5-7 minuta. Materijal koji prekriva aluminijsku konstrukciju, prirodno svjetlo (izdržljivo) i prozračno. Postoje modeli koji se sastoje od rešetki ili fragmenata malih veličina. Materijal koji se koristi u proizvodnji smanjuje rizik od traumatskih situacija.

Konstrukcija jednostavne ogradice je jednostavan drveni ili aluminijski okvir.

Kreveti se nadopunjuju anatomskim madracem, koji se može ukloniti i okrenuti na različitim stranama. U dizajnu, s dodatnim funkcijama, baza se može podići na određenu razinu. Tu je i madrac. Uz složenu strukturu u areni se ugrađuju i različiti elementi:

 • igračke i dodatni predmeti;
 • zaključavanje kotača (zahvaljujući njima krevet tiho se kreće oko stana);
 • prijenosna torba koja lako sklapa krevet.

Ovaj je krevet prikladan kada vam je potrebno da beba bude stalno na vidiku.

Svakako zatražite potvrdu o kvaliteti.

Što je uključeno u set igraonice

Univerzalni model ima ne samo izravne funkcije vezane uz udobnost i sigurnost djeteta. Većina opcija za krevet uključuje razne dodatne stavke. Razmotrite više:

 1. Izmjenjivi stol za presvlačenje. Prva majka majke bit će posebno prikladna kada snimka stana ne dopušta instaliranje zasebne ladice za promjenu;
 2. Razvoj tepiha. Uključeno u većinu modela proizvedenih na današnjem tržištu dječjih proizvoda. Razvija intelektualne sposobnosti djece od prvih dana života;
 3. Mesh od komaraca i drugih insekata. Neophodna stvar kada je ogradica postavljena vani;
 4. Glazbeni blok ili vrtuljak. Lagani zvukovi melodija s nizom uspavanki različitog tonaliteta pomoći će da se dijete omete, prilagodi se snažnom umirujućem snu.
 5. Jedinica za vibracije. Mirno smirivanje kreveta pomoći će smirivanju djeteta i spavanju. Oponašanje pokreta majčine bolesti zbog vibracija prilagodit će dijete umirujućem ritmu;
 6. Pokrivni materijal na munji. Ova značajka omogućuje vam vježbanje gaming aktivnosti (skrivanje u kući, u blizini roditelja);
 7. Prijenosni madrac. Većina modernih modela ima anatomsku osnovu, koja vam omogućuje održavanje leđa djeteta u izravnom stanju. Poklopac ima dvije vrste površina: zimski i ljetni, što vam omogućuje da ga mijenjate ovisno o godišnjem dobu.

Višenamjenski kreveti za krevete najčešće se prikazuju kao prijenosni model koji se lako instalira i montira.

Prilikom kupnje ogradice, osigurajte da je izrađena od ekološki prihvatljivih materijala i da ne sadrži male dijelove koje beba može progutati tijekom igre.

Materijal koji prekriva aluminijsku konstrukciju, prirodno svjetlo (izdržljivo) i prozračno.

Na koje značajke treba obratiti pozornost pri odabiru ogradice?

Zbog velike funkcionalnosti modela stekao je veliku popularnost među roditeljima širom svijeta. Zgodan položaj za dijete, sklopivi dizajn omogućuje vam da premjestite ogradicu za posjet, u zemlju, ponesite sa sobom na izlet. Ne možete brinuti o sigurnosti djeteta, i mirno ići o svom poslovanju.

Kreveti se nadopunjuju anatomskim madracem, koji se može ukloniti i okrenuti na različitim stranama.

Odabir modela, obratite pozornost na visinu. Ne smije prelaziti 80 cm, a preporučena veličina omogućuje da dijete ne izlazi brzo i spasit će ga od slučajnih problema.

Pokrivni materijal na munji.

Materijal s kojim je okvir omotan treba također biti u skladu sa standardima zaštite okoliša. Poželjno je prisutnost prirodnih vlakana koja prolaze kroz zrak i imaju hipoalergena svojstva. Dobar izdržljivi materijal pomoći će spriječiti modrice i neugodne padove djeteta.

Većina modernih modela ima anatomsku osnovu, koja vam omogućuje održavanje leđa djeteta u izravnom stanju.

Poželjno je da su kotači prisutni na ogradici. Oni pružaju slobodno kretanje po stanu do bilo kojeg mjesta.

Kada kupujete ogradu, provjerite je li izrađena od ekološki prihvatljivih materijala i ne sadrži male dijelove.

Kutni dijelovi konstrukcije fiksirani su i zaštićeni posebnim zaobljenim gumenim umetcima. Krevet bi trebao biti lagan i stabilan. Obvezna je prisutnost kompletnih nogu - one obavljaju funkcije potpore.

Zbog velike funkcionalnosti modela stekao je veliku popularnost među roditeljima širom svijeta.

Lock-lock, koji štiti krevet od proizvoljnog sklapanja, trebao bi biti izvan vidokruga djeteta. Obično je pričvršćen na dno dna i zatvoren madracem.

Odabir modela, obratite pozornost na visinu.

Tkanina madraca i zidova moraju imati prirodna svojstva, lako ih je ukloniti. Od kupljene arene, preporučljivo je ukloniti sve pokrove prije ugradnje i oprati na temperaturi od 30 stupnjeva. Budite sigurni da osjetite tkaninu. Uvjerite se da je mekana i da ne sadrži zbijene dodatke.

Mirno smirivanje kreveta pomoći će smirivanju djeteta i spavanju.

Kako provjeriti dizajn montažne arene

Odabrani model prije kupnje, provjerite je li montaža i rasklapanje. Zamolite konzultanta da pokaže kako pravilno izvršiti sve radnje. Nakon demonstracije, pokušajte učiniti isto.

Lagani zvukovi melodija s nizom uspavanki različitog tonaliteta pomoći će da se dijete omete, prilagodi se snažnom umirujućem snu.

Zbog toga kako brzo se obavljaju sve faze sakupljanja, ovisi mobilnost i život okova.

 1. Model bi trebao imati stabilan položaj, ne klizati po podu i ne stvarati škripav zvuk. Čvorovi s kojima se steže su lagani i jaki. Pogledajte kotače, trebali bi se okretati oko njegove osi. Materijal je plastika ili željezo.
 2. Konstrukcija okvira je izrađena od izdržljivog aluminija ili tvrdog drva. Pogledajte sve strane pregleda. Mogu se nalaziti na dva i četiri dijela stranice pregleda. U modelima ovog tipa osigurani su prozori, pokriveni rešetkom. Ovakvo uređenje omogućuje djetetu da promatra što se događa izvan arene;
 3. Ventilacija i rasvjeta također igraju važnu ulogu u odabiru kreveta. U proizvod treba uvući dovoljno zraka. Svjetlosno zračenje igra važnu ulogu. Trebalo bi osvijetliti cijelu površinu arene. Za vrijeme prekomjerne sunčeve svjetlosti kako bi se izbjeglo pregrijavanje, poželjno je da u modelu budu prisutne dodatne zavjese kako bi se neko vrijeme zatvorile.
 4. U areni je potrebno postaviti zaštitni poklopac na gumbe i mrežicu za komarce od insekata.
 5. Odabir modela, usredotočite se na metodu dodavanja. Prikladnija opcija se smatra modelom knjige. Omogućuje vam brže preklapanje kreveta i praktičniji je tijekom prijevoza od modela s dodatnim “kišobranom”.
 6. Odabirom arene za krevet obratite pozornost na težinu proizvoda. Većina prikazanih modela je dizajnirana za težinu do 15 kg. Ne zaboravite da je većina kreveta namijenjena maloj djeci do dvije godine. Stoga, nepravilna uporaba kod starije djece može brzo dovesti do onemogućavanja i naknadnog popravka.

Uključeno u većinu modela proizvedenih na današnjem tržištu dječjih proizvoda.

Koliko je ogradica?

Na suvremenom tržištu dječjih roba i usluga predstavljen je veliki izbor različitih modela i pribora. Najčešći brendovi prikazani su u donjoj tablici.

Odabir kreveta za dijete

Dječji krevetići na tržištu nude se u širokom rasponu, njihov izbor raste iz dana u dan. U tom slučaju različiti modeli mogu imati drugačiji paket. Kada se priprema za kupnju, potrebno je predvidjeti sve potrebne funkcije koje bi krevet trebao imati za novog člana obitelji u sljedećih nekoliko godina.

Sklop za montažu dječjeg krevetića.

Opis struktura

Klasični model

Mnogim roditeljima je ponekad teško napraviti pravi izbor kreveta za bebu. Dječji klasični krevet s drvenim stranama, koji se sastoji od lamela, ima svoje prednosti i nedostatke.

To je prikladnije staviti dijete u krevetić i podići ga od tamo dopustiti strane klasičnih kreveta, koji mogu biti uklonjivi. U isto vrijeme, krevetac se može pretvoriti u mali kauč na kotačima, koji se lako može zamijeniti s vodilicama ili nogama. Dječji krevetići mogu biti opremljeni s dnom instaliranim na dvije različite razine.

Crtanje klasične jasle.

Krevetići su izrađeni od različitih vrsta drva, a moguće su i metalne opcije. Materijal za izradu dječjeg namještaja mora biti ekološki prihvatljiv, kao i lak za drvo. Kutija se može predvidjeti za rublje ili komodu.

Rok trajanja klasičnog drvenog kreveta je oko 5 godina. Možete kupiti krevet-kauč, koji će služiti oko 10-12 godina. Prednost klasične jasle je mogućnost odabira udobnog ortopedskog madraca. Među nedostacima su relativno visoki troškovi, velika veličina i opasnost od ozljeda zbog prisutnosti čvrstih letvica i prirubnica.

Krevet - Manege

Manege krevet je normalna drvena postelja koja je dizajnirana za spavanje djeteta.

Međutim, ogradica ima mnogo veći broj funkcija od običnog dječjeg krevetića, budući da je svestraniji transformator, zgodan i jednostavan za korištenje. Ako je potrebno, ogradica se može pretvoriti u krevet ako je dijete umorno.

Ako je dijete budno, ogradica se može koristiti kao prostor za igru. Manege krevet se koristi kako bi se osiguralo da dijete može igrati na svježem zraku u zemlji, ako je potrebno da ga ostavi na kratko vrijeme.

Arena krevet nije izrađen od drveta, već od prirodne tkanine ili mreže, što smanjuje rizik od ozljeda. Za izradu konstrukcija pomoću aluminijskih okvira, koji su prekriveni tkaninom. Konstrukcija kreveta arene omogućuje pranje da se ukloni tkanina, koja je prekrivena transformatorom, što je vrlo praktično.

Slika sklopivog ogradice.

Dno ogradice može se postaviti na dvije razine, slično klasičnoj verziji. Za djecu do "sjedilačkog" doba osigurano je podizanje dna, a za one koji su stariji, dno se može spustiti nisko, pretvarajući ga u arenu.

Kreveti arene su obično opremljeni s lako zaključanim kotačima koji vam omogućuju pomicanje kreveta oko stana. Bilo koji krevet na ručki se može sklopiti, tako da ga možete premjestiti tako da dizajn stavite u kompaktnu torbu koja je isporučena s krevetom. Često ih kupuju oni koji vole putovati s djecom.

Sljedeće stavke mogu biti uključene u ogradicu:

 1. Mreža protiv komaraca.
 2. Promjena odbora.
 3. Krovni.
 4. Džep za dječje pidžame.

Ponekad bočni zid može imati patentni zatvarač, tako da odraslo dijete može samostalno izaći iz arene. Pojedini kreveti su opremljeni igračkama koje se nalaze na luku, glazbenim noćnim svjetlima. Vijek trajanja ogradice je oko 3 godine.

Preporuke za odabir

Paket proizvoda

Svestran i udoban krevet za ogradicu treba imati sljedeće stavke:

Neki krevetići su opremljeni kotačima koji služe za pomicanje kreveta po sobi bez grebanja po podu.

 1. Izmjenjivi stol za presvlačenje, koji je neophodan mladoj majci, s obzirom na malu površinu modernog stana, što je nedovoljno za masivni stol za promjenu.
 2. Razvijanje tepiha za igre neophodne za razvoj ranih intelektualnih i kreativnih sposobnosti djece. Ova je stavka uključena s mnogim modelima.
 3. Mreže protiv komaraca, potrebne za zaštitu od insekata, ako se ograda postavi na balkon ili u vrt ljeti.
 4. Glazbeni blok s laganom umirujućom glazbom koja je za djecu vrlo zabavna. Melodije mogu biti uspavanke i umirujuće, učinit će djetetov san snažnijim i mirnijim.
 5. Blok s lakoćom vibracija, dopuštajući da se rock klinac da bi radije zaspati. Blago tresenje mehanizma jasle može imitirati ljuljanje djeteta u rukama majke.
 6. Bočna vrata s patentnim zatvaračem, omogućuju izradu igraonice iz arene.
 7. Sklopivi madrac za bebin san.

Najbolje je da beba kupi obje vrste kreveta, što će biti jednako korisno, sve dok su kvalitetne i jeftine.

Značajka ogradice

Široka popularnost kreveta za krevete dobila je zbog svoje velike funkcionalnosti. Udoban dizajn, prisutnost poklopca s ručkama olakšava prijevoz kreveta rodbini, prijateljima ili prirodi. Svaki model će vam omogućiti da obavite vlastiti posao, štiteći dijete od raznih problema.

Postoje igraonice s šahtovima i ručkama-prstenom, osmišljenim da zabave vaše dijete.

Za sigurnu uporabu, visina modela mora biti najmanje 80 cm, što će isključiti mogućnost neovisnog izlaska djeteta iz arene. Prisutnost izdržljivog, pouzdanog i praktičnog okvira od prirodne tkanine smanjit će rizik od dobivanja modrica.

Prije nego što odaberete krevet za krevetić, obratite pozornost na uglove modela, koji bi trebali biti zaobljeni i zaštićeni posebnim oblogama. Sam dizajn mora biti održiv. Neki modeli imaju sedam nogu, koje su nosači, kao i dva kotača.

Najbolje od svega, ako je dizajn opremljen bravom, koja će je zaštititi od spontanog sklapanja. Možete odabrati ogradicu s mrežom koja je sigurna za modrice. Premda rešetke dječjeg krevetića mogu biti opasnije, moguće je da će njihova zamjena imati jednako negativan učinak na djetetovu viziju.

Završni materijal treba biti prikladan za čišćenje ili pranje s antibakterijskim svojstvima. Ako vam model dopušta uklanjanje završnog materijala, mora se oprati u vodi na temperaturi nižoj od 30 ° C. Svakako provjerite detalje materijala, pazeći da ima mekanu i normalnu kvalitetu.

Važne točke

Ako vam se sviđa jedan ili drugi model ležaljke, svakako provjerite kako se lako sklapa i rasklapa. To se mora učiniti s prodavateljem, koji mora preklopiti i preklopiti krevetić.

Vrlo je važno procijeniti mobilnost i kompaktnost modela, što je jedan od glavnih razloga kupnje dječjih ogradica. Što je lakše sastaviti i rastaviti proizvod, to će duže služiti.

Proizvod se ne smije teturati i kliziti po podu. Njegove čvorove treba s lakoćom srušiti, a ne teško. U svakom slučaju, potrebno je provjeriti ugradnju dva kotača s jednog ruba arene radi lakšeg kretanja istodobno s pouzdanošću pričvršćivanja kotača čepovima.

Dizajn može biti opremljen s dvije ili četiri otvorene strane za gledanje, osvjetljenje i ventilaciju arene. Ako su prozori otvoreni, treba im dopustiti da vide dijete dok spava ili se igra. Struktura okvira mora biti što je moguće jača, što će osigurati sigurnost djeteta.

Ako je arena potrebna za šetnju prirodom, ne smijete uzimati previše ventilirane modele, najbolje je da se odlučite za strukturu sa zavjesama na prozorima. Inače će promaja ili žarko sunce postati opasno za dijete.

Set može biti opremljen kapuljačom, ojačanom na ogradici s gumbima. Vrlo važan detalj je mreža za komarce koja štiti bebin san u prirodi.

Najbolji izbor ležaja u areni će biti model koji ima sklopivi tip "knjige" u usporedbi s drugim izvedbama. Ovaj model će uvijek imati ravnomjerno dno kada ga rasklopite, što ga razlikuje od modela kišobrana.

Moguće je da vam je potreban model s poboljšanim sustavom bolesti mučnine koji ima jedinicu za vibracije. Ovaj dizajn će koštati više, pa biste se trebali usredotočiti na vlastite financijske mogućnosti.

Potrebno je razjasniti maksimalno opterećenje za koje je dizajnirana ogradica. Ako je model odabran za već odraslo dijete, treba odabrati ogradicu koja je dizajnirana za povećano opterećenje.

Možete odabrati model od prirodnih materijala s antibakterijskim svojstvima koji su podvrgnuti posebnom tretmanu. To čini cijelu konstrukciju ekološki prihvatljivom i sigurnom. Najbolje je u tom pogledu dati prednost modelima europskih proizvođača.

Ako je arena potrebna isključivo za dječje igre, bolje je uštedjeti novac kupnjom modela čiji dizajn nije dizajniran da dijete spava u areni. Funkcije kreveta bit će smanjene na područje igara, a njihov će trošak biti niži.

Dječje ogradice

Svrha ogradice je osigurati sigurnost djeteta u vrijeme kada ga roditelji ne mogu brinuti. Stvari se kupuju ne za dijete: zanimljivo mu je znati svijet oko sebe, au skučenom prostoru osjeća se nelagodno.

Isprva, djeca su hirovita, dijelovi arene se odabiru ili preokreću, stoga ih se ne smije ostaviti unutra dugo vremena.

Uređaji i materijali dječjih arena

Ograda je ograđeni prostor u kojem nema zabranjenih predmeta za dijete. Preporučuje se ugradnja prozirnih zidova: beba se neće osjećati zatvorenom, a roditelji će moći pratiti njegovo ponašanje.

Materijal okvira

Postoje tri vrste materijala iz kojih se pravi okvir arene:

 • metal - izdržljiv, skup, ali težak;
 • plastika je lagana, jeftina, može ispuštati štetne tvari;
 • Stablo je izdržljivo, teško, ali zahtijeva posebnu njegu.

Za proizvodnju ogradica koriste se hipoalergeni materijali, sigurni za djecu svih uzrasta. U slučaju drvenih modela, potrebno je nanijeti zaštitni premaz.

drvo

Ekološki materijal, otporan na oštećenja. Teži je više plastike, tako da dizajn ne preokreće dijete. Drvena arena sastoji se od dijelova s ​​grančicama, što omogućuje djetetu da se upozna sa svijetom.

Udaljenost između rešetki ne smije biti veća od glave djeteta, tako da se ne zaglavi. Poželjno je odabrati tvrdu podlogu, tako da se dijete nauči ustajati i hodati, naslanjajući se na ogradu.

plastika

Ona je lakša od drva i metala, kreće se po kući čak i od strane slabih žena, okreće ih aktivna velika djeca. Isporučuje se u obliku “konstruktora” koji omogućuje podjelu prostora na nekoliko zona: igranje, učenje, rekreacija itd.

metalni

Najskuplja stvar. Trajni, teški, bez dodatne registracije nije preporučljivo kupiti. Bolje je da komplet sadrži mekane obloge sa strane, zaštitu za zglobove. Zidovi u dijelu modela izrađeni su od mreže.

Vrste i obilježja dječjih okova

Klasifikacija prema svrsi

 • Ogradicu mreže. Uobičajena opcija, tkanina ili pod, ograđena rešetkom. Laka, krhka žena bez poteškoća prenosi ogradu u drugu sobu. Cijena počinje od jednog i pol tisuća rubalja.

Tu je podgrupa ovog tipa: kutne arene koje štede prostor i uklapaju se u male apartmane.

 • Manjež beba krevet. Kutovi su jasno fiksirani, ispostavlja se zatvoreni prostor u obliku pravokutnika ili kvadrata. Ušteda prostora postiže se korištenjem ogradice kao krevetića.
 • Manege zaslon Modularna verzija je sastavljena od nekoliko zidova, ugrađenih u prostoriju. Nema fiksnog oblika, dio sobe je zaštićen.
 • Jastučić za napuhavanje. Stan se koristi na otvorenim prostorima i zauzima puno prostora. Funkcionalnost se temelji na upotrebi arene na napuhavanje s odgovarajućim zidovima poput trampolina ili bazena.

oblik

 • Classic se smatra pravokutnim, ali u malim sobama je nezgodan.
 • Poligonalna inačica može se prilagoditi veličini slobodnog prostora u sobi, zaštititi opasna mjesta za dijete i osigurati maksimalan prostor za kretanje.
 • Okrugli i ovalni okovi su nepraktični, ali izgledaju lijepo i prikladni su za smještaj u prirodu.
 • Kutni oblik arene je sektor koji se uklapa u kut sobe. Uklapa se u male apartmane koji pokrivaju najviše slobodnog prostora.

veličina

Veličina stanica u mreži treba biti velika tako da beba može proći kroz prste i izvući ih bez zbunjenosti. Udaljenost između grančica (u drvenim ogradama) nije ništa više od glave djeteta koje stavite unutra.

Veličina je odabrana ovisno o sobi u kojoj će se ogradica instalirati i planiranom proračunu.

Ako morate birati između veličine i kvalitete, kladite se na potonje, jer će u uskoj areni dijete jednostavno imati manje prostora za manevar, au lošoj kvaliteti postoje sve šanse za ozljedu.

Dodatni pribor

 • Podešavanje visine dna. Najčešće se nalazi u krevetu za ogradicu: tijekom dana struktura se nalazi na razini poda, a navečer se diže.

Roditeljima je prikladnije da se brinu o djetetu noću, nije potrebno snažno saginjati se kako bi dobili dijete.

 • Promjena tablice. Lijep dodatak za krevete s ogradicom, stoji u blizini, može biti sklopiv, olakšava povijanje.
 • Za ljuljanje bebe u jaslicama, djeca se koriste trkači. Uklonjivi element ne pretvara sloj u opasnu amplitudu. Dijete u takvoj areni neće se preokrenuti, čak i ako se snažno vrti.
 • Bočni ulaz za staru djecu. Spajalica izvana izvana je da djeca nisu izašla iz arene bez pomoći.
 • Na bočnoj strani nalazi se džep za igračke, a dostupnost igračaka za dijete pružaju roditelji.
 • Mreža protiv komaraca kupuje se za vanjske igračke. Ako su prozori ljeti otvoreni u kući i na njima nema mreža protiv komaraca, vrijedi kupiti ovu stavku kako bi bebu zaštitili od ujeda komaraca.
 • Torba za prijevoz. U naprednim konfiguracijama uključenim u skup, inače kupljene zasebno (standardne verzije).
 • Za djecu koja su navikla da zaspu dok njihovi roditelji rukaju, prikazani su blokovi vibracija. Nemojte ljuljati dječji krevetić, stvoriti vibraciju koja je dovoljna za uspavljivanje djeteta. Zahtijeva napajanje iz mreže ili povremeno punjenje baterije.
 • Ručke pomažu djeci da ustanu uz potporu i drže se uspravno. Starije dijete uči hodati uz potporu, držeći se za ove olovke.
 • Luk s igračkama bit će zabavan za dijete koje ne može sjediti. Odabrana je za određenu varijantu, dvije ili tri svijetle igračke bez sitnih detalja služe kao primjer punjenja.
 • Kapuljača štiti bebu od jakog sunčevog svjetla tijekom rekreacije na otvorenom. Koristi se za zaštitu ogradice od umjetne rasvjete.

Značajke

 • Dječji krevetić. Podijeljen je u dvije razine: donji se koristi za igre i odmor, a gornji (za skidanje) je za spavanje. Možete dodati treći red - stol za promjenu.
 • Grid. Duž perimetra nalazi se jaka mreža tkanina. Ako su bočne strane pokrivene platnenim krpom ili gumenom gumom za sigurnost, dijete se ne može ozlijediti. Za učenje kako se ustati uz pomoć podrške, ova opcija nije prikladna, čak i ako je mreža ispravno rastegnuta.
 • Zaslona. Nije pogodan za stanove s klizavim ili hladnim podom, koji hodaju skice. Nije najbolji izbor za djecu koja se dižu i pokušavaju hodati. Iznimke su zasloni sa svjetiljkama na vratima i na podu.
 • Napuhavanje. Za korištenje vam je potrebna prostrana soba ili otvoreni prostor. Nije pogodan za obitelji s aktivnim kućnim ljubimcima. Cijena ovisi samo o veličini proizvoda i ne prelazi prosjek za tržište svih vrsta ogradica.

prednosti

 • Dijete se ne brine stalno, au to je vrijeme na sigurnom mjestu.
 • Dijeli dječji prostor u dvije zone: za igre i za spavanje (krevet).
 • Pomaže djetetu da postane neovisna, igra bez stalne pažnje odraslih.

Prednosti svake vrste ogradice:

 • Grid. Puno prostora za igre, sigurnost i ugradnju dodatne opreme.
 • Dječji krevetić. Trajnost, pouzdanost, ušteda prostora u apartmanu, dodavanje dodatnog pribora.
 • Zaslona. Mobilnost, lakoća skrbi, kompaktnost i sigurnost.
 • Napuhavanje. Kompaktnost i mobilnost, lakoća njege, korištenje kao bazen na napuhavanje.

mane

 • Dijete je ograničeno u kretanju i ne može samostalno istraživati ​​svijet.
 • Djeca su, po prvi put došavši u ogradu, glumila. Period prilagodbe može potrajati tjednima.
 • U nekim situacijama beba će i dalje morati slijediti dok se navikne na novo mjesto.

Nedostaci vezani uz određene tipove ograda:

 • Grid. Zahtijeva slobodan prostor u apartmanu, koristi se samo za igre i kratki odmor.
 • Dječji krevetić. Dijete ne proizvodi uvjetnu podjelu prostora na prostor za igru ​​i spavanje, dno u modelima se nalazi na razini poda, meko dno ne pomaže u učenju hodanja.
 • Zaslona. Ne dno, samo po sebi nezgrapno, nema dodatnog pribora na modelu.
 • Napuhavanje. Na izdržljivost zauzima posljednje mjesto, probija ga oštar predmet.

Kako odabrati ogradicu

Pri kupnji se rukovode sljedećim značajkama:

Moderni ogradice su presavijeni za prijevoz (iz sobe u sobu ili u drugu kuću). Ako se odabrana opcija ne zbraja čak ni dvaput, vrijedi razmotriti izbor i kupiti drugu.

Standardna visina stranica je najmanje šezdeset centimetara. Taj broj ograničava malu djecu koja pokušavaju pobjeći.

eksploatacija

Budući da je površina u bliskom kontaktu s djetetom, ogradica se povremeno čisti (najmanje tri puta tjedno, jednom s liječnikom odobrenim dezinfekcijskim sredstvom).

Mrežica se češće i temeljito pere, jer je nakupljanje prašine u stanicama čest uzrok razvoja dječjih stomatitisa i alergija.

Priključci su zatvoreni prekrivačima sa zaštitom za djecu. Popularni proizvođači to rade sami, ali u jeftinim modelima kape provjeravaju kupci.

Tijekom perioda prilagodbe, ogradica se koristi kao kutija za igračke, ne smijete je preklopiti. Klinac se navikne na arenu, čak i kada ne sjedi u njoj. Ako ostavite otvorena bočna vrata, dijete će na kraju ući unutra.

Razvoj djeteta:

 • Ako napravite poseban štand ili nacrtate prikladne predmete (poput kocki ili graha), razvijaju se fine motoričke sposobnosti.
 • Prema zadanim postavkama, razvijanje vještine stalnog sjedenja na tvrdoj površini.
 • Dijete uči ustati, ustati na noge bez pomoći roditelja.
 • Ako podignete zidove visokim rastom djeteta ili stavite rešetku umjesto par zidova, beba će pokušati hodati uz potporu.

Period prilagodbe će biti lakši ako roditelji poštuju pravila:

 • Školovanje u areni odvija se postupno. Prvo dijete sjedi jedno do drugoga, a u njega se unose omiljene svijetle šarene igračke. Dijete se zanima za sadržaj novog mjesta i prenosi se unutra - ova shema će vam omogućiti da izbjegnete tantrume kada se prvi put smjestite u arenu.
 • U prvim danima djeteta ne ostaje sam. Roditelji sjede jedan do drugoga i gledaju reakciju: ako je beba uplašena, ponaša se nemirno, izvadite ga iz arene i pokušajte kasnije.
 • Vrijeme koje dijete provodi u areni postupno se povećava. Nakon dva ili tri dana počinju napuštati sobu, na minutu, za dvoje, itd. Vrijeme odsutnosti se povećava ako dijete ne pokazuje tjeskobu.
 • Čak i kad se beba navikne biti u areni, ne ostavljaju ga dugo vremena. Ako mu je dosadno, roditelji uzimaju ruke, igraju se.

garancija

Jamstveni rok je naveden u dokumentima za arenu ili pakiranje. Ako datumi nisu navedeni, oni se postavljaju automatski: dvije godine od trenutka prijenosa robe na kupca.

Prije kupnje dokumentacija se zasebno proučava: beskrupulozni proizvođači u dokumentaciji skraćene termine navode u sitnom tisku.

Značajke povrata robe:

 • Prodavaonice uličnih arena donose se u kategoriju sezonske robe. U tom slučaju jamstveni rok počinje teći od dana kada je određeno vrijeme stiglo.
 • Tehnički složeni proizvodi s odgovarajućom oznakom vraćaju se prema zasebnoj shemi.
 • Opsežna roba zahtijeva posebnu isporuku.

Što rade kada vraćaju jamstvo?

Ako se zbog kupnje neispravne ograde nastanu gubici (za tretman, prijevoz itd.), Oni će biti vraćeni - dobrovoljno ili putem sudova.

Roba zajma prihvaća se kao kupljena za gotovinu, nadoknađuje iznos koji se plaća banci, plus troškovi povezani s dobivanjem kredita.

dokumenti

Da biste podnijeli zahtjev za jamstvo, donose jamstveni list, putovnicu kupca i račun. Ako nema provjere, pogledajte svjedočenje svjedoka.

kvarovi

Razlog za kvar je u nedostatku proizvodnje ili zlouporabi. Ograde, lamele se prekidaju, rešetke padaju.

 • Popravak ili povratak pod jamstvom (dokazano je da je problem proizvodnja).
 • Samopomoć. Nosači za mreže, zaštita od djece kupljeni su i instalirani na istom mjestu.
 • Popravite od majstora.

proizvođači

Njega djece

Brend iz Južne Koreje specijaliziran je za sjedala za automobile, invalidska kolica i ogradice. Proizvodi iz asortimana izdržljivi i lagani, neklizajući na travi i linoleumu, stabilni u svim položajima.

Katalog nudi lagane opcije pogodne za prijevoz i uporabu u putovanju (uključujući torbu za prijevoz).

Svaki proizvod s najmanje četiri točke oslonca od materijala koji ne kliže, kotači se mogu zaključati. Materijali su prikladni za uporabu na ulici, očišćeni bez upotrebe posebnih alata.

Ne postoji službena ruska stranica.

Bertoni

Bertoni u Rusiji - službeni distributer bugarske robe, za prodaju uzima veleprodajnu robu. Direktna kupnja nije moguća: samo preko posrednika u trgovinama koje prikupljaju marke.

Proizvodi u katalogu su raznovrsni: kolica, auto sjedala, pribor za hranjenje. Europski dizajneri i liječnici sudjeluju u stvaranju objekata, kontrola kvalitete počinje s izborom materijala za proizvodnju.

U Rusiji su proizvodi dostupni po prosječnim cijenama. Zabilježene su tvrtke koje stvaraju replike s istim logom po cijenama ispod tržišne.

Prema recenzijama, proizvodi su praktični i prikladni za djecu. Produžen životni vijek: najmanje tri godine uz jamstvo odsutnosti štete.

Konstrukcija: plastični okvir s metalnim umetcima za ojačanje.

Katalog sadrži samo pravokutne pregibne ograde. Cijene počinju od 5.000 rubalja po opciji bez dodatne opreme.

Dodani su rukohvati za staru djecu, pod ispunjava zahtjeve ortopeda i siguran je za noge djeteta koje počinje hodati. U najnovijoj trim dodajte razvijajuće prostirke. Nema igračaka, ali predmeti su pričvršćeni za rukohvate.

Mreža održava preopterećenje u dva do tri puta, neće se poderati, ako se dječak trza i baca igračke u zidove. Nemoguće je fiksnu ogradu okrenuti bez vanjskog utjecaja.

Ne postoji službena ruska stranica.

Capella

Tvrtka je počela s dječjim kolicima (primila premije za kvalitetu u dvije tisućiti). U ovom trenutku katalog sadrži snježne skutere, autosjedalice, stolice za hranjenje, kolica i ogradice.

Godišnje se održava sastanak europskih tehnologa i liječnika kako bi se razmotrio koncept proizvoda koji se priprema za puštanje u prodaju u tekućoj godini.

Prilikom usklađivanja uzimaju se u obzir europski standardi kvalitete, koji se ne razmatraju s ruskim državnim standardima. Opasne igračke iz ovoga ne postaju: kvaliteta se samo poboljšava. Svaka jedinica robe ispituje se u proizvodnim pogonima.

Chicco

Tvrtka prodaje dječju odjeću u širokom rasponu. Online trgovina u Rusiji radi u test načinu rada, a održavaju se sezonske promocije. Provedene grupe na društvenim mrežama, uz oglašavanje, dostupni su obrazovni sadržaji.

Jamstvo na ogradice je ograničeno na šest mjeseci, a detaljne informacije o pružanju jamstvenog servisa u uslugama nalaze se na web stranici.

Ruski proizvođač s cijenama ispod prosjeka na tržištu. Prošireni asortiman uključuje petsto komada robe za djecu. Cons: visok postotak negativnih recenzija povezanih s krhkostima robe. Ne postoji službena web-lokacija.

Geuther

Njemačka tvrtka koja posluje u skladu s europskim standardima, cijene su iznad tržišnih prosjeka. Kvalitetna ogradica košta deset tisuća rubalja.

Katalog sadrži standardne i proširene verzije s mogućnošću dodavanja dijelova ili dodatne opreme. Materijali: drvo i metal, zaštita od djece uspostavljena je na metalnim dijelovima.

Ne postoji službena ruska stranica.

Globex

Ruski proizvođač, počeo s radom u dvije tisućiti, za to vrijeme pušten ograda, stolovi za presvlačenje, stolice za hranjenje, itd.

Proizvodi karakteriziraju diskretne boje, dizajneri posebnu pozornost posvećuju bojama. Uz GOST, uzimaju se u obzir europski standardi kvalitete i sigurnosti.

Stranica sadrži informativne članke s dodatkom oglašavanja, opisujući prednosti marke nad ostalima. Osnovna provjera kvalitete svake stavke robe odvija se na transporteru, brak se šalje na recikliranje.

Naglasak je na praktičnosti roditelja pri korištenju predmeta za djecu.

Graco

U katalogu se nalaze kreveti za krevete, klasični sklopovi i igrališta za mobilnu djecu.

Odvojeno dodijeljena roba za putovanja i igre na ulici: oni su opremljeni dodatnim priborom koji donose udobnost bebi i jednostavnost korištenja za roditelje.

Sretno dijete

Glavna djelatnost - kolica - štapovi, klasika, transformatori i srodni proizvodi za njegu djeteta. Proizvodi obične ogradice, bez dodatnog pribora, s najmanje četiri oslonca i fiksnim kotačima.

Modeli su namijenjeni djeci od tri mjeseca. Pojašnjenje je navedeno na kartici stavke.

Hauck

Obiteljski posao, približava se stogodišnjici. Nalazi se kao tvrtka koja dodjeljuje vrijeme i resurse kontroli kvalitete. Za brak i kvarovi su jednostavni: povratak je napravljen bez skandala, centri za popravak poduzimaju u određeno vrijeme.

Popravak jamstva provodi se na općenitoj osnovi, nakon predočenja jamstvene kartice i potvrde o kupnji na mrežnoj trgovini (ček ili svjedočanstvo). Prihvaćena roba je čista, bez znakova popravaka ili izmjena. Jamstvo vrijedi šest mjeseci.

Inglesina

Stranica ima mogućnost poslati odgovor izravno proizvođaču, navodeći predmet zahtjeva. Resurs nije u potpunosti preveden, dokumentacija i pravila o privatnosti na engleskom i talijanskom jeziku.

Prodajna mjesta navedena su u zasebnom dijelu stranice, gdje se opisuju internetski dućani koji prodaju proizvode.

Jetem

Dobavljač s isporukom i naplatom putem e-maila. Specijalizirana je za dječja kolica povećane snage, proizvodi praktične olovke za sve prilike.

Sastaviti se mogu obučeni majstori s iskustvom i poznavanjem europskih standarda kvalitete. Svaka se stavka zasebno testira radi usklađenosti.

Pituso

Tvrtka sa širokim rasponom proizvoda za smještaj djece u svijetu odraslih. Jake kućne i putničke stolice za hranjenje, pouzdana sjedala, hodalice i ogradice, ograničavajući kretanje u rasponu. Oni rade prema europskim standardima, isporuke iz inozemstva.