Pregledi proizvoda Philips AVENT SCD603 / 00

U jedinici za bebu nema baterije
Prije kupnje, pročitajte informacije na Phillipsovoj web stranici i drugim stranicama.
Napisano je da u dječjoj jedinici postoji baterija.
ispada da nema.
Tamo možete umetnuti baterije, ali nikako baterije (kao što je napisano u uputama).
U skladu s tim, umetanje baterija umjesto baterija neće biti napunjene.
Ne znam zašto se to radi, za sigurnost ili samo za marketinški trik, ali oni su dobri u dezinformacijama.

Još uvijek mu nedostaje funkcija voki-toki, kada se dijete može smiriti glasom pomoću roditeljske jedinice.

Philips Avent scd603 / 00

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koji želite preuzeti, kliknite na gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj ćete morati unijeti kod sa slike. Ako je odgovor točan, umjesto slike pojavit će se gumb koji će primiti datoteku.

Ako u polju s datotekom postoji gumb “Pogled”, to znači da možete pogledati upute online, bez potrebe da ga preuzmete na računalo.

Ako materijal o Vašem nije potpun ili trebate dodatne informacije o ovom uređaju, primjerice, upravljački program, dodatne datoteke kao što su firmware ili firmware, tada možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pregledati upute na svom Android uređaju.

Philips Avent SCD 603/00 baby monitor s ekranom u boji

Kupite robu na linku - [link]

Digitalni video monitor Philips Avent SCD 603/00 opremljen je infracrvenim sustavom za noćni vid koji omogućava roditeljima da neprestano brinu o svojoj bebi, a uređaj ima i automatski zvuk i način rada zaslona ako beba odjednom počne plakati. Roditeljski monitor opremljen je 2,4-inčnim zaslonom u boji s visokom razlučivošću, ima nekoliko indikacija koje ukazuju da je baterija izvan dometa ili niska.Dječija jedinica može se montirati na horizontalnu površinu ili pričvrstiti na zid; koji se kontrolira iz roditeljskog bloka.

Philips AVENT SCD603 / 00 Digitalni monitor za bebe

Video monitor za bebe Philips AVENT SCD603 / 00 pruža pouzdanu vezu između vas i vaše bebe. Uređaj omogućuje ne samo da se čuje, nego i da se djeteta i noći vidi. Ovaj prijenosni baby monitor s radnim dometom od 150 m je nevjerojatno jednostavan za korištenje.

 • Infracrveni sustav noćnog vida automatski se uključuje u mraku.
 • Infracrveni sustav noćnog vida automatski se uključuje u mraku.
 • Radni raspon u sobi je do 30 metara, vani - do 150 metara.
 • Mogućnost postavljanja jedinice za bebu na zid za odabir optimalnog položaja.
 • Rezervna baterija u jedinici za bebu omogućuje vam da ostanete povezani u slučaju nestanka struje.
 • Roditeljska jedinica s baterijom za jednostavno kretanje po kući.
 • Za uspavati bebu, možete odabrati uspavanku na daljinu.
 • Meko svjetlo noćnog svjetla pomoći će da se beba smiri.
 • Ako beba počne plakati, zaslon i zvuk će se automatski uključiti.

2.4 GHz standard
Maksimalna udaljenost 150 m
Prikaz boja Da
Glavne značajke Upozorenje o izlazu iz područja pokrivenosti, noćnog osvjetljenja, glasovne aktivacije
Dodatne značajke LCD video zaslon: boja, 2,4 "
Punjenje traje cijelu noć
Indikator niskog napona i upozorenje
Prikaz razine zvuka
Kontrola svjetline
Mogućnost postavljanja jedinice za bebu na zid
Crna boja
24 mjeseca jamstva

Philips Avent Digitalni monitor za bebe (SCD603 / 00)

Philips Avent Digitalni monitor za bebe (Philips Avent) SCD 603 je kompaktan monitor za bebe koji omogućuje roditeljima da budu u kontaktu s djetetom i danju i noću.

Korištenje Philips Avent SCD 603 monitora za bebe vrlo je praktično. Dječji blok se može lako postaviti na bilo koju horizontalnu površinu. Ili, pomoću dvostrane trake, pričvrstite na zid ili drugu okomitu površinu. Prijenosna roditeljska jedinica pomoći će vam da uvijek budete u kontaktu s djetetom.

Za bolji pregled, fotoaparat na jedinici za bebu može se zakrenuti i zaključati u položaj. Roditeljska jedinica je opremljena prikladnom kopčom za pričvršćivanje na remen.

Dodatna prednost ovog monitora je daljinski uključen uspavanke i noćno svjetlo. Video medicinska sestra Philips Avent SCD 603 pomoći će roditeljima da bebu udaljavaju od svoje sobe.

A ako beba počne plakati, zaslon i zvuk se automatski uključe. Osim toga, s početkom mraka u dječjoj sobi automatski se aktivira infracrveni noćni vid.

Digitalni monitor za bebe Philips Avent SCD 603 vrlo je korisna i potrebna kupnja. Budući da vam omogućuje da smanjite žuriti u dječjoj sobi, a ne budite ga s škripanjem vrata ili podnih dasaka. Čak i ako ste zauzeti kućnim poslovima, ili su vam gosti došli, ili samo gledate televiziju - ne čuje se niti jedan zvuk mrvica ili njegov pokret.

specifikacije:

- 2,4-inčni zaslon u boji;

- domet djelovanja - 150 m, u sobi - 30 m;

- 2,4-inčni zaslon;

- indikatori snage, volumena, baterije i signala;

- potrošnja energije u aktivnom načinu rada: 2,81 W;

- isključivanje: 0,38 W;

- napajanje: 220-240 V.

Oprema: roditeljski modul, dječji modul, napajanje za njih, baterija za roditeljsku jedinicu, baterija za dječju jedinicu i korisnički priručnik.

Proizvođač: Philips Avent, UK.

Jamstvo 24 mjeseca od datuma prodaje.

Philips Avent SCD 603/00 baby monitor s ekranom u boji

Kupite robu na linku - [link]

Digitalni video monitor Philips Avent SCD 603/00 opremljen je infracrvenim sustavom za noćni vid koji omogućava roditeljima da neprestano brinu o svojoj bebi, a uređaj ima i automatski zvuk i način rada zaslona ako beba odjednom počne plakati. Roditeljski monitor opremljen je 2,4-inčnim zaslonom u boji s visokom razlučivošću, ima nekoliko indikacija koje ukazuju da je baterija izvan dometa ili niska.Dječija jedinica može se montirati na horizontalnu površinu ili pričvrstiti na zid, opremljena je noćnim svjetlom i glazbenim mehanizmom koji se kontrolira iz roditeljskog bloka.

Priručnik PHILIPS Avent SCD603 / 00 - baby monitor

Ovdje je pdf datoteka s uputama na ruskom jeziku za uređaj: PHILIPS Avent SCD603 / 00 video monitor za bebe. Pročitajte upute za upoznavanje s funkcijama i uvjetima rada, karakteristikama i metodama ispravljanja pogrešaka. Ovaj korisnički priručnik pomoći će u korištenju svih funkcionalnosti proizvoda i povećanju vijeka trajanja, pod uvjetom da se poštuju sva pravila navedena u dokumentu.

Opis datoteke:

Vrsta uređaja: Baby Monitor

Proizvođač: PHILIPS

Model: PHILIPS Avent SCD603 / 00

Upute na ruskom jeziku

Format datoteke: pdf, veličina: 1,44 MB

Za pregled uputa morate kliknuti na link “DOWNLOAD” za preuzimanje pdf datoteke. Ako postoji gumb "PREGLED", možete jednostavno pregledati dokument na mreži.

Radi lakšeg snalaženja, možete spremiti ovu stranicu s ručnom datotekom na svoj popis "favorita" izravno na web-mjestu (dostupno registriranim korisnicima).

Philips Avent Digitalni monitor za bebe SCD603 / 00 (3607120)

i drugi na zahtjev kupca

Dostava se obavlja prijevoznim prijevoznicima (uglavnom Novom poštom). Trošak dostave ovisi o težini i dimenzijama robe.

Trošak isporuke robe po novoj pošti na podizanje točke - od 35 UAH.

Trošak isporuke glomazne robe - od 80 UAH.

Imajte na umu, rok trajanja u uredima stigle narudžbe - 5 dana

Plaćanje se vrši pretplatom na račun Privatne banke ili u gotovini (cijena robe, ukupni trošak isporuke, provizija od 2-3%).

službeno jamstvo od proizvođača zamjena / povrat robe u roku od 14 dana

Proizvodi kupljeni u našoj online trgovini podliježu tvorničkom jamstvu od proizvođača ili dobavljača na veliko. Razmjena, vraćanje ili popravak robe obavlja se u skladu s “Zakonom o pravima potrošača”.

Prije slanja robe kupcu provjeravamo robu i jamčimo odsustvo očitih vrsta nedostataka ili nedosljednosti s deklariranom kvalitetom.

Ako vam kupljeni proizvod nije odgovarao, možete ga vratiti u roku od 14 dana od datuma kupnje, ako imate ček, kompletno pakiranje i znakove uporabe. Prilikom vraćanja troškova dostave kupac plaća.

Povratak ili razmjena robe nakon isteka dvotjednog razdoblja kupnje provodi se u skladu s važećim propisima. U praksi se jamstveni popravak proizvoda vrši u servisnim centrima, ili ga šaljemo proizvođaču koji provodi ispitivanje i, u slučaju tvorničkog nedostatka, vraća novac ili zamjenjuje robu.

Ako stručnjak utvrdi da je proizvod oštećen u postupku nepravilnog rada, tada sve troškove prijevoza snosi kupac.

Takav koristan izum, poput monitora za bebe, omogućuje vam da držite 24-satnu kontrolu nad malim djetetom, ako vaša majka mora napustiti dom na dugo vrijeme za domaću zadaću. Digitalna video beba Avent SCD603 / 00 ima sve potrebne tehničke mogućnosti kako bi osigurala stalnu komunikaciju s bebom u bilo koje doba dana.

Philips Avent Digitalni monitor za bebe (SCD603 / 00)

Philips Avent Video Baby Monitor pruža pouzdanu vezu između vas i vaše bebe. Uređaj omogućuje ne samo da se čuje, nego i da se djeteta i noći vidi. Ovaj prijenosni monitor za bebe s radnim dometom od 150 m je nevjerojatno jednostavan za korištenje.

• Video nadzor djeteta danju i noću

• Zahvaljujući visokoj kvaliteti zvuka, uvijek ćete čuti bebu

• 2,4-inčni zaslon u boji visoke rezolucije

• Automatski infracrveni sustav noćnog vida

• Glasovni način

• 100% povjerljiva veza

• Rezervna baterija u slučaju nestanka struje

• LED-ovi označavaju da je uređaj spojen i da je u dometu.

• Domet do 150 metara

• Odaberite uspavanke na daljinu

• Meko noćno svjetlo

• Roditeljska jedinica s baterijom

• Mogućnost postavljanja jedinice za bebu na zid

Unesite telefon
i naš će vas upravitelj nazvati

Obavijest o dostupnosti

Čim proizvod postane dostupan, obavijestit ćemo vas putem e-pošte.

Pravila o privatnosti

Dobrodošli na internetsku trgovinu Yakaboo.ua (u daljnjem tekstu "YAKABU" ili na web stranicu yakaboo.ua), ova stranica je vlasništvo LLC YAKABU.

Pažljivo pročitajte našu Politiku privatnosti.

Ova Politika privatnosti objašnjava naša pravila za prikupljanje, korištenje i širenje informacija koje možete prenijeti na našu web stranicu i vrijedi za cijelu web stranicu yakaboo.ua. Korisnik ima sva prava na zaštitu svojih osobnih podataka, koji su predviđeni važećim zakonodavstvom Ukrajine, posebice Zakonom Ukrajine "o zaštiti osobnih podataka".

U nekim slučajevima možemo objaviti zasebne bilješke o privatnosti za određene dijelove web-lokacije.
Ako trebate dodatne informacije o tome kako obraditi vaše osobne podatke na web stranici yakaboo.ua, pošaljite zahtjev putem e-pošte na [email protected]

Posljednje ažuriranje: 4. rujna 2015

Prikupljanje i korištenje podataka

Stranica yakaboo.ua prikuplja i pohranjuje samo one osobne podatke koji su potrebni za ispunjavanje obveza prema korisniku.

Osobni podaci mogu se koristiti u sljedeće svrhe:

 • pružanje usluga korisniku;
 • Identifikacija korisnika;
 • interakcija s korisnikom;
 • slanje reklamnog materijala, informacija i zahtjeva korisniku;
 • statističke i druge studije;
 • obrada korisničkih plaćanja;
 • praćenje operacija korisnika kako bi se spriječile prijevare i nezakonite radnje

"YAKABU" može prikupljati osobne podatke koje dobrovoljno pružite kada:

 • naručivanje robe;
 • sudjelovanje u lutriji ili natjecanju;
 • popunjavanje upitnika i upitnika;
 • registracija pretplatnika na našim stranicama;
 • komunicirati s nama poštom ili telefonom.

Site yakaboo.ua uključujući prikuplja, obrađuje i pohranjuje sljedeće podatke:

 • Vaše prezime, ime i prezime;
 • poštansku i e-mail adresu;
 • broj telefona;
 • kronologija kupnje;
 • chat razgovore, vaše pritužbe o našim proizvodima ili uslugama;
 • Vašu žalbu na bilo koji drugi način nama;
 • snimanje razgovora;
 • popis proizvoda koji se nude tijekom reklamnih kampanja;
 • roba koja se prodaje putem franšizne mreže "YAKABU", koju preferirate.

Takve se informacije prikupljaju i koriste s Vašim pristankom, u skladu s važećim zakonodavstvom Ukrajine, u okviru tvrtke YAKABU. Informacije se ne prenose ili otkrivaju trećim stranama, a njihovo korištenje ograničeno je na svrhe za koje su prikupljene informacije u skladu s odredbama ovog Pravilnika o privatnosti.

Ne smatra se kršenjem obveza objavljivanja u skladu s razumnim i primjenjivim zahtjevima zakona. Korisnik je suglasan s prijenosom svojih podataka na Stranicu kako bi ispunio ugovore i obveze web-mjesta da proda i isporuči robu korisniku, kao iu reklamne svrhe. Suglasnost Korisnika izražava se u navođenju njegovih podataka u odgovarajućim okvirima prilikom narudžbe. Stranica nije odgovorna za informacije koje Korisnik dostavi na web-mjestu u općenito dostupnom obliku.

Kolačići, informacije o posjetima

Kada posjetite našu web-lokaciju, šaljemo jedan ili više kolačića na vaše računalo ili drugi uređaj. Kolačići se koriste za poboljšanje kvalitete pruženih usluga: spremanje korisničkih postavki, praćenje korisničkih trendova, kao što su najpopularnije stranice. Yakaboo.ua također koristi kolačiće u uslugama oglašavanja, a također ih prenosi, uključujući prekogranične, za upravljanje oglasima na web-mjestima diljem interneta.

Prilikom pristupa našoj Stranici putem preglednika, aplikacije ili drugog klijenta, naši poslužitelji automatski bilježe i prenose određene podatke kako bi ispunili sklopljene ugovore. Ti zapisnici poslužitelja mogu sadržavati informacije kao što su IP adresa, vrsta i jezik preglednika, datum i vrijeme zahtjeva te jedan ili više kolačića kojima se može prepoznati vaš preglednik ili račun.

Ostale stranice

Ova pravila o privatnosti odnose se samo na web-lokaciju yakaboo.ua. Ne kontroliramo web-lokacije koje koriste informacije s naše web-lokacije ili na koje poveznice s naše stranice vode. Te web-lokacije mogu postaviti vlastite kolačiće na vaše računalo, prikupiti podatke ili od vas zatražiti osobne podatke.

Newsletter:

 • Prilikom registracije na Stranici, pristajete primati od nas biltene reklamne i informativne prirode. Ovi bilteni sadrže informacije o proizvodima, nadolazećim promocijama, nagradnim igrama i drugim aktivnostima web-mjesta.
 • Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku klikom na odgovarajuću vezu u pismu ili pismu službi za podršku.
 • Poštanske pošiljke dolaze u obliku pisma na adresu e-pošte i / ili kratke poruke (sms) na telefonski broj koji ste naveli tijekom registracije ili na Vašem osobnom računu. Promotivni materijali mogu biti u obliku tiska papira i suvenira, ulagati u narudžbe kupaca i biti dostavljeni na navedenu poštansku adresu u obliku pisama i paketa.

Osim toga, informacije koje prikupljamo mogu se koristiti u sljedeće svrhe:

 • Snabdijevanje, podrška, zaštita i poboljšanje naše Stranice, kao i razvoj novih usluga. Zaštita prava i imovine web-mjesta yakaboo.ua i naših korisnika. Prije korištenja tih informacija u druge svrhe, osim u onom navedenom u njihovoj naplati, tražit ćemo od vas dopuštenje za takvu uporabu.
 • Stranica yakaboo.ua obrađuje osobne podatke na svojim poslužiteljima u različitim zemljama. U nekim slučajevima osobni podaci korisnika obrađuju se izvan zemlje korisnika.

Pružanje pristupa informacijama

Osobne podatke korisnika ne otkrivamo tvrtkama, organizacijama i pojedincima koji nisu povezani s web-mjestom yakaboo.ua, osim u sljedećim slučajevima:

 • Korisnik je dao svoj pristanak

Informacije o vama možemo pružiti tvrtkama, organizacijama ili pojedincima koji nisu povezani s web-mjestom yakaboo.ua, ako ste na to dali pristanak.

 • Za obradu trećih strana

Mi možemo pružiti osobne podatke za obradu našim podružnicama i povezanim društvima, kao i drugim pouzdanim organizacijama i pojedincima, u skladu s našim uputama, pravilima o privatnosti i drugim sigurnosnim zahtjevima.

 • Prema zakonu

Imamo razumne osnove vjerovati da je pristup, upotreba, zadržavanje ili otkrivanje takvih informacija razumno neophodno kako bi se:

 • Pridržavajte se svih važećih zakona, propisa, zahtjeva pravnog postupka ili valjanih zahtjeva javnih tijela
 • Usklađenost s primjenjivim uvjetima i odredbama za prodaju robe i pružanje usluga, uključujući istragu mogućih kršenja
 • Otkrivanje i sprječavanje prijevare, kao i sigurnost i tehničko rješavanje problema
 • Zaštita od neposredne opasnosti od oštećenja prava, vlasništva ili sigurnosti web-mjesta yakaboo.ua, njegovih korisnika ili javnosti, kako je propisano ili dopušteno zakonom.

Ako stranica yakaboo.ua sudjeluje u spajanju, stjecanju ili bilo kojem drugom obliku prodaje dijela ili cjelokupne imovine, jamčimo povjerljivost svih osobnih podataka uključenih u ovu transakciju.

Sigurnost informacija

Web stranica yakaboo.ua ispravno štiti osobne i druge podatke u skladu sa Zakonom i poduzima potrebne i dostatne organizacijske i tehničke mjere za zaštitu osobnih podataka od nezakonitog ili slučajnog pristupa, uništenja, promjene, blokiranja, kopiranja, distribucije, kao i od drugih nezakonitih radnji s trećim stranama.

Promjena osobnih podataka

 • Korisnik može u bilo kojem trenutku promijeniti (ažurirati, dodati) osobne podatke na osobnom računu ili slanjem pisane prijave na [email protected]
 • Korisnik ima pravo brisati osobne podatke u bilo koje vrijeme slanjem pisane prijave na [email protected]
 • Korisnik jamči da su svi osobni podaci relevantni i da se ne odnose na treće osobe.

popustljivost

Ova Politika privatnosti izražava osnovna načela za korištenje informacija od strane YAKABU-a. Pristupanjem ovoj web-lokaciji, pregledavanjem i korištenjem istih, ili pružanjem YAKABU-a vaših osobnih podataka, prihvaćate uvjete ove Politike privatnosti. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, nemojte nam davati vaše osobne podatke.

Redovito pregledavamo usklađenost s ovim Pravilima o privatnosti.

Nakon što smo primili pismenu žalbu, smatramo da je naša dužnost kontaktirati korisnika koji je poslao pritužbu na njegove tvrdnje ili brige. Surađivat ćemo s relevantnim regulatornim tijelima, uključujući lokalne vlasti odgovorne za zaštitu podataka, za rješavanje problema prijenosa osobnih podataka koji se ne mogu riješiti između yakaboo.ua i pojedinca.

Promjena pravila o privatnosti

Stranica yakaboo.ua ima pravo vršiti izmjene i dopune ovog pravila o privatnosti.

Sva ažuriranja i dopune pravila o privatnosti objavljena su na ovoj stranici.

Cijene Philips Avent SCD603 / 00 u Kijevu

Pregled videozapisa tvrtke Philips Avent SCD603 / 00

Ovo je zgodan savjet koji vam pomaže pri kretanju po web-lokaciji.

Odjeljak "Povijest" pohranit će sve odabrane stavke, kategorije, upite pretraživanja na web-lokaciji.

Odjeljak "Usporedba modela" pokazat će vam koje proizvode, modele koje ste odabrali za usporedbu.

Ovdje se pohranjuju informacije o nedavno pregledanim proizvodima ili kategorijama. Još niste pregledali nijednu kategoriju i još niste odabrali nijedan model.