Nema posebnih očitanja

Univerzalni zavoj Orlett MS 96 pogodan je za održavanje trbuha i istovar leđa tijekom trudnoće, a može se koristiti i nakon zatezanja trbuha, fiksirajući unutarnje organe u istom položaju prije trudnoće.

Takav zavoj bi trebao biti odabran pojedinačno, postoje različite veličine, iako će uz pomoć zatvarača Lipuns biti prilagođen po potrebi.

Komplet sadrži detaljne upute za pravilnu uporabu i indikacije za nošenje.

Vjerojatno, uzalud sadašnji liječnici propisuju nošenje zavoja svima, nije za ništa što upute daju popis indikacija za nošenje, a obične trudnice ne bi trebale čekati čudo.

Orlett zavoj za pregled trudnica

Orlett® zavoj za trudne MS-96, cijena 1700 rubalja.

Orlett® za trudnice MS-96.

Tko je pokušao? Sumnjam u izbor, jer nema iskustva u ovom području. tako se nadam da ću dobiti podršku.

Mobilna aplikacija "Happy Mama" 4.7 Komuniciranje u aplikaciji mnogo je praktičnije!

Sadržaj:

Ne znam još, želim da mučim svog liječnika zbog toga... Ona mi sama nije ništa rekla u posljednjem posjetu... I kako određuju koju prezentaciju? Ultrazvukom? Ili dodirom?

A gdje je Smolenka? Do sada sam ga samo našao u online trgovini... I možete li ga probati?

:)) Marina, ali jeste li se sjećali imena trgovine? I bojim se - ne mogu naći! I koliko dugo ta čuda radi?

I molim vas recite mi, a onda mi to postaje još zastrašujuće, odjednom postajem vrlo zbijena

Mama neće propustiti

žene na baby.ru

Naš kalendar trudnoće otkriva vam značajke svih stadija trudnoće - neobično važno, uzbudljivo i novo razdoblje u vašem životu.

Reći ćemo vam što će se dogoditi s vašom budućom bebom i vama u svakom od četrdeset tjedana.

Nema posebnih očitanja

Univerzalni zavoj Orlett MS 96 pogodan je za održavanje trbuha i istovar leđa tijekom trudnoće, a može se koristiti i nakon zatezanja trbuha, fiksirajući unutarnje organe u istom položaju prije trudnoće.

Takav zavoj bi trebao biti odabran pojedinačno, postoje različite veličine, iako će uz pomoć zatvarača Lipuns biti prilagođen po potrebi.

Komplet sadrži detaljne upute za pravilnu uporabu i indikacije za nošenje.

Dugo nisam nosio Orlettov zavoj. Ova konstrukcija mi nije odgovarala, naravno, postalo je jasno tek nakon kupnje i neko vrijeme korištenja zavoja.

Činjenica je da ne možete sjediti u zavoju, pa čak i ako doista želite sjesti, on će se odmoriti u želucu, jer on prolazi ispod trbuha. Razumijem da je takvo nešto za hodanje, a ne za sjedalo, ali bilo je važno da sjedim i odmorim se.

Nošenje zavoja Orlett MS 96 nije lagan zadatak, zahtijeva obuku i vještinu i drugu horizontalnu površinu, jer samo trebate nositi zavoj dok ležite kako ne biste previše zategli. Nas dvoje i trudna djevojka tražili smo način da ga stavimo ispravno kako bismo osjetili obećani istovar umornog leđa. Tako da to nije bilo moguće osjetiti)

Vjerojatno, uzalud sadašnji liječnici propisuju nošenje zavoja svima, nije za ništa što upute daju popis indikacija za nošenje, a obične trudnice ne bi trebale čekati čudo.

Sam po sebi zavojni orlet ms96 je vrlo kvalitetan, ravnih linija, perforirana tkanina za pristup zraku, ugodna na dodir i na tijelo.

Orlett zavoji i steznici

Ortopedski proizvodi za kralježnicu i zglobove, medicinski zavoji

Za liječenje i rehabilitaciju 90-95% bolesnika s traumom, neurološkim i neurokirurškim profilom, koji godišnje iznosi 4,5 milijuna ljudi, potrebna je upotreba ortopedskih proizvoda različitih stupnjeva složenosti. Istodobno, samo 16% onih kojima je potrebna pomoć ima ortotiku.

Svoju misiju vidimo u pružanju kvalitetnih ortopedskih proizvoda koji zadovoljavaju najviše zahtjeve profesionalne zajednice i pacijenata.

Zavoj kupljen u 32 tjedna trudnoće. U kolibi su izumrli i pokušali još neko vrijeme. Čini se da je dobro sjeo, veličina je dobro odabrana. Počela sam nositi kuće prije izlaska - ne mogu ga staviti na tijelo, čak i prsnuti! Okrenula ga je naopako (gdje je pročitala savjete djevojčica), činilo se da se udobnije smjestila. Otišao sam u šetnju. Pa neugodno mi je! Ne razumijem što mi krivorukost. Pritisne mi noge na obje strane, nije čak ni ugodno hodati. Cijelim putem, i samo osjetiti lijevu nogu, zatim desno. Pokušao sam ga podići malo više. Postaje sve bolje, ali nije ugodno. Kupio sam zavoj za 2670 rubalja, čvrsto vjerujući u nužnost. Sada, prije odlaska van, ne uvijek se mrštim i ne oblačim se. Možda veličina ne odgovara, možda moje ruke ne rastu od tamo, ne znam. Od profesionalaca: leđa su stvarno lakša i podupiru želudac, ne čine se tako teškim. Oblačim se u ležeći položaj, što također nije prikladno za mene. Općenito, dojam je pokvaren. Razumijem da je stvar vrlo potrebna, ali nešto što sam s njezinom komunikacijom nije uspjelo.

Kupio sam zavoj oko 27. tjedna.

Isprva sam pokušao na FEST-u (600rub) u "Djeci", shvatio sam da je to potpuno neugodno, usko, bilo je teško sa svih strana, teško.

Otišao sam u ortopedski salon, gdje me pokupio njemački porodni pojas ORLETT (1770 rubalja). On je u usporedbi s FEST-om samo nebo i zemlju. Mekana, udobna, čvrsto fiksira, ali ne pritiska nigdje.

Prvi put ga nisam mogao nositi. Nakon ljeta teško je naviknuti se na toplu odjeću, čak i na neke vrste remena. Zavoji su se neprestano pritiskali, bilo je neugodno. Kao što je jednom snažno izvukao desni i povrijediti donji trbuh.

Ali kad je moj bedreni živac stegnut u 34. tjednu, zavoj je došao vrlo zgodan. Odmah sam cijenio prednosti hodanja i putovanja u njemu. Čvrsto fiksira mišiće leđa, nježno drži trbuh. Ako se haljina ispravno (u ležećem položaju), nigdje ne cijedi ništa.

Takvi su zavoji udobni za nošenje u hladnoj sezoni, tako da se ne vide ispod odjeće, ali ljeti ne znam ni kako djevojke hodaju.

Savjetujem vam da ne štedite novac na takvim stvarima, bolje je platiti nego platiti dvaput. I bez zavoja iz kuće! Ne trebate štipati sakralnu kralježnicu i brašno povezano s tim!

Orlett

Ortopedski proizvodi za kralježnicu i zglobove, medicinski zavoji

Proizvođač Rehard Technologies GmbH (Njemačka)

Za liječenje i rehabilitaciju 90-95% bolesnika s traumom, neurološkim i neurokirurškim profilom, koji godišnje iznosi 4,5 milijuna ljudi, potrebna je upotreba ortopedskih proizvoda različitih stupnjeva složenosti. Istodobno, samo 16% onih kojima je potrebna pomoć ima ortotiku.

Svoju misiju vidimo u pružanju kvalitetnih ortopedskih proizvoda koji zadovoljavaju najviše zahtjeve profesionalne zajednice i pacijenata.

Zbog činjenice da sam 17 tjedana bio ugrožen. vrat je bio odškrinut, rekli su da nose zavoj. Ginekolog je savjetovao Orlettu da mu bude udobnije. Otišavši u salon s ortopedskim stvarima, ponuđen mi je izbor orletta i zavoja latvijske tvrtke (ne sjećam se imena). Naravno, njemački zavoj je dvostruko skuplji, ali podmićen sam činjenicom da se može nositi nakon poroda i ima ukočena rebra na leđima.

Kad sam kod kuće stavio korzet na suđenje, shvatio sam da je to grubo. Ta su rebra spriječila normalno sjediti. Ali važno je zapamtiti da liječnici ne savjetuju sjedenje u zavoju. Dakle, kod kuće sam bio bez njega, a kad sam morao negdje ići, stavio sam zavoj i bio sam vrlo ugodan.

Mama mi je donijela još jedan zavoj, ali bila je uska i vrlo elastična. U zavojima, volio sam njegovu otpornost i krutost. Leđa su mi prestala brinuti i, bliže rođenju, bila sam vrlo spašena od opterećenja zdjeličnih organa.

Istina, moj je želudac prerastao i na samom kraju sam nosio majčinu elastičnu, nepretencioznu zavoje. orlett na mene se više ne slaže).

Nakon porođaja zavoj je također pomogao, iako mi se činilo da ta rigidnost već nema nikakve veze s tim.

Mislim da mi je zavoj pomogao i na vrijeme roditi, osloboditi se leđa i zdjelice. Ako izmjerite zavoj, pokušajte sjesti, možda ćete biti previše neudobni.

Vidio sam da su neki uočeni nedostaci - nosili su se u ležećem položaju, ali važno je znati da se bilo koji zavoj za trudnice treba nositi samo u ležećem položaju!

Zavoj za trudnice je obavezan i to je istina! Čim se pojavi trbuščić (u mom 28. tjednu), potrebna je podrška! Izabrao sam Orlet podupirač, uzeo sam najmanju veličinu (ali bio sam veliki), želudac mi nije bio velik, ali sam ga ipak htio podržati pri hodu i spasiti leđa od tereta. Nošenje zavoja treba biti lagano i čvršće, neće uzrokovati štetu djetetu, jer je dizajnirano posebno za trudnice, ali koža će uštedjeti kožu od strija bolje od bilo koje kreme i ulja! Također, ovaj zavoj mi se svidio jer je nakon porođaja dovoljno staviti ga s druge strane i smanjiti želudac, što je nužno kako ne bi došlo do prolapsa unutarnjih organa, jer su tijekom trudnoće organi raseljeni, a onda je potrebno zategnuti želudac tako da će sve pasti. na svoja mjesta! Mislim da je ovaj zavoj vrijedan novca, i služit će više od jednom! Može se naručiti online ili kupiti u ljekarni ili u odjelu svih ortopedskih pomagala.

Zavoj kupljen u 32 tjedna trudnoće. U kolibi su izumrli i pokušali još neko vrijeme. Čini se da je dobro sjeo, veličina je dobro odabrana. Počela sam nositi kuće prije izlaska - ne mogu ga staviti na tijelo, čak i prsnuti! Okrenula ga je naopako (gdje je pročitala savjete djevojčica), činilo se da se udobnije smjestila. Otišao sam u šetnju. Pa neugodno mi je! Ne razumijem što mi krivorukost. Pritisne mi noge na obje strane, nije čak ni ugodno hodati. Cijelim putem, i samo osjetiti lijevu nogu, zatim desno. Pokušao sam ga podići malo više. Postaje sve bolje, ali nije ugodno. Kupio sam zavoj za 2670 rubalja, čvrsto vjerujući u nužnost. Sada, prije odlaska van, ne uvijek se mrštim i ne oblačim se. Možda veličina ne odgovara, možda moje ruke ne rastu od tamo, ne znam. Od profesionalaca: leđa su stvarno lakša i podupiru želudac, ne čine se tako teškim. Oblačim se u ležeći položaj, što također nije prikladno za mene. Općenito, dojam je pokvaren. Razumijem da je stvar vrlo potrebna, ali nešto što sam s njezinom komunikacijom nije uspjelo.

Kupio sam zavoj oko 27. tjedna.

Isprva sam pokušao na FEST-u (600rub) u "Djeci", shvatio sam da je to potpuno neugodno, usko, bilo je teško sa svih strana, teško.

Otišao sam u ortopedski salon, gdje me pokupio njemački porodni pojas ORLETT (1770 rubalja). On je u usporedbi s FEST-om samo nebo i zemlju. Mekana, udobna, čvrsto fiksira, ali ne pritiska nigdje.

Prvi put ga nisam mogao nositi. Nakon ljeta teško je naviknuti se na toplu odjeću, čak i na neke vrste remena. Zavoji su se neprestano pritiskali, bilo je neugodno. Kao što je jednom snažno izvukao desni i povrijediti donji trbuh.

Ali kad je moj bedreni živac stegnut u 34. tjednu, zavoj je došao vrlo zgodan. Odmah sam cijenio prednosti hodanja i putovanja u njemu. Čvrsto fiksira mišiće leđa, nježno drži trbuh. Ako se haljina ispravno (u ležećem položaju), nigdje ne cijedi ništa.

Takvi su zavoji udobni za nošenje u hladnoj sezoni, tako da se ne vide ispod odjeće, ali ljeti ne znam ni kako djevojke hodaju.

Savjetujem vam da ne štedite novac na takvim stvarima, bolje je platiti nego platiti dvaput. I bez zavoja iz kuće! Ne trebate štipati sakralnu kralježnicu i brašno povezano s tim!

Orlett zavoj za pregled trudnica

Cijena: 1795 rubalja

Cijena: 1795 rubalja

Zavoji za trudnice MS-96 Orlett univerzalni

Indikacije za uporabu zavoja za trudnice:

- Podrška za trbuh u 2. i 3. tromjesečju trudnoće u pozadini bolesti lumbalne kralježnice koje su se pojavile tijekom ili prije trudnoće.

- Za pacijente s velikim želucima i / ili abnormalnim kila- ma prednjeg trbušnog zida.

Nanošenje: ujutro stavite zavoj u ležaj, prije nego što izađete iz kreveta. Koristi se tijekom dana

Djelovanje: zavoj za trudnice smanjuje opterećenje donjeg dijela leđa, kompenzira opterećenje prednjeg trbušnog zida.

Osim toga: zavoj za trudnice proizvodi se prema tehnologiji bez klora, koja omogućuje povećanje otpornosti na trošenje, vijek trajanja i privlačnost izgleda proizvoda.

Briga o majčinskom preljevu: za dezinfekciju proizvoda koristite ručno pranje na temperaturi ne višoj od +40 ° C. Nemojte koristiti deterdžente i izbjeljivače koji sadrže klor. Strojno pranje može uništiti zavoj za trudnice. Nije prikazano vrtnja, suha od uređaja za grijanje i izravnog sunčevog svjetla.

Stupanj fiksacije: srednji

Veličina raspona zavoja za trudnice.

rasprave

Orlett - mišljenja o zavojima, korzetima i ortozama marke Orlett

93 postova

Bez zavoja moguće komplikacije. Nastali su u obliku meozitisa (upala mišića ravnog trbuha). Ne brinite, nije osobito zastrašujuće. Jednostavno, koliko sam shvatio, od pretjeranog, nepoznatog prije, napetosti, bolova u mišićima. Kao nakon treninga.

Zavoj je već kupljen na mjestu liječnika poliklinike i na savjet konzultanta u ljekarni.

Sada puno pomaže. Tri dana nakon nošenja zavoja nestalo je nelagode.

Sada uvijek leži nedaleko, s povećanim opterećenjem, možete brzo nositi.

Zavoj i tvrtka u kutiji tvrtke. Cijena također nije mala. Ali stvar nije uvijek suvišna u kući, a ponekad samo nužna.

Nalazi se na slici na isti način kao i na fotografiji na pakiranju, bijela je i prema tome lako zaprljana. To se može označiti kao minus. Možete izbrisati, ali nisam pokušao. Ovo su zelene mrlje. Tkanina, koja je izravno prirodna za želudac, ugodna je, nalik je na gazu, a na cijelom zavoju su napravljeni prozirni prorezi. Udoban je za dugotrajno nošenje. Važno je odabrati pravu veličinu, a nakon bilo kakvih operacija na trbušnoj šupljini, čak i štedljive, prikazan je zavoj. Ne znam zašto sada liječnici to zaboravljaju.

Orlett /

10. listopada 2015. u 15:50

Orlett lumbalni korzet

Imao sam vrlo žurno rođenje, čak je i plod 5 kg. Kao rezultat - pomicanje kralješaka i štipanje neke vrste živaca. Došlo je do jakog šepanja na lijevoj nozi, bolne, iscrpljujuće boli, ograničenja pokreta.

U ortopedskom salonu odabran sam kao korzet u veličini.

Nosio odmah nakon zahvata, dok je tijelo opušteno. I uvijek ujutro, bez ustajanja iz kreveta. Držao ga je pri ruci. U njemu sam hodao samo kod kuće, jer ga ne možete nositi dugo vremena, umorite se. A na ulici nećete se oblačiti u ljeto - probijaju se ukočena rebra. Bio sam liječen u priručniku oko 2 mjeseca. I postupno, svi bolni simptomi su nestali.

22. studenog 2014. u 09:19

Podrška u trudnoći.

13. listopada 2015. u 00:49

Puno je pomogao abdominalni zavoj

24. veljače 2014. u 07:05

Kad su mu leđa nedavno „iskrivljena“, pojas je ponovno došao u pomoć. Nosio je nekoliko dana i ležao u njoj. Poboljšanje je došlo brže nego inače.

Sam pojas je vrlo snažan. On je širok. Pričvršćen velikom čičkom. Dovoljno da ga omotamo oko struka. Dobro drži tijelo. Nije jeftino. Oko 2 tisuće

Nedavno je svekar dao dar. Dugi niz godina ima vrlo problematičnu leđa. Dao sam pojas ove tvrtke, ali dva puta skuplji. Pojas je otprilike isti, ali ima nekoliko proteza. Siguran sam da je prikladnije.

Nisam pokazao nepovjerenje))

10. travnja 2015. u 16:59

Ogrlica Orlett za vratne kralješke, pregled

6. ožujka 2013. u 07:53

29. svibnja 2015. u 18:35

S cervikalnom osteohondrozom.

6. ožujka 2013. u 15:19

Pomoći će vam da se vratite u službu.

20. veljače 2014. u 19:12 sati

Ne samo da je u njemu bilo jako vruće, nego sam također morao staviti pelenu ispod nje kako ne bih ozlijedio šav i izbjegao čireve na tijelu, također je bilo užasno neugodno.

Još sam ga nosio dok sam ležao, ali nije bilo baš ugodno hodati, stajati ili sjediti u stupu. Da, i haljina-cipele u njemu prilično neugodno. U ljeto, još uvijek nije bilo tako teško, au hladnoj sezoni to je već bio pravi problem.

Lako se pere, ali se brzo pretvara u neku vrstu harmonike.

Stvarno moram nositi zavoj sve vrijeme, imam staru herniju nakon operacije žučnog mjehura, ali ne mogu se natjerati da nosim ovaj steznik.

5. rujna 2013. u 07:41

6. ožujka 2013. u 09:25

Orlettov zavoj - izaberi mudro.

Ali, nažalost, nisam ga mogao nositi, bio sam iznimno neugodan u tome, mojoj kćeri u tumu nije se moglo dopustiti da se nosi i nosi, iako se činilo da sve radi kako treba i oblači se po pravilima bez štipanja. na kraju, on je ostao sa mnom kako bi ležao u netaknutoj novoj formi. Još uvijek leži. Ostavio je ovaj zavoj na drugoj bebi, ali ovaj put se nije mogla prilagoditi. Prvo, veličina je već bila malo mala, pa čak is osjećajem da sam samo vojnik: nemojte se naginjati ili obući cipele. Stoga sam u ljekarni kupio jeftini zavoj tri puta jeftiniji od Orlette, za 500 rubalja (udobnost majke) i nastavljam bez prestanka, bez prigovora i neugodnosti. Upravo sam osjetio sve prednosti i radost nošenja ovog čuda prilagodbe.

Porodični zavoj Orlett MS-96, prije i poslije porođaja * +

Iznos bonus bodova određuje se u skladu s pravilima bonus programa. ?

Opcije isporuke:

Prihvaćamo on-line plaćanje

Boja: bež, bijela

* Zavoj je izrađen od izdržljive elastične tkanine.

* Fiksiran je sigurnom čičak trakom. Dodatni pufovi s "Velcro" reguliraju napetost zavoja i doprinose ispravnom položaju fetusa.

* Zavez, propusnost zraka i propusnost vlage su karakteristični za zavoj.

* Tkanina nije kemijski agresivna i stoga ne uzrokuje alergijske reakcije.

* Jutarnji zavoj, ležeći, prije nego ustaneš iz kreveta.

* Nosi se cijeli dan.

* Podupire trbuh u 2. i 3. tromjesečju trudnoće

* normalizira položaj fetusa

* optimalno podupire želudac kako bi se spriječilo prekomjerno istezanje mišića i kože trbuha

* Smanjuje vrijeme za vraćanje normalnog mišićnog tonusa i abdominalne kože nakon poroda

zavoji

# 21 qwerty74

Post je uredio qwerty74: May 19: 12

oglas

# 22 save_yourself

# 23 ilaiza5_Elena

Primljena boravišna dozvola

# 24 arisha mama

# 25 kozlić u galošama

# 26 arisha mama

# 27 škrinja u galošama

28. ariša mama

# 29 Begolka

# 30 Eugene:

# 31 arisha mama

# 32 Safonečka

Primljena boravišna dozvola

# 33 MariTim

Moderator listopad 2013

# 34 Eugene :)

# 35 Tushkan

# 36 MariTim

Moderator listopad 2013

Priložene datoteke

  • image.jpg237,71K 1 Broj preuzimanja:
  • image.jpg236,36K 2 Broj preuzimanja:

# 37 Eugene:

# 38 qwerty74

# 39 lusha11

# 40 Tushkan

Simatrik, u obliku hlača, također je dao jedan, morat ćete probati

Lusha11, leđa bi trebala biti zaštićena, pazite, i dalje će nam dobro doći.

Broj korisnika koji čitaju ovu temu: 1

0 registriranih, 1 gost, 0 skriveno

Live forum teme

zahvaljujući meni za 11 dpp liječnik je rekao sdavvt

iepurashu, Kristin, pa, ako je tako, onda mi je žao. Tako je teško dobiti.

iepurashu, Kristyush sigurni u medicinski prekid Razgovarajte s liječnikom imam nešto.

Popularni unosi bloga

Zanimljive fotografije u galeriji

Kliablu - jutro, evitest - večer vidim što želim vidjeti, ili je tako?

Ja sam s tobom u svemiru: t8313: Čekao sam te: smilie_girl_321:

Pa, nešto tako. tiho je stigao do prve projekcije, Lala je zaspala. Smirite mi činjenicu odsutnosti.

Top Članci u knjižnici

Stvarnosti suvremenog života su takve da se svake godine povećava samo broj bračnih parova.

Jeste li majka blizanaca? Vi ste sretna mama! Imate dva mirisna vrha, dva para omiljenih očiju.

Razmislite o neplodnosti? Iako često razmišljamo o njemu... "Zašto ja?", "Kad sam već?"

Zavoj Orlett MS-96 univerzalni prenatalni i postporođajni - Spasite mi trudnoću. Preporučujem svim trudnicama.

dostojanstvo

mane

detalji

U travnju prošle godine su me smjestili u bolnicu, da spasim. Dijagnoza - hipertoničnost maternice. Mnogi s ovom dijagnozom provode se u rodilištu gotovo cijelu trudnoću, a mnogi su sretni - osjećaju se izvrsno i ne mogu čak ni pretpostaviti da nije lako nositi dijete.

Došao sam u bolnicu u smjeru ambulante, došao sam. Ležao sam tamo tjedan dana i osjećao sam se prilično dobro: stavili su kapaljke, udahnula sam tlačnu komoru s kisikom. Napisali su me uoči svibnja. Ali nakon nekoliko dana ponovno sam počela povlačiti donji dio trbuha, sve je bilo stisnuto, leđa su me počela boljeti. Općenito, osjećao sam se mnogo gore nego prije bolnice. Nisam htjela ponovno dolaziti, osobito da bih ležala tamo za vrijeme praznika. Sigurno svatko zna da vikendom i praznicima obično samo na poziv liječnika. I zakazao sam sastanak s vrlo dobrim ginekologom, na plaćeno savjetovanje. Rekla mi je da imam hipertoniju zbog činjenice da ne nosim zavoj. I želudac mi je već velik.

Savjetovala me Orlettu. I rekla je da je danas najbolji zavoj za trudnice. Postoje dvije vrste. Propisan mi je Orlett MS-96:

To nije bilo lako. Jer se prodaje u ortopedskim radnjama ili u velikim ljekarnama. U trgovinama za trudnice to nije. U svakom slučaju, nikada nisam naišao na to, a informacije o tome nisam vidio prije 1,5 godina na internetu.

Kupio sam ga istog dana kada je u blizini kuće otvoren veliki ortopedski salon. Koliba je izmjerila volumen trbuha i podigla veličinu zavoja, što mi odgovara s obzirom na daljnji rast. I kupio sam je u 19. tjednu trudnoće. Postoji takav raspon veličina:

Gotovo sam se odmah osjećao mnogo bolje, mogao sam hodati više nego obično. Povlačenje boli i naglo lijepljenje u trbuh postupno su prestali. Ubuduće, morao sam piti posebne pilule da se ne bi pojavio ton. Ali, općenito, vrlo sam zadovoljan s ovim zavojem.

Dodatni plus zavoja je da se može nositi nakon poroda. Da bi se abdomen smanjio.

A ovo je indikacija za upotrebu u proširenoj verziji:

Zavoj se izdaje 2 cvijeća: bijelo i bež. Imao sam bež. Mislim da je to najoptimalnija boja, jer je ne morate prati svaka 2 dana:

O pranju: prema uputama, potrebno ga je oprati ručno, strojno pranje je zabranjeno. Već neko vrijeme oprano pravilima. Ali onda u perilici rublja. Ali nije koristio spin. Mislim da nije izgubio svoju funkcionalnost. Osim izgleda. Pojavio se nakon pranja kalema:

Ali to povezujem s činjenicom da je nazubljeni dio čičak bio u kontaktu s materijalom zavoja. I tako ga je povrijedilo.

Zavoj za trudnice treba nositi dok leže sa savijenim nogama. Na zavoju postoje posebni pojasevi koji pružaju dodatnu fiksaciju i potporu:

Pričvršćuju se na samom kraju.

Imao sam problema sa stavljanjem na posao nakon odlaska na zahod. Oni koji sada očekuju dijete ili su već rodili znaju da žele ići na toalet 10 puta češće nego obično. Budući da dijete pritiska na mjehur. Ponekad sam ga morao nositi u polusjednom položaju ili stajati. Ovisno o tome gdje ste morali trčati do zahoda.

rasprave

Orlett - mišljenja o zavojima, korzetima i ortozama marke Orlett

93 postova

Ortopedski proizvodi za kralježnicu i zglobove, medicinski zavoji

Proizvođač Rehard Technologies GmbH (Njemačka)

Za liječenje i rehabilitaciju 90-95% bolesnika s traumom, neurološkim i neurokirurškim profilom, koji godišnje iznosi 4,5 milijuna ljudi, potrebna je upotreba ortopedskih proizvoda različitih stupnjeva složenosti. Istodobno, samo 16% onih kojima je potrebna pomoć ima ortotiku.

Svoju misiju vidimo u pružanju kvalitetnih ortopedskih proizvoda koji zadovoljavaju najviše zahtjeve profesionalne zajednice i pacijenata.

Nedavno sam se susreo s proizvodima Orlett. Iako je o samom brandu čuo dugo vremena. Leđa su me jako bolila, a ovdje, nedavno ili prošli vikend, imali smo nesreću. Srećom, samo je automobil bio oštećen, ali smo u trenutku udarca bili samo jako potreseni.

Rezultat nesreće - pomaknut vratni kralježak. Morao sam otići do kiropraktičara. Nakon posjeta liječniku, po njegovom savjetu, uzeo sam ogrlicu za vrat od prijatelja. Iako sada razumijem da je potrebno trajno kupiti za sebe, jer donosi prave plodove.

Kod kuće nosim ovratnik za vrat Orletta, a navečer u dvadeset petnaest minuta, ovo je treći dan. Ne mogu reći ništa o globalnim rezultatima, ali siguran sam da mi ovratnik pomaže, osvjetljava opterećenje vratne kralježnice, čak i neko vrijeme.

Znajući da imam carski rez, pobrinuo sam se za izbor postoperativnog zavoja. Nisam imao čak ni pitanje s definicijom tvrtke - naravno Orletta! Najbolji zavoji koje su testirali mnogi i ja.
Nakon trudnoće i poroda, žene koje su prošle carski rez, ili one koje su tijekom trudnoće bile previše rastegnute, uobičajen univerzalni zavoj, poput ovog, bit će iznimno neadekvatan jer ne pokriva u potpunosti abdomen, već samo dio tijela (i jednostavno trbuh ispadne ispod i iznad zavoja, ispričavam se za detalje). Stoga je za oporavak u najkraćem mogućem roku potreban postoperativni zavoj.
Orlett ima dvije vrste takvih zavoja:
Zavoj kirurški na trbušnom zidu (30,5 cm), art. AB-412
i bandaža poslije operacije na grudnom košu 2. ploča, ženska, umjetnost. AB-206 (W)

Razlikuju se samo po visini. Stoga bih drugom savjetovao djevojčice s kratkim stasom i nekoga tko ima 174 ili više godina (kao u mom slučaju), definitivno preporučujem prvu opciju - 30,5 cm

Prednosti zavoja:
- vrlo tanak i izdržljiv materijal, elastičan, ne "hrastov", dobro se uklapa na sliku, što je vrlo važno - materijal za disanje - koža se ne znoji, ne znoji, čak ni u vrućini i dok leži
- izvrsna sposobnost učvršćivanja limova koji se tijekom nošenja ne pomiču i puknu
- lako se čisti - može se prati na osjetljivom pranju
- s funkcionalne točke gledišta, nezamjenjiv je u postporođajnom razdoblju: čuva trbušne mišiće, pomaže im da se vrate u normalu i u zavoju je puno lakše ustati u prvim danima nakon operacije.
smanjuje bol

Zavoj je ispod odjeće nevidljiv, izgleda vrlo estetski!

Trošak od 1600-2000 str.

Drage žene, nemojte se umoriti pozivati ​​- ne štedite na zdravlju i ljepoti, vodite brigu o sebi, svom liku! Sve je u vašim rukama.

Počeo sam nositi zavoj oko 25-30 tjedana, kada sam počeo dobivati ​​na težini ludom brzinom. Bilo je vrlo teško hodati, imala sam veliku djevojku, a dobitak na težini (ukupno više od 20 kg) je bio pogođen. Živimo na četvrtom katu bez dizala, LCD u 20-ak minuta hoda (tu je autobus, ali trči jednom na sat), leđa su počela boljeti. Isprva nisam uvijek nosio zavoj, ali do kraja trudnoće nisam mogao hodati bez njega. Savršeno je preraspodijelio teret, leđa su mu bila manje bolna, a općenito je bilo mnogo lakše hodati.

Neophodno je oblačiti ga laganjem, učiniti ga vrlo jednostavnim - pričvrstiti leteći papir. Taj zavoj ima dodatni čičak koji regulira veličinu. Stražnji dio je širi, dobro podupire donji dio leđa. Posljednji tjedni moje trudnoće došli su u jesensko-zimskom razdoblju i ne mogu u potpunosti cijeniti svoje disanje, ali prema mojim osjećajima on dosta dobro diše. Stavio sam ga na tanku košulju, jer tkanina nije tako meka i može trljati. Zbog male veličine, to ne ometa odlazak na zahod (prvo sam dobio još jedan zavoj, sa čipkom - morao sam ga skinuti).

Ne znam je li utjecao, ali otkad sam ga počeo nositi, nisam imao hipertoniju (a on me prati gotovo cijelu trudnoću). Udarci kćeri bili su lakše prebačeni (bila je vrlo nemirna, ponašala se, pogotovo na kraju, ponekad me iskrivila).

Nakon rođenja, također se može nositi, ali nekako nisam uspio. Tijekom porođaja odbacio sam 13 kg (ne razumijem kako se to dogodilo), a nakon što sam otpušten iz rodilišta, zavoj mi je postao vrlo velik. I nije bilo posebne potrebe za tim.

To je skupo. Ne sjećam se točno, ali dali smo 1,5-2 tisuće za to. Ali ja ih ne žalim. Pogotovo od tada sam je lako prodao.

Za mene je ovaj zavoj bio samo spasenje.

Nakon operacije bio mi je potreban zavoj za održavanje trbušnog zida kako bi se kirurški šav bolje zarastao. U početku sam razmišljao o štednji, a ne o kupnji, ali onda sam shvatio da nije baš zgodno pripaziti se pelenama. Zatim, ako sam u bolnici mogao mirno odmarati, onda kod kuće, teret je bio više i trebala mi je pouzdana podrška. Ljeto je bilo još jedan argument protiv kupnje - bojao sam se da ga ne mogu nositi zbog vrućine, ali ovo ljeto je bilo prilično hladno i ne mogu reći da mi nije bilo ugodno nositi tu stvar.

Općenito, zamolila sam muža da mi kupi zavoj. Nije posebno išao okolo i tražio nešto, kupio prvi koji je došao i bio je to Orlettov abdominalni zavoj. To košta oko 3000 rubalja - strašno skupo, mislim. Nosio sam zavoj točno mjesec dana nakon operacije, a zatim uklonjen i zaboravljen - više nije bio potreban. Tako je otišao u zemlju.

Orlett zavoj je bijeli, prilično gust - nije se rastezao tijekom nošenja, nije izgubio svoj oblik, stavljen je dok leži, čičak je čvrst. Redovito je oprala zavoj, natopila ga u posudu s prahom, otopila u toploj vodi, a zatim je protrljala četkom, a zatim isprala. Ako pažljivo pogledate, onda na zavoj ostaju sivkaste pruge sve dok se kraj ne može oprati. Nadam se da zavoj više neće biti koristan nikome za namjenu.

Pregledajte Orlett - zavoj

Zavoj na zglobu koljena za fiksiranje čašice je po mom mišljenju nezamjenjiva stvar za one koji imaju problema s zglobom koljena. Žao mi je što ga nisam kupio ranije, kad sam "iskočio" zglob i nisam znao što da radim.

Pregledajte Orlett - zavoj

Nosio sam ga prije rođenja i nakon toga ga nosim. Vrlo praktično, ne ometa i ne stisne. Tijekom trudnoće dobro je uklonjena iz struka.

Pregled Orletta - korzet

Sa lumbalnom korzetnom tvrtkom Ortt susreo se 1998. godine.
Imao sam vrlo žurno rođenje, čak je i plod 5 kg. Kao rezultat - pomicanje kralješaka i štipanje neke vrste živaca. Došlo je do jakog šepanja na lijevoj nozi, bolne, iscrpljujuće boli, ograničenja pokreta.

Otišao je do manualnog terapeuta. Zadovoljstvo nije jeftino, ali mi je pomoglo. Tako da liječnički napori nisu uzaludni - savjetovao mi je da kupim korzet s 4 rebra iz tvrtke Orlett za učvršćivanje moje bolne slabine nakon manipulacija.
U ortopedskom salonu odabran sam kao korzet u veličini.
Nosio odmah nakon zahvata, dok je tijelo opušteno. I uvijek ujutro, bez ustajanja iz kreveta. Držao ga je pri ruci. U njemu sam hodao samo kod kuće, jer ga ne možete nositi dugo vremena, umorite se. A na ulici nećete se oblačiti u ljeto - probijaju se ukočena rebra. Bio sam liječen u priručniku oko 2 mjeseca. I postupno, svi bolni simptomi su nestali.

Povremeno se osjećaju stare rane. Plus jesenje aggravations i kućanskih poslova u obliku konzervatorske pripreme za zimu. Završavaš u kuhinji za jedan dan, a navečer, "onda te šape boli, a onda otpade rep." Zato nosim svoj steznik kad dugo sjedim i pravim knedle, sjedim za računalo ili danas, pravim praznine za 6 sati.

Rebra dobro podupiru mišiće leđa, ne dopustite da kralješci sjede jedan na drugoga i tjeraju me da slijedim držanje.

Izrađen je korzet prozračne mreže, ojačan s četiri metalna rebra. Opremljen je čičak trakom i dva elastična pričvrsna elementa za podešavanje sile zatvaranja.

Pregledajte Orlett - zavoj

Mislim da se svaka trudna djevojka pita što učiniti kako bi spriječila strije i kako ublažiti bolove u leđima i donjem dijelu leđa od rastućeg trbuha. I ja sam, u dobi od 6 mjeseci, počeo osjećati sve užitke u trudnoći. Bilo je prosinca, stalno mi nije bilo dovoljno doma, hodao sam svaki dan, ali zbog težine trbuha nisam mogao hodati ulicama više od pola sata. Odlučio sam kupiti zavoj.

Za kupnju otišao je specijalizirana ljekarna koja prodaje ortopedske proizvode raznih tvrtki. Stručnjak mi je odmah ponudio zavoj od Orletta. Mjerenjem mog trbuha ponuđena mi je veličina L, pokazala kako pravilno nositi. Korzet se može nositi ne samo tijekom trudnoće, već i nakon poroda, ali iz nekog razloga ginekolog je zabranio nošenje zavoja odmah nakon poroda i tijekom mjeseca, objašnjavajući da bi se maternica trebala kontrahirati, a zavoj samo ometati.

Nakon što sam stavljen na zavoj, više ga nisam htio skinuti, odmah sam osjetio potporu trbuha i polako u donjem dijelu leđa, i otišao iz ljekarne u nju kući. Iz zavoja nije bilo nikakvih neugodnih osjećaja, ništa nije bilo pritisnuto i nije se stegnulo. Tako ga je držao do rođenja.

Jedino što se može osjećati neugodno kada nosite zavoj.

Preporuča se staviti zavoj u ležećem položaju. Nikako ne treba biti nelagodno.

Svim trudnim djevojkama preporučujem ovaj zavoj! Barem u tom razdoblju olakšajte život!

Pregledajte Orlett - zavoj

Kupio sam zavoj Orlett MS-96 na preporuku opstetričara-ginekologa. Počnite nositi od 16 tjedana trudnoće. Taj je zavoj posebno neophodan za trudnice koje imaju problema s kralježnicom, a to su: hernija diska, protruzija, osteohondroza. I doista svi trudni. Budući da u ovom modelu postoje polu-kruti umetci okvira sa stražnje strane koji savršeno fiksiraju leđa. Mišići leđa i trbuha u isto vrijeme nisu toliko napeti pod opterećenjem. To je nezamjenjivo za one koji puno rade ili se kreću, a bez tog zavoja ne bih napuštao kuću ni na nekoliko minuta. Osim toga, imao sam i cervikalnu insuficijenciju, a postojao je i akušer za opstetričko istovarivanje. Bez tog zavoja, bilo bi mnogo teže izdržati trudnoću.

Pregledajte Orlett - zavoj

Povez.
Trudnoća je test za "snagu" ženskog tijela. Bez obzira koliko teško zvuči, jest.

Osobno mi liječnik nije prepisao zavoj. Sam sam ga dobio.

U kasnijem razdoblju trudnoće, kada težina fetusa ide u donji dio trbuha, a leđa boli od toga i postoji velika vjerojatnost "zarade" hemoroida, kao i svih neželjenih pruga, zavoj je nezamjenjiva stvar - spasitelj.
Naravno, živimo u suvremenom svijetu i više nismo novina u prilagođavanju zavoja, ali ovo je vrlo važan aspekt. Zavoj je savršeno skrojen kako bi odgovarao trbuhu.

Kvalitetno pamučni s elastanom. Nije ni vruće ni hladno.

Više.
Kada se vaše dugo očekivano dijete pojavi, koristimo zavoj u svrhu - da ne dobijemo trbuh koji se ne skuplja, što je teško riješiti.

Upravo je takva kul stvar izmišljena za nas, drage žene!

Iskreno se nadam da je pomogao da se odluči hoće li kupiti ili ne.
Hvala vam.

Pregledajte Orlett - zavoj

Iz malog razdoblja trudnoće stavljen sam na ton. Želudac mi je polako rastao i negdje na petom mjesecu, kad je već bio vidljiv trbuh, liječnik mi je odredio zavoj. Velika stvar, veliki čovjek koji je to smislio. Kupio sam ga u ortopedskom salonu, ne sjećam se točno cijene, ali više od 2000 rubalja. Meryl mnoge zavoje i za 1000 rubalja i za 5000 rubalja. Ali najviše od svega mi se svidio postpartumski zavoj Orlett MS 96. Praktički nisam iz njega izašao. jer Imao sam vrhunac trudnoće na samoj vrućini, izabrao sam lagani zavoj, a ne jako vruć. Orlett MS 96 je dobar jer je u rupi, koja je osiguravala cirkulaciju zraka i nisam bila tako vruća u njoj. Mislim da je činjenica da imam više od jedne proteze također zasluga zavoja. Nosio sam ga oko 4 mjeseca, opran 6 puta za sve vrijeme. Posebno je uzeo bež - ne brand. I to će služiti više od jedne trudnoće, može se prilagoditi, čičak u izvrsnom stanju, upornost se ne gubi. Pa, on je savršeno iskrcao moja leđa, otišao sam pješice cijelu trudnoću, išao sam puno) Savjetujem ti zavoj ove marke. Zaboravio sam - nakon rođenja nisam ga nosio, bio je carski rez, a rubovi zavoja pali su ravno na šav, ovdje su mi spašeni plahte. I tako, nakon rođenja, dobra stvar se može odgoditi kako želite-

Orlett - plastična ortoza gležnja

bijela boja - prebrzo se zaprlja svakodnevnom uporabom.

Vrlo jaka fiksacija za progib stopala. Korištenje u svakodnevnom životu - stvarno pomaže. Čak i automobil dobiva malo vožnje. Skrivanje ispod odjeće.

Pregled Orlett - korektor položaja

Kupio sam korektor položaja tijela Orlett TLSO-250 (A) BLACK, jer Imam snažno pogrbljeno, zbog čega me boli leđa, pogotovo nakon posla i duge šetnje. Koristim korektor oko 2 tjedna i jako sam zadovoljan - zaboravio sam na bol u leđima. Dolazila sam kući s posla, opuštena i nisam se mogla kretati, ali sada praktički nema boli.
Vrlo je jednostavno staviti i skinuti, nije vidljiv pod odjećom, ne ograničava kretanje. A cijena je povoljnija od sličnih proizvoda drugih marki. Jedina neznatna neugodnost je to što se zaštita skida s traka i mora se ispraviti, ali to su sitnice.Uopćeno, vrlo sam zadovoljan kupnjom.

Pregledajte Orlett - zavoj

Želim izvijestiti) danas ujutro sam nosio zavoj (otišao u kupnju). Bilo je ugodno i danas ništa nije bilo vjetrovito, a leđa su sigurno zaštićena. Stigli smo u 14.00 i poletjeli, potrebno se malo naviknuti. Osim toga, nikamo ne idem. Zaključak: vrlo sam zadovoljan.

Ne mislim da će biti potrebno još jedan zavoj. veličina se uzima ispod trbuha.
Imam čak i 1 cm veličine na skladištu. Ako veličina leži na krajnjoj granici oboda ispod trbuha, tada se veličina može savjetovati više, ali u svakom slučaju, ovaj salon će se mjeriti.

Kontaktirajte nas

Sada ovaj proizvod nije

Možete ga dodati
na listu čekanja

Sada ovaj proizvod nije

Možete ga dodati
na listu čekanja

Roba je nepovratna.

Roba dobre kvalitete koja se ne može zamijeniti (vratiti) navedena je u Popisu koji je odobren po nalogu Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine. 55. Pročitajte više

Odredite veličinu

  • opis
  • parametri
  • dostava

Orlett MS-96 Prenatalni zavoj namijenjen je isključivo trudnicama. Pouzdano fiksira trbušnu šupljinu i male organe zdjelice u ispravnom fiziološkom položaju, a također podupire i trbuh. Korištenje zavoja pomaže u normalizaciji položaja fetusa, smanjuje razvoj hipertoničnosti maternice, sprječava prekomjerno istezanje mišića i kože trbuha i pojavu strija. Prednosti i značajke zavoja: Prikladan za uporabu tijekom trudnoće; Platneni zavoj otporan na habanje, propusan za zrak i vlagu; Tkivo je biološki inertno i ne uzrokuje alergije; Zavoj ima dodatne armaturne trake koje olakšavaju uklapanje i smanjuju opterećenje na lumbalnoj kralježnici.

PODIJELITE S PRIJATELJIMA:

Pravila za pitanja i povratne informacije

Potrebno je napisati recenziju ili glasati
registraciju na web-mjestu

Prijavite se na svoj račun Wildberries ili se registrirajte - to će potrajati ne više od dvije minute.

PRAVILA ZA PITANJA I POVRATNA PITANJA

Recenzije i pitanja trebaju sadržavati samo informacije o proizvodu.

Recenzije mogu klijentima ostaviti postotak otkupa od najmanje 5% i to samo na naručenu i isporučenu robu.
Za jedan proizvod kupac može ostaviti najviše dvije recenzije.
U recenzije možete priložiti do 5 fotografija. Proizvod na fotografiji mora biti jasno vidljiv.

Sljedeće recenzije i pitanja nisu dopuštena za objavljivanje:

  • ukazivanje na kupnju ovog proizvoda u drugim trgovinama;
  • koji sadrži bilo kakve kontaktne podatke (telefonske brojeve, adrese, e-poštu, veze na web-lokacije trećih strana);
  • s psovkama, vrijeđajući dostojanstvo drugih kupaca ili trgovine;
  • s obiljem velikih slova (velikim slovima).

Pitanja se objavljuju tek nakon što dobiju odgovor.

Zadržavamo pravo izmjene ili neobjavljivanja recenzije i pitanja koja nisu u skladu s utvrđenim pravilima!

Pogreška pri učitavanju

Možete dodati do 5 fotografija.

Primili smo vašu poruku i prihvatili je.

Neke recenzije zahtijevaju provjeru, tako da objavljivanje može kasniti.

Zavoj Orlett MS-96.

Je li to netko koristio?
Kako se osjećate?
Je li stvarno ugodno sjediti u njemu?
Je li realno nositi cijeli dan?
Možete li predložiti drugi model koji zadovoljava moje kriterije? Još nisam našao alternativu.

UPD:
Danas sam otišao u lov, jer ortopedski salon u kojem sam htio izmjeriti Orletta obećao da će ga donijeti samo u petak. Penjao sam se nekoliko trgovina i napravio nekoliko otkrića.
U brani na Chertanovskaya vrlo loš izbor, nitko nije ponudio nikakvu pomoć, ali oni stvarno ne žele. U Olanti u Airbusu došao sam tek nakon 10 minuta proučavanja dometa. Svaki model morao je moliti za uklapanje. Bliss je pogrešno zakopčala vrpcu, morala se nositi s ostatkom najviše. Sve je tromo, brnjice su nezadovoljne. Naravno, nije nepristojno, ali čarobni Pendel bi bio u toj temi. U Mamaniji, vrlo lijepa teta, konzultantica, nakon gomile opreme, kad sam već htjela otići bez ičega, ponudila mi je takvu sestru

Kupio ga je. Neka vrsta kompromisa između udobnosti gaćica i funkcionalnosti trake.
Istina, cijene su viši od Olantovsky rubalja po 100 + -, ali nisam više za štednju:

Hvala svima koji su mi pomogli razumjeti ovo teško pitanje)))

Moj zaključak: Zavoj se mora izmjeriti prije kupnje. Ja, dok nisam našao "svog vyraanta", nisam ni razumio da li mi je to prikladno u drugima. Da, a konačno mišljenje mogu formirati samo u "terenskim" uvjetima)))

PS: Ali Orlett će i dalje mjeriti. Odjednom je još ugodnije? : D

Top 10 zavoja za majčinstvo

Ocjena značajke

Opstetričari i ginekolozi preporučuju da mnoge trudnice koriste prenatalni pojas za udoban porod. Smanjuje rizik od strija na koži, pojavu bolova u leđima tijekom dugotrajnog uspravnog stajanja i čak pomaže izbjeći premještanje organa, pojavu kila i divergenciju mišića. Odlikuju se činjenicom da su izrađeni od vrlo mekog elastičnog materijala koji može disati i ne uzrokuje iritaciju, kao i alergiju, s elementarnim zatvaračem i ne sadrži čvrste elemente.

Postporođajni zavoji mogu se koristiti ne samo nakon poroda, već i nakon različitih operacija. Oni pomažu da se brzo vrati izvorno stanje mišića, pridonose pravilnom formiranju postoperativnih šavova. Takve elastične proizvode treba odabrati u skladu s veličinom i željenim rezultatom. Da bi se postigao brzi učinak, potrebno je posvetiti posebnu pozornost izboru ortopedskog proizvoda. Za brzu potragu za najboljom opcijom, ispod je ocjena prenatalnih, postporođajnih i univerzalnih zavoja različitih tvrtki i zemalja proizvodnje, na temelju recenzija kupaca.

Najbolji prenatalni zavoj za trudnice

Proizvođači najčešće u obliku korzeta. To je zbog njihovih korisnih svojstava i lakoće nošenja. Takav ortopedski proizvod može spasiti trudnicu od neugodnih bolova i osjećaja. Nositi takav zavoj počinje u 2-3 trimestra, kada želudac već počinje stjecati ili je već poprimio željeni oblik. Proizvod doprinosi pravilnom razvoju fetusa, održava sve unutarnje organe u ispravnom položaju i smanjuje opterećenje kralježnice. Kao rezultat toga, žena se iu posljednjim razdobljima osjeća ugodno i ne osjeća bol u donjem dijelu leđa, što se često primjećuje kod djevojaka koje ne nose antenatalni zavoj. Još jedan argument u korist kupnje takvog proizvoda sprečava stvaranje strija na koži. Ocjena najboljih antenatalnih zavoja pomoći će da se napravi pravi izbor.

4 FEST 1444

Već više od godinu dana prenatalni zavoj u obliku remena od ruskog proizvođača bio je ugodan za mame. Podesivi remen i čičak čine ga praktičnim za korištenje, nema potrebe trošiti puno vremena na njegovu fiksaciju. Proizvođač ženama nudi tri boje zavoja, prikladne za svaku odjeću i raspoloženje: klasično bijelo, praktično crno i romantično blijedo ružičasto. Možete ga nositi na odjeći ili ispod nje.

Stručnjaci preporučuju da trudnice nose zavoj dok su u vodoravnom položaju, što jamči najprikladniju fiksaciju mišića i unutarnjih organa. Perforacija na proizvodu osigurava normalno disanje kože i sprječavanje neugodnog osjećaja "staklenika". Posebno se preporuča nositi ovaj pas ljubitelje aktivnog načina života koji su na nogama više od tri sata. U recenzijama kupaca, oni primjećuju da je ovaj model savršeno fiksiran na leđima, eliminirajući nelagodu i olakšavajući kretanje.

3 Medela 200.08

Elastični potporni remen za trudnice iz tvrtke Medela - izvrstan proračun. Paleta boja i široki raspon veličina oduševit će svaku ženu, bez obzira na volumen. Odsutnost šavova čini model vrlo ugodnim, jer se ništa neće kopati u kožu i ostaviti neugodne tragove. Maksimalno prianjanje uz tijelo i neznatna debljina materijala čine remen nevidljivim ispod uske odjeće. Mikrovlakana ne izaziva alergijske reakcije i druge iritacije osjetljive kože žene.

Posebni prozirni umetci na prednjoj strani proizvoda eliminiraju mogućnost stiskanja trbuha, a kompaktni suprotni dio stvara dodatnu potporu za trudnicu sa stražnje strane, dajući osjećaj udobnosti i pouzdanosti. Na prvi pogled može se činiti da proizvod ne dopušta zrak, ali nije. Model se može prati u pisaćem stroju, što je velika prednost, dobro se nosi, ne gubi svoj oblik i vanjske potrošačke kvalitete već dugo vremena. Sudeći prema ženskim recenzijama, ovo je najbolji antenatalni zavoj u omjeru "cijena-kvaliteta".

2 Tonus Elast 0008

Zavoj za trudnice u Latviji napravljen je u obliku korzeta i ima udoban čičak. Izrađen je od pamučnog dresa, ne uzrokuje alergije na kožu i vrlo je pogodan za korištenje. Široka vrpca, ugodnog oblika i klasičnog izgleda - sve to kombinira zavoj TONUS ELAST 0008. Izrađen u bijelom.

  • ugodan i kvalitetan materijal;
  • udobnost pri korištenju;
  • ugodni osjećaji na koži;
  • dobar ortopedski učinak;
  • savršeno sprječava strije;
  • optimalni trošak.

1 Orlett MS-99

Njemački antenatalni zavoj od poliestera, pamuka, spandeksa i najlona. Razlikuje se od prethodnih modela povećanom gustoćom tkanine. Boja proizvoda: bež. Ima nekoliko ukrućenja i visine, pružajući potporu ne samo trbuhu, nego i gornjoj torakalnoj. Visoka kvaliteta ovog zavoja za trudnice osigurava dugotrajnu uporabu. Dobro se nosi sa svojim funkcijama i omogućuje ženi da se osjeća dobro čak iu posljednjim fazama trudnoće.

  • visokokvalitetni materijali;
  • visoka otpornost na trošenje;
  • široka tablica veličina;
  • pruža udoban pokret;
  • prozračna tkanina.
  • visoka cijena;
  • ne 100% sprječava strije;
  • uski raspon boja.

Najbolji univerzalni zavoj za trudnice

Ocjena najboljih zavoja nije mogla bez posebne kategorije posvećene univerzalnim proizvodima. Oni imaju ovo ime zbog svoje svestranosti. Mogućnost korištenja ove vrste bungee tijekom trudnoće i nakon poroda čine ih posebno popularnima na tržištu. Kada kupujete univerzalni zavoj, djevojka štedi novac i vrijeme, jer ne mora odabrati dva različita proizvoda. Ortopedska svojstva pružaju dobro zdravlje majke i djeteta prije porođaja, a nakon njih doprinose brzom oporavku ženskog oblika.

3 Mama Comfort Ideal Universal

Zavoj ruske proizvodnje razlikuje se po optimalnim troškovima i dobrom omjeru cijene i kvalitete. Ima univerzalnu namjenu, izrađenu od poliamida i elastana, koja lako poprima oblik želuca, bez obzira na njegovu veličinu. Može se koristiti prije i poslije porođaja jednostavnim okretanjem zavoja naopako. Proizvod pomaže smanjiti opterećenje kralježnice i smanjiti neugodne bolove u leđima i donjem dijelu leđa.

  • niska cijena;
  • elastični materijali;
  • pouzdan pričvrsni element;
  • široki raspon veličina;
  • jako vidljiv pod odjećom;
  • ne ugodan osjećaj pri korištenju;
  • previše zbijeno.

2 Orlett MS-96

Univerzalni zavoj Orlett MS-96 savršeno se nosi sa svojim zadacima, prije i nakon poroda. Sudeći po recenzijama, to stvarno sprječava pojavu strija, ne osjeća se kada se nosi, i poboljšava fizičko stanje žene. Ona također oslobađa od bolova u leđima u prenatalnom razdoblju i pomaže da se brzo dobije oblik nakon rođenja djeteta.

  • odvojeni ljepljivi sloj za podešavanje volumena zavoja;
  • visoka otpornost na trošenje;
  • ugodan osjećaj pri nošenju;
  • brzo stegne želudac nakon poroda.

1 Orto DB 111

Univerzalni zavoj popularnog njemačkog proizvođača ima anatomski prikladan oblik, dobro prianja uz tijelo i izaziva ugodne osjećaje pri nošenju. Proizvod je pogodan i za uporabu prije isporuke i poslije. Tkanina je elastična, prozračna i prirodna. U ovom zavoju je prikladno ne samo hodati i sjediti, nego i spavati.

  • ispravan oblik;
  • elastični materijal;
  • pouzdana čičak traka;
  • dobra ortopedska svojstva;
  • savršeno ublažava bol i podupire trbušne mišiće.
  • niska otpornost na habanje;
  • nije vrlo ugodno nositi nakon isporuke.

Najbolji postpartalni zavoj

Korištenje zavoja nakon poroda pridonosi zatezanju trbušnih mišića i potpori unutarnjih organa. S ovom proizvodu, djevojka svibanj ne brinuti o loose želuca ili strija. Ako ste podvrgnuti carskom rezu, onda vam je posebno potrebna ova vrsta ortopedskih sredstava. Oni smanjuju bol i oblikuju redoviti ožiljak. Ocjenjivanje najboljih postpartalnih zavoja olakšat će težak izbor među širokom paletom proizvoda i uštedjet će dragocjeno vrijeme.

3 Pokazuje T-1222

Više od četvrt stoljeća tvrtka iz Sankt Peterburga proizvodi visokokvalitetne proizvode za zdravlje trudnica i ne samo za njih. Apsolutno svi proizvodi imaju certifikate koji potvrđuju izvrsnu kvalitetu proizvoda. Postporođajni remen T-1222 najpopularniji je proizvod domaćeg proizvođača. Izrađen od mrežastog materijala koji cirkulira zrak. Velcro zatvarači brzo i bez problema fiksiraju remen u željenom položaju. Posebno kamenje izrađeno od medicinske plastike, ušiveno u zavoj, neće dopustiti da se lumbalna regija preoptereti, samo ih treba pravilno postaviti u odnosu na kralježnicu (preporučuje se pažljivo pročitati upute prije uporabe).

Dodatni estrih na prednjem dijelu proizvoda stvorit će učinak zategnutog trbuha nakon rođenja djeteta, a goli diskretni ton će biti nevidljiv pod laganom odjećom. Kupci kažu da je ovaj model hirovit u njezi: samo pranje ruku s nježnim sredstvom za čišćenje. Strogo je zabranjeno sušiti pomoću uređaja za grijanje, utrljati, istiskivati ​​i glačati.

2 Nuova Vita 11698

Zavoj u obliku gaćica, vjerojatno najudobniji izbor za one koji su u stalnom pokretu. Bešavni korzet za mlade mame izvrsno radi s zadatkom održavanja i ispravljanja figure u prvim mjesecima nakon rođenja. Meko tkivo ugodno se uklapa u tijelo, bez stvaranja nabora, glatko ponavljajućih anatomskih linija. Nedostatak šavova jamči udobnu čarapu dugo vremena.

Zavoj je potpuno nevidljiv čak i pod najprikladnijom odjećom, što vam omogućuje da osjetite svoju atraktivnost i lakoću. Udobno prianjanje proizvoda neće mu dopustiti da se zgužva u struku. Proizvođač tvrdi posebno svojstvo tkanine koja ima antibakterijski premaz. Zavoj je pričvršćen kukama koje se nalaze između nogu i sprečavaju prianjanje uz odjeću. Široki raspon veličina i paleta boja naći će odgovor u srcu svake žene. Ovo je najbolja opcija poslije poroda.

1 Original na trbuh Bandit

"Izvorni" model američke tvrtke bio je prvi u liniji Belly Bandit, tako da se ne može pohvaliti sofisticiranim dizajnom, ali to ne sprječava da ostane najbolji na svjetskom tržištu. Stručnjaci preporučuju nošenje nakon poroda i operacije. Ona savršeno podržava oslabljene mišiće, ne stvara nelagodu u kontaktu s koncima i ožiljcima. Jedinstveni materijal brzo dovodi unutarnje organe i trbušne mišiće u normalno stanje, sprječavajući protruziju pupka.

Zavoj simulira problematično područje trbuha i ublažava napetost mišića kralježnice. To je udobno za nošenje, ne deformira se nakon pranja. Stupanj napetosti je reguliran ovisno o želji. Sudeći po ocjenama kupaca, redovita uporaba garantira obnovu mišićnog tonusa, a tijelo u cjelini smanjuje pojavu strija na koži.